Ελένη: “Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Κάποια μέρα εξαφανίστηκε. Έμαθα ότι βρήκε άλλη…”

Με λένε Ελένη και είμαι 23 ετών. Είχα σχέση τρία χρόνια με κάποιον κατά έξι χρόνια μεγαλύτερό μου… και το πηγαίναμε σοβαρά.

Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Κάποια μέρα εξαφανίστηκε και ούτε που απαντούσε στα τηλέφωνά μου. Έμαθα ότι βρήκε άλλη.

Ώσπου πέρασαν έξι μήνες και τώρα μου έστειλε μήνυμα να τα ξαναβρούμε. Εγώ τον θέλω πολύ, αλλά είμαι μπερδεμένη με τα αισθήματά του…

Τι να κάνω: να τον δεχτώ ή να τον αφήσω;

Ελένη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να τον δεχτείς πίσω οπωσδήποτε! Να σου κάνει και το παιδί που λες και μετά να ψάχνεις να τον βρεις πάλι. Ορισμένες φορές απορώ αν οι ιστορίες είναι πραγματικές ή κάποιο τρολάρουν…

  2. Μ’αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας…

  3. ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ?ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ?ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΗ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ..

  4. EAN AKOMA ΤΟΝ ΘΕΣ, ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥ.ΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ; AKOYSE ME GIANNH MOY. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΔΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ .ΕΑΝ ΔΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ Η ΚΑΠΟΑ ΑΛΛΗ ΕΠΑΦΗ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ..

  5. δεξου τον μεχρι να σε ξαναπαρατησει μια και καλη με κανα παιδι στην αγκαλια σου για καμμια αλλη παλι

  6. Τι να σου πω βρε κοπελιά, ξαναδέξου τον για να τα ξαναζήσεις να εμπεδώσεις καλύτερα την απιστία, την προδοσία και την εγκατάληψη. Δε σου έφτανε η μία φορά… Είσαι νέα κοπέλα με όλη τη ζωή μπροστά σου, γιατί πιστεύεις ότι αυτός είναι το καλύτερο που σου αξίζει στη ζωή?

  7. Μ΄αρέσει που το σκέφτεσαι κιόλας!!

  8. Δηλαδη με αυτα τα μυαλα θέλεις να φερεις και παιδι στο κοσμο?? Τι ρωτας?? Οκ εισαι μικρη είσαι ερωτευμενη δεν σκεφτεσαι καθαρα αλλα ασε τα παιδια στην ησυχια τους. Ουτε αυτος ουτε εσυ ειστε ετοιμοι για παιδι. Οσο για την αποψη μου για την σχεση σας, προφανως και σου αξιζει κατι καλυτερο!! Οσο για την “marita” φοβερη συμβουλη Μπραβο σου!! να είσαι γλυκια μαζι του μην τσαντιστει το κελεπουρι και το χασεις!! Και αμα του φερθεις ετσι ωραια και του πεις οτι τον θελεις πισω και αυτος ουτε απαντηση…απλα ξεχασε τον στην εδωσε τη λυση το κοριτσι

  9. Ελένη, σίγουρα κατά βάθος ξέρεις ποια είναι η απάντηση. Το να βρεθείτε δεν θα σε βοηθήσει γιατί θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο συναισθηματικά. Ξέρω πως ακόμα επουλώνεται η πληγή, και αυτή είναι βαθιά όχι μόνο εξαιτίας του ότι χωρίσατε, αλλά και από τον τρόπο που το έκανε. Εξαφανίστηκε στα ξαφνικά, που σημαίνει ότι δεν υπολόγισε καθόλου τα αισθήματά σου τότε και σε πλήγωσε πάρα πολύ αυτό. Ακόμα αναρρώνεις, γι’ αυτό και σε μια συνάντησή σας θα ήσουν ευάλωτη, αδύναμη και, αν αυτός ξέρει να χειραγωγεί ανθρώπους, θα σε πείσει κιόλας με τον τρόπο του ότι αν δεν του δώσεις δεύτερη ευκαιρία θα φταις εσύ και θα αξίζεις όπως κι αν σου φερθεί. Κι επειδή έχω βάσιμη υπόνοια ότι γνωρίζει πολύ καλά να χειραγωγεί ανθρώπους (και μία κοπέλα πονεμένη από χωρισμό είναι πολύ εύκολα χειραγωγήσιμη, πίστεψέ με), μία συνάντησή σας θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο συναισθηματικά και θα χάσεις κάθε επαφή με τον εαυτό σου. Μην εμπλακείς σε διάλογο μαζί του ούτε μην του δώσεις εξηγήσεις στο γιατί δεν θέλεις να βρεθείτε. Πες απλώς “δεν θέλω” και τελείωσε. Μπλόκαρε τον αριθμό του, κάνε οτιδήποτε αρκεί να απαλλαγείς. Εφόσον αυτός φέρθηκε με τρόπο που θεωρούσε ότι δεν σου όφειλε εξηγήσεις, ούτε εσύ του οφείλεις κάτι τώρα. Για να βρεις την ευτυχία σου, πρέπει να αφήσεις πίσω σου ό,τι και όποιον σε κάνει/έκανε δυστυχισμένη!

  10. Εμείς που είμαστε έξω από το χορό είναι εύκολο να σου πούμε ότι όχι, να μην τον δεχτείς πίσω και να μη δεχτείς καν να συναντηθείς μαζί του. Αλλά να ξέρεις ότι αν αρνηθείς, αν δείξεις εγωισμό και δεν κάνεις πίσω σ’ αυτό, θα νιώσεις πολύ, πολύ καλύτερα μετά. Ξέρω ότι θα σου είναι πολύυυυ δύσκολο να επιδείξεις εγωισμό ειδικά αν σ’ έχει μάθει ο άλλος και σ’ έχει για “καλή” (μετάφραση “κορόιδο”) και ειδικά αν από μικρή ηλικία έχεις μάθει να βάζεις τους άλλους πάντα πάνω από τον εαυτό σου. Έρχεται όμως μια στιγμή που πρέπει να το κάνεις ρε συ… Αλλιώς δεν θ’ αντέξεις, θα σκάσει η βόμβα και θα είναι αργά. Αυτός δεν κάνει όχι μόνο για πατέρας παιδιού μα ούτε καν και για σύντροφος. Και μη νομίζεις ότι άλλαξε προς το καλύτερο ή τίποτα τέτοιο. Δεν τον βασάνιζαν οι τύψεις όσο ήταν μακριά σου, απλώς δεν του έκατσε η καινούργια ζωή και ξεπόρτισε ο μπόμπιρας να γυρίσει λίγο στα παλιά καλά κορίτσια. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν του πεις το όχι και διακόψεις κι επαφή αν γίνεται.

  11. καλα που δεν σας εδωσε ο Θεος παιδι κοριτσι μου, μονο αυτο εχω να πω… Κατι ξερει Εκεινος εγω πιστευω και βλεπεις ετυτυχωσ πολλα ζευγαρια που δεν αγαπιουνται αλλα λενε οτι θελουν παιδι ο Θεος δεν τους δινει και καλα κανει. Να βρεις κοριτσι μου καλο παιδι να σε αγαπα αληθινα και να κανετε παιδακια οσα θελετε να εχετε αγαπημενη οικογενεια. Μακαρι καλο μου. Μην εμπιστευεσαι αλητες και μοιχους αυτοι δεν αξιζη να φερουν παιδι στον κοσμο με καμια γυναικα

  12. Το πηγαίνατε σοβαρά και θέλατε πρώτα να κάνετε το παιδί και μετά να παντρευτείτε ??????? Εσυ 23 χρονών πάνω στα καλύτερα σου χρόνια που θα έπρεπε να τα ζείς ανέμελα ειχες καημό να πιάσεις παιδι και να φορτωθείς ευθύνες ????? Κάτι δεν παέι καλά εδώ και δεν είναι το πρόβλημα αυτός που ξαναγύρισε ….Είσαι λίγο “Οτι να ναι ” μου φαίνεται …..Τελοσπάντων επάνω στην ερώτηση σου , εγώ δεν θα τον ξαναδεχόμουνα πίσω ……Προφανως αυτός ο άνθρωπος είναι αναξιόπιστος και ανώριμος για να σε παρατήσει την στίγμη που σου έλεγε οτι σε βλέπει και σοβαρα …..Οποτε να τον δεχτεις πίσω για ποιό λόγο ? Για να σε ξαναπαρατήσει όταν θα του γυαλίσει κάποια άλλη ??? —-Το νόημα της ιστορίας εδώ ειναι οτι για να αγαπήσουμε έναν άνθρωπο και ποσο μάλλον να κάνουμε και παίδι μαζί του , πρέπει να μας έχει αποδείξει οτι είναι αξιόπιστος , οτι θα σταθει στο πλάι σου στην δυσκολία και οτι δεν θα κοιτάει τον εαυτό του και την πάρτη του μόνο ……—-Οπότε άσε τα παιδιά και τις εγκυμοσύνες και κοίταξε να σου γίνει μάθημα αυτή η ιστορία για τους ανθρώπους που επιλέγεις για συντρόφους ….—Βαλε πρώτα εσυ η ιδια λίγο μυαλό και μετά κοίτα να κάνεις οικογένεια ….—

  13. Ελενάκι μου είσαι μπουμπούκι ακόμα..ο θεός σου έδωσε το σημάδι του μην το αμφισβητείς. Μην πέσεις στο στόμα του λύκου. ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ να μην τα ξανά βρείτε αφού σου έκανε τέτοιο πράγμα τη στιγμή που θέλατε να αποκτούσατε παιδί. Να λες δόξα το θεό που δεν έμεινες έγκυος. Αν έμενες τι θα έκανες όταν σε παράτησε;;; εε;; τα μάτια σου 14 γλυκιά μου!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More