Ελένη: “Δεν θέλω να χάσω τη φιλία του αλλά ούτε και να του δίνω ψεύτικες ελπίδες άθελά μου.”

Καλησπέρα!

Είμαι 22 χρόνων και αυτός 25. Μου έστειλε μια μέρα τυχαία μήνυμα στο τσατ ενός διαδικτυακού παιχνιδιού. Ήταν καλοκαίρι, δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, οπότε του απάντησα.

Στην αρχή μιλούσαμε σε καθημερινή βάση και ενώ δεν είχαμε ανταλλάξει φωτογραφίες ούτε καν είχαμε δώσει περιγραφή ο ένας στον άλλο έκανε κάποια σχόλια ερωτικού ενδιαφέροντος αλλά διατηρώντας την αίσθηση ότι δεν μιλάει σοβαρά.

Εγώ είχα περιέργεια να δω πόσο θα κρατήσει όλο αυτό, οπότε συνέχισα να του μιλάω. Δεν μου έδωσε ποτέ την αίσθηση ότι είναι κάποιο λιγούρι που ψάχνει απελπισμένα για σεξ όπως άλλοι. Λάτρεψα τις συζητήσεις μαζί του, συμφωνούμε σε πολλά θέματα και πια τον θεωρώ φίλο μου.

Έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα φωτογραφίες κτλ. Τώρα μιλάμε σε πιο λογικά πλαίσια, μια φορά στο τόσο και περισσότερο για να δώσουμε στίγμα παρά για κανονική συζήτηση, λόγω έλλειψης χρόνου.

Μένει στην επαρχία όμως με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα έρθει Αθήνα για σπουδές. Φοβάμαι ότι μπορεί να περιμένει η σχέση μας να εξελιχθεί όταν έρθει Αθήνα. Δεν ξέρω εάν πρέπει να του μιλήσω για αυτό τώρα που είναι νωρίς, ρισκάροντας να γελοιοποιηθώ σε περίπτωση που δεν έχει τέτοιες βλέψεις. Ή να περιμένω να δω τι θα κάνει όποτε συναντηθούμε από κοντά. Δεν θέλω να χάσω τη φιλία του αλλά ούτε και να του δίνω ψεύτικες ελπίδες άθελά μου.

Ελένη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μη προτρέχεις. Αμα τον δείς απο κοντά μπορεί να μη σου αρέσει. Εχετε μπλέξει η νέα γενιά με αυτές τις απρόσωπες διαδικτυακές “σχέσεις” και μπαίνετε σε περίεργα τριπάκια. Κάθεσαι και αγχώνεσαι για εναν άγνωστο που δεν σου προσφέρει τιποτα. Σύνελθε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More