Ελένη: “Όταν με φλερτάρουν είμαι αρνητική και μερικές φορές επιθετική.”

Καλησπέρα σας!
Θα πάρω τα πράγματα από την αρχή…

Ήμουν σε μία μεγάλη σχέση για περίπου 5 χρόνια με έναν αρκετά σοβαρό (νόμιζα) άνθρωπο. Τα τελευταία τρία χρόνια της σχέσης μας μέναμε μαζί. Όπως σας έλεγα, ήταν ένας αρκετά ήρεμος χαρακτήρας και αρκετά σοβαρός. Αυτό ήταν που μου άρεσε σε εκείνον. Η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν άψογη και δεν μου έδινε κανένα πάτημα. Κύριος με τα όλα του. Ευγενικός, τυπικός, γλυκός, τρυφερός. Μέχρι που ανακάλυψα τον δεύτερο εαυτό του, ένα βράδυ που ξέχασε το προφίλ του στο facebook ανοιχτό.

Μπήκα στα μηνύματά του και ανακάλυψα διαλόγους με άλλες γυναίκες. Κορίτσια που ούτε καν φανταζόμουν ότι είναι του γούστου του. Προκλητικοί διάλογοι, προκλητικές φωτογραφίες. Δεν αναγνώριζα καν αυτόν τον άνθρωπο που έκανε αυτές τις συνομιλίες, κι όμως… κοιμόμουν κάθε βράδυ μαζί του.

Σοκαρίστηκα. Πληγώθηκα. Και φυσικά χώρισα. Έκοψα κάθε επικοινωνία μαζί του. Το θέμα μου είναι ότι από τότε είμαι μόνη. Φοβάμαι τα πάντα. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Έχω γίνει υπερβολικά καχύποπτη και ζω μόνιμα με ένα άγχος. Όταν με φλερτάρουν είμαι αρνητική και μερικές φορές επιθετική. Δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό…

Ελένη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δεν σημαινει οτι ολοι οι αντρες ειναι σαν αυτον.Χαλαρωσε,παρε τον χρονο σου και θα το ξεπερασεις

  2. Δε ξέρω πόσο καιρό έχει που χώρησες, μια και δεν διευκρινίζεις. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσεις. Πέρνα χρόνο με τους φίλους σου και ασχολήσου με τα χόμπι σου. Τα να σου προδίδουν την εμπιστοσύνη δυστυχώς συμβαίνει συχνά και συμβαίνει συχνά και σε ανθρώπους που είναι και παντρεμένη 20-30 χρόνια. Κανείς δε μπορεί να σου δώσει εγγυήσεις ότι δε θα ξανά γίνει, αλλά σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Όταν λοιπόν θα εσθανθείς έτοιμη να είσαι με κάποιον τότε θα έρθουν όλα φυσιολογικά και τότε θα είσαι και πιο υποψιασμένη να εξετάσεις κάποια θέματα πιο προσεκτικά. Η ζωή είναι γεμάτη μαθήματα και εμπειρίες που μας βοηθούν μετά να αποφεύγουμε τις κατατοπιές. Αν βέβαια δεις, ότι ο χρόνος δε σε βοηθά αλλά συνεχίζεις τα ίδια, δεν είναι κακό να δεις και έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Δεν είναι σωστό να επιτρέψεις σε έναν άνθρωπο να καθορίσει την υπόλοιπη ζωή σου. Ζήσε το καλοκαίρι και απόλαυσε τις διακοπές σου και όλα θα πάνε καλά.

  3. Ακούγεσαι απόλυτη σε βαθμό αυτοκαταστροφής. Δες κάποιον ειδικό μη ψάχνεις απαντήσεις εδώ φαίνεσαι σοβαρά πληγωμένη…

  4. Ελένη, είναι λογικό να νιώθεις έτσι, ως ενα βαθμό. Δεν φταίς εσύ για ό,τι συνέβη. Δεν είναι, όμως, και όλοι οι άντρες σκάρτοι και ίδιοι. Είσαι μόνη, η πληγή θέλει χρόνο για να κλείσει.. Μην χάνεις, όμως, την πίστη σου σε σένα και στην αξία σου. Η ζωή είναι μικρή για να είσαι μόνη. Σου αξίζει το καλύτερο.

  5. Ελένη , εζησα κ εγώ κάτι παρόμοιο. Είχα 5 χρόνια σχέση μ ενα ‘σοβαρο’ παιδι το οποιο μου ελεγε πως είμαι όλη του η ζωη κ εκανε σχέδια για μας (να συγκατοικήσουμε κ επίσημα, να κάνουμε οικογένεια κλπ). Νόμιζα ότι ήταν όλη μου η ζωή! Ολα αυτα μέχρι που έγινε ενα σκηνικό κ οταν του έδειξα πως ενοχλήθηκα κ του ζήτησα να πάρει θεση, εκεινος ξαφνικα αλλαξε συμπεριφορα, αρχισε να αναθεωρει όλα οσα ειχε πει κ μου φεροταν ασχημα…Δεν το πίστευα κ δεν τον αναγνώριζα, ηταν ενας αλλος. Απαγοητέυτηκα,χωρίσαμε κ ένιωθα ότι τίποτε δεν είχε νόημα, ότι δεν θα μπορέσω να βρω καποιον να με καταλαβαίνει, οτι αφού με προδωσε αυτός δεν θα υπάρξει αλλος άξιος εμπιστοσύνης. Αλλα τίποτα απο αυτά δεν ισχύει. Προσπάθησε να το συνειδηοποιησεις όσο πιο σύντομα γίνεται κ να προχωρησεις τη ζωη σου. Θα δεις ότι με τον καιρό θα αρχισεις να φλερτάρεις κ σίγουρα θα βρεις καποιον που να σε ενδιαφερει. Απλά προσπάθησε ν αποβάλεις την εικόνα κ την καθημερινότητα που είχες με τον πρωην σου γιατι πραγματικα δεν αξιζει να χάσεις ούτε μία μέρα για κάποιον που σου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

  6. Κατανοω πως έχεις γευστεί ένα σοβαρό σοκ που κλόνισε την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Όλοι μας έχουμε πληγωθεί από την προδοσία μιας φιλίας που δεν περιμέναμε, μια φίλη ή ενας φίλος που βγήκε σκάρτος και πέσαμε απτα σύννεφα. Όμως παρά την τραγική μας εμπειρία που μας έμαθε να κρατάμε μια πισινή ξαναεμπιστευτηκαμε ανθρώπους και γίνανε παραπάνω από οικογένεια, μας σταθήκανε στα χειρότερα, μας εξέπληξαν ενώ ακόμη βρίσκονται κοντά μας με αγάπη. Με λίγα λόγια η προδοσία ενός ανθρώπου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα υπάρξουν άνθρωποι ειλικρινείς, γι αυτό μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου και την ευτυχία σου. Ανοίξου σε νέους ανθρώπους. Είναι προτιμότερο να ζεις με το ρίσκο παρά να κλειστείς σε 4 μοναχικούς και άκρα δυστυχισμένους τοίχους. Όλα στη ζωή είναι και ξεκινάμε απτην αρχή γιατί κάθε ιστορία είναι τελείως διαφορετική και μοναδική!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More