Ελίζα: “Δεν υπάρχει τρόπος να συνεννοηθούμε, αφού δεν γνωρίζει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά”

Γεια σας,
Εδώ κι ένα χρόνο περίπου μου αρέσει τρελά ένα παιδί ένα χρόνο μικρότερό από εμένα (20) και του αρέσω κι εγώ αλλά υπάρχουν δύο προβληματάκια.

Το πρώτο είναι πως μένει εκτός Ελλάδας (15 ώρες από Αθήνα) και το δεύτερο πως δεν υπάρχει τρόπος να συνεννοηθούμε, αφού δεν γνωρίζει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.

Πρόσφατα πήγα πάλι και παίχτηκε κάτι και ήταν υπέροχο. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω… Μάλιστα, σκέφτομαι σοβαρά πράγματα μαζί του, όπως γάμους και παιδιά (εγώ που είμαι κατά του γάμου :P).

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Υπάρχει μέλλον σε αυτήν τη “σχέση”;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ελίζα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΟΧΙ

  2. Τρολλάρεις therefore you exist, κατακαημένη.
    Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο παιδαριώδες άτομο στα 21του, ακόμα και τα πιο ανώριμα 20χρονα θα ήξεραν ότι δεν έχετε παρόν (πόσο μάλλον μέλλον). Και αυτές οι 15 ώρες από την Αθήνα! Στη Μογγολία μένει, στα Γκαλάπαγκος; Αν είναι από Κίνα μάθε εσύ Κινέζικα (Μανδαρινικα) και σίγουρα (1000%εγγυημένο) θα έχετε βίον ανθόσπαρτον με σερενάτες Doris Day κάθε μέρα.

  3. Χαχαχαχαχαχαχαχαααα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More