Ελίνα: “Ένα βράδυ που είχαμε βγει οι δυο μας μου αποκάλυψε ότι έχει κοπέλα”.

Καλησπέρα!

Ονομάζομαι Ελίνα και είμαι 24 ετών. Τον Γενάρη γνώρισα ένα αγόρι, που είναι φίλος του μεγαλύτερού μου αδερφού. Από τη πρώτη στιγμή είχαμε χημεία και τέλεια επικοινωνία. Μετά από λίγο καιρό με φίλησε και άρχισε να με διεκδικεί. Εγώ πολύ εύκολα υπέκυψα γιατί είμαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του.

Οι εβδομάδες κυλούσαν υπέροχα και αυτός έδειχνε ευτυχισμένος. Ο αδερφός μου ακόμα δεν έχει μάθει κάτι. Ένα βράδυ που είχαμε βγει οι δυο μας μου αποκάλυψε ότι έχει κοπέλα η οποία μένει στην επαρχία και τον περιμένει να πάει εκεί για να συγκατοικήσουν. Εκείνος κανονικά θα έπρεπε να είχε πάει αλλά το καθυστερούσε για μένα. Όταν μου το είπε πάγωσα και φυσικά έβαλα τα κλάματα.

Για να μην τα πολυλογώ, εκείνος έφυγε πριν από μια βδομάδα με σκοπό να τη χωρίσει και να γυρίσει πίσω. Δεν μπορούσε να το κάνει μέσω τηλεφώνου γιατί είναι αρκετό καιρό μαζί και είναι άδικο για εκείνη να δώσει τέλος μέσω κινητού. Η αλήθεια είναι ότι με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο να δει τι κάνω και μου τονίζει πως σε λίγο καιρό θα έρθει να με βρει. Όπως λέει περιμένει τη κατάλληλη στιγμή για να δηλώσει το χωρισμό.

Τι να κάνω; Να περιμένω λίγο ακόμα ή απλά να διαγράψω το τηλέφωνό του και να μην ασχοληθώ ξανά;

Ευχαριστώ,
Ελίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Οτι δε θα ηθελες να σου κανουν να μη το κανεις..αν δε το εχεις προσεξει εισαι το τριτο προσωπο σε μια σχεση. απο οτι καταλαβα για τον χαρακτηρα του αργα η γρηγορα θα παρατησει κ εσενα μολις γνωρισει την επομενη..

  2. και γιατι δεν τη χωριζε πριν σου τη πεσει? για να ειναι σιγουρος οτι δε θα ξεμεινει σε καμια περιπτωση! ο αδερφος σου δεν εχει και πολυ καλους φιλους να του πεις! αυτο που εγινε επρεπε να το πεις στον αδερφο σου ο οποιος ειναι σιγουρο οτι ξερει αρκετα γι αυτον που μπορει να μη σ αρεσουν αν τα μαθεις. Γιατι δεν τον ρωταγες κι εσυ απεξω απεξω να μαθεις τι σοι ανθρωπος ειναι αυτος που σ αρεσει? Ασε τα ειμαι ερωτευμενη και πες τα ολα στον αδελφο σου. Φαντασου ποσο καθικι ειναι αυτος που σ αρεσει, που ενω εχει γκομενα και το ξερουν ολοι (και ο αδερφος σου) αυτος παραλληλα την επεσε και στην αδελφη του κολλητου του..Κι εσυ τωρα θες να συνεχισεις μ αυτον τον ανθρωπο και να κανετε σχεση..πορεψου με τα μυαλα που κουβαλας.

  3. Θα έπρεπε να την είχε χωρίσει με το που πήγε… Όχι να περιμένει…..Τα συμπεράσματα δικά σου

  4. Συγνώμη, ο κύριος επέστρεψε στην επίσημη, έκανε sex μαζί της και εσύ ακόμα περιμένεις να την χωρίσει… και να τον δεχτείς με ανοιχτές αγκάλες σα να μην έγινε τίποτα?!!! και πως είσαι σίγουρη ότι θα την χωρίσει και δε σου λέει πάλι ψέματα. Έπρεπε να το είχες πει σοτν αδερφό σου για να σου πει τι καπνό φουμάρει ο φίλος του και να σε προστατέψει. Κοπελιά, βάλε τη λογική σου να δουλέψει και πάψε να είσαι το θύμα. Θα σε μπλέξει άσχημα.

  5. Πόσο θύμα και ανώριμη είσαι? Αν ήταν κύριος θα έπρεπε να χωρίσει αμέσως όχι να ζει τη ζωή του και πιθανόν να κάνει και σεξ με την επίσημη αγαπημένη του. Δηλαδή τι περιμένει για να χωρίσει? Δεν τον δένει οικογένεια μαζί της. Εσύ πάλι δεν μπορούσες να κάνεις μια έρευνα πριν μπλέξεις μαζί του? Προφανώς ήσουν ένα ωραίο διάλειμμα από τη ρουτίνα της σχέσης του. Αν σε ήθελε αληθινά δεν θα άντεχε ούτε να φιλάει ούτε να αγκαλιάζει την άλλη γιατί θα ήταν παθιασμένος μαζί σου. Η συμπεριφορά του δείχνει κλασσικό εγωιστή και καλοπερασάκια…

  6. 1.ʼδικο είναι να την χωρίσει από το τηλέφωνο αλλά όχι που της τα φορούσε; απλά είναι δειλός και δεν ξέρει τι θέλει γι αυτό πάει για να δει αν θέλει να χωρίσει.
    2.Αφού έτσι φέρθηκε στην κοπέλα μην περιμένεις να φερθεί καλύτερα σε σένα.
    3. Ακριβώς επειδή τα αγόρια έχουν αυτούς τους χαζούς κανόνες με τις αδερφές των φίλων τους κι εκείνος μπήκε στην διαδικασία να κάνει μαζί σου κάτι ενώ είχε κοπέλα (που προφανως το γνωρίζει και ο αδερφός σου και γι αυτό δεν του λέει για σένα) σημαίνει ότι σε γούσταρε μεν πολύ (ικανοποίησε λοιπόν με αυτό τον εγωισμό σου, ναι σε γούσταρε όπως θα σε γουστάρουν κι άλλοι πολλοι εκεί έξω που δεν θα χρειάζεται να περιμένεις), ΑΛΛΑ δεν του αξιζεις γιατί εσύ ήσουν σωστή απέναντι του ενώ αυτός φέρεται ύπουλα.
    4. ΜΑΚΡΙΑ. Μην χαραμίζεσαι κρίμα είναι

  7. Πού να το μάθει ο αδερφός σου… Χαμός θα γίνει και με το δίκιο του

  8. Μακριά από αυτόν….!!!!!!!!!!!όχι μόνο να διαγράψεις τον αριθμό του,φραγή να βάλεις…..!!!!το πιο σημαντικό,μίλα στον αδερφό σου…!!!οι άντρες που αξίζουν στη ζωή μας δεν μας έχουν δεύτερες ή παράλληλες επιλογές…!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More