Έλενα: “Να τον πιστέψω και να είμαι μαζί του ή να μείνω με το αγόρι μου;”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Έλενα, είμαι 24 ετών και χρειάζομαι τη γνώμη σας!

Εδώ και τρεις μήνες έχω σχέση με έναν συνάδελφό μου. Περνάμε πολύ καλά, μερικές φορές μένουμε και μαζί, αλλά τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζουμε ένα θεματάκι με την απόσταση, μιας και γύρισε στην πόλη του. Παρόλα αυτά είμαστε μαζί, μιλάμε συνεχώς και βρισκόμαστε μία φορά την εβδομάδα.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες με φλερτάρει μέσω Facebook και έξω στα μέρη που συχνάζω ο Π. (8 χρόνια μεγαλύτερός μου). Είναι ιδιοκτήτης ενός club της πόλης μου και από τότε που με είδε μου μιλάει συνεχώς, θέλει να βγαίνουμε και άλλα τέτοια.

Εγώ φυσικά του ανέφερα ότι έχω σχέση εδώ και δύο μήνες και δεν γίνεται να συμβεί κάτι μεταξύ μας. Εκείνος επιμένει να χωρίσω και να είμαστε μαζί. Μάλιστα όταν είχαμε βγει για να του ξεκαθαρίσω τα πράγματα με φίλησε και μου είπε ότι δεν μπορεί χωρίς εμένα και με θέλει στη ζωή του.

Τα λόγια του από τη μία με έχουν γοητεύσει καθώς και το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφος και ασχολείται μαζί μου. Μου δίνει πολλές υποσχέσεις, φοβάμαι να τις πιστέψω, είναι άνθρωπος της νύχτας, δεν θα αντέχω το γεγονός ότι θα περιτριγυρίζεται και από άλλες αν και επιμένει ότι για αυτόν αυτά έχουν τελειώσει τώρα πια.

Δεν έχω ιδέα τι να κάνω… Να τον πιστέψω και να είμαι μαζί του ή να μείνω με το αγόρι μου που είμαστε μακριά και βλεπόμαστε πολύ λίγο;

Ευχαριστώ πολύ!
Έλενα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Θα στο πω απλά. Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ@τα πατεί.
    Και κάτι ακόμα… Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες…. Α! Και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…. Ουουου!!! ʼμα σκεφτώ λίγο ακόμα θα βρώ ενα σωρό λαϊκά αποφθέγματα!
    ʼσε που ούτε κανα μας είπες εσύ πως νιώθεις. Με το αγόρι σου δεν φαίνεσαι ερωτευμένη, και με τον νυχτόβιο φαίνεσαι απλά κολακευμένη.

  2. Εγώ λέω να τον πιστέψεις. Κι αν σου βγει σκάρτος, πού το πρόβλημα βρε? Όλο και κάποιος άλλος θα βρεθεί να σε φλερτάρει. Ολόκληρο ΦΒ είναι αυτό, χάθηκαν οι άντρες;

  3. τώρα δηλαδή είσαι προβληματισμένη;;; 24 είσαι, άντε ζήσε τη ζωή σου, πήγαινε και με τους δύο. Αλλά μη λές στον ένα για τον άλλο. Προσεκτικά. Καλή διασκέδαση!

  4. Συγγνωμη που θα στο πω κοριτσακι μου αλλα ο προβληματισμος σου ειναι προβληματισμος χαζογκομενας. Εγω λεω να παρατησεις το παιδακι που εισαι τωρα μαζι γιατι αν τον ηθελες πραγματικα δε θα σου φαινοταν και τοσο μεγαλο προβλημα το γεγονος οτι τον βλεπεις μια φορα την εβδομαδα. Τι να πουν και αλλοι που βλεπονται ανα μηνες! Και αν ειναι να τον κερατωνεις απο τωρα που ειστε στις αρχες και να κανεις τετοιες σκεψεις… ασ’το! Πηγαινε σε αυτον με το κλαμπ μιας και απ’οσο καταλαβαινω αντιμετωπιζεις θεματα ανασφαλειας… Αλλα και αυτος μην ανησυχεις, καποια στιγμη θα σε παρατησει για καμια αλλη που θα του γυαλισει στο facebook. Ό,τι σκεφτεσαι να κανεις και εσυ δηλαδη στον τωρινο. Ό,τι δινεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη. Good luck!

  5. Σε ολόκληρο το γράμμα σου, αφιέρωσες μόλις μία γραμμή για τον φίλο σου, οπότε αυτό τα λέει όλα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More