Έλσα: “Τις πρώτες δύο εβδομάδας ήταν όλα υπέροχα…”

Γεια σας κι από μένα.
Θέλω τη γνώμη σας…

Είμαι με ένα παιδί εδώ και ένα μήνα. Τις πρώτες δύο εβδομάδες ήταν όλα υπέροχα. Ζούσα ένα παραμύθι. Μηνύματα, τηλεφωνήματα, βόλτες, γέλια… Πριν λίγες μέρες ξαφνικά μου είπε ότι είναι πιεσμένος και ότι έχει διάφορα προβλήματα με τη δουλειά του και με την οικογένειά του.

Μου ζήτησε λίγο χρόνο. Μου είπε να κάνω λίγο υπομονή, να του δώσω μερικές μέρες περιθώριο μήπως και ηρεμήσει και μήπως βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Δεν ήθελε να το συζητήσουμε με λεπτομέρειες. Κι όταν τον ρώτησα για πόσο χρόνο μιλάμε μου είπε καμιά βδομάδα.

Δεν τον ενόχλησα, σεβάστηκα αυτό που μου είπε, αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε να μοιραστεί και μαζί μου τα προβλήματά του. Το θέμα όμως είναι ότι έχει περάσει η βδομάδα και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί. Τι πρέπει να κάνω; Να περιμένω; Να τηλεφωνήσω;

Έλσα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Έχει άλλη. Τα είχαν χαλάσει και τα ξαναβρήκαν. Μη ξανασχοληθείς.

  2. Κοίτα, αν κάποιος είναι όντως πολυάσχολος και πιεσμένος από εδώ κι από εκεί, ακόμα και να θέλει, μπορεί να μην έχει χρόνο για σένα επειδή, όπως και να το κάνουμε, 24 ώρες έχει η ημέρα, από τις οποίες τις 6 τουλάχιστον πρέπει και να τις κοιμόμαστε. Αλλά το γεγονός ότι δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες, λες και δουλεύει πράκτορας FBI και βρίσκεται σε φάση που εξιχνιάζει μια υπόθεση εθνικής ασφάλειας ξέρω γω, όπως και το γεγονός ότι απ’ ότι μας λες έχει διακόψει κάθε επικοινωνία αυτό το διάστημα, εμένα μου δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα. Μπορεί να διαπίστωσε ότι δεν έχετε χημεία μεταξύ σας (όχι ότι απαραίτητα σε βρίσκει απωθητική, απλώς δεν ελκύεται τόσο) ή πολύ απλά μπορεί να παίζει φλερτ με άλλη. Νομίζω ότι αν ήταν όντως τόσο πιεσμένος όσο ισχυρίζεται, τότε μπορεί ναι μεν να μη βλεπόσαστε αυτή τη βδομάδα, μα τουλάχιστον θα κρατούσε μια επικοινωνία μαζί σου (ένα τηλεφώνημα ή ένα όμορφο μηνυματάκι την ημέρα δεν κοστίζει και τόσο χρόνο) και με την πρώτη ευκαιρία θα σου έλεγε και τι συμβαίνει και του έπεσαν όλα στο κεφάλι του. Εφόσον δεν το έκανε, δείχνει ότι απλά έψαχνε πρόφαση να σε ξεφορτωθεί χωρίς δράματα και υποχρέωση για ξεκάθαρες εξηγήσεις.

  3. Γιατί να πάρεις τηλέφωνο? αυτός πρέπει να σε ψάξει, όχι εσύ! αυτός ζήτησε χρόνο και εσύ ήσουν πολύ γενναιόδωρη. Συνέχισε τη ζωή σου και τα ραντεβού σου μια και από τι κατάλαβα δεν είχατε δα και σχέση και αν σου τηλεφωνήσει πρώτα ρώτα να σου εξηγήσει τι ήταν αυτό που συνέβη. Αν πάλι σου τα μασάει, φύγε, είτε ανώριμος είναι, είτε κομπλεξικός, πάντως σίγουρα άνθρωπος που στα δύσκολα θα εξαφανίζεται και θα σε αφήνει στα κρύα του λουτρού. Τέτοιο σύντροφο θες? α και μη πέσεις στο ψέμα, είμασταν τέλεια! γιατί είναι λογικό τις πρώτες μέρες, βδομάδεες να υπάρχουν γλύκες, αν δεν υπήρχαν και τότε, πότε θα υπήρχαν. Μετά αρχίζει ο καθένας και δείχνει τον πραγματικό εαυτό του… και αυτός σου τον έδειξε σε 2 μόλις βδομάδες, εισαι τυχερή! θα ξεμπερδεύεις εύκολα μαζί του.

  4. Ναι ναι, τηλεφώνησέ του, στείλε του μηνύματα, e-mail, μηνύματα στο chat, μην ξεχάσεις να στείλεις και αναγνωριστικές πτήσεις πάνω από το σπίτι του σε περίπτωση που δεν απαντήσει στα προηγούμενα… Δεν μπορώ να ξέρω τι παίχτηκε αλλά αυτός προφανώς την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια με το πρόσχημα των “προβλημάτων” στη δουλειά με τη σούπερ καριέρα που θα χτίζει ως α’ ντελιβεράς, προβλήματα στην οικογένεια, στάνταρ με τη μάνα του πονεί, τον γέρο του στο νοσοκομείο, την αδερφή του στην αποτοξίνωση, έχει και αυτός και ν’ αποπληρώσει κάτι χρέη από δανεικά που είχε χάσει στο καζίνο, κινδυνεύει να μπει φυλακή… Προβληματάρες μιλάμε, πού να σου τα λέει τώρα και να σε φορτώνει με τα δικά του κι εσένα. Κοίτα Έλσα, εσύ ήσουν σωστή, καλά έκανες και του έδωσες χρόνο, μα εφόσον δεν φάνηκε αυτός και εφόσον δεν σου εξήγησε καν συγκεκριμένα τι τρέχει, πάει να πει ότι ο χρόνος που θέλει χωρίς εσένα δίπλα του είναι αορίστης διάρκειας. Όλοι έχουμε τα προβλήματά μας και καμιά φορά μπορεί να μην έχουμε χρόνο, όμως τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για μας θα τους κρατήσουμε κοντά μας όπως μπορούμε. Δύσκολο να προλάβω την ερώτησή σου για ν’ απαντήσω τι μπορεί να άλλαξε από τις δυο βδομάδες που όλα ήταν καλά. Μπορεί να είναι ασταθής χαρακτήρας και όσο εύκολα δίνεται και γίνεται ρομαντικός μαζί σου, άλλο τόσο εύκολα τα διαγράφει όλα και πάει γι’ άλλα. Πάντως αν δεν ξαναφανεί (κάτι που βρίσκω πιο πιθανό ή μπορεί να φανεί αλλά όχι πια για τίποτε σοβαρό), τότε από μεριάς του φέρθηκε πολύ άσχημα. Ό,τι λόγο και να είχε για να απομακρυνθεί από σένα έπρεπε να το συζητήσει πρώτα μαζί σου κι όχι να σε κρατά σ’ αναμμένα κάρβουνα και st by, ν’ αναρωτιέσαι τι τρέχει. Αν σε υπολόγιζε πραγματικά, έπρεπε να σου ζητήσει να βγείτε μια βόλτα ξανά, να σου μιλήσει γι’ αυτό και να χωρίσετε όμορφα κι ανθρώπινα.

  5. Απλά δε σε γουστάρει τόσο όσο εσύ. Κ άλλη τύπισσα να΄παιζε ή να παίζει, δεν εισαι η πρωτη επιλογή του.

  6. Στείλε του ενα μήνυμα φιλικό να δεις τι κανει κ απο την απάντηση του θα καταλάβεις τι παίζει. Αν δεν ειναι θετική η απάντηση του απλώς ξέχασε τον κ σίγουρα κατι καλύτερο θα σου ερθει μετα!!

  7. Μην επικοινωνήσεις μαζί του.ʼλλη μια φορά:Μην επικοινωνήσεις μαζί του.Κι άλλη μια φορά για όσες δεν το εμπέδωσαν:Μην επικοινωνήσεις μαζί του.
    Αν ήταν σωστός απέναντι σου και ήθελε,θα είχε στείλει μήνυμα,θα είχε εμφανιστεί,αιτιολογωτας σου τι συνέβη.
    Δύο τινά παιζουν με αυτόν:ή έχει σχέση,ή είναι κολλημένος με την πρώην του.και ένα τρίτο:μπορεί να παίζει και με άλλες.
    Αν παρόλα αυτά εμφανιστεί,μην τρέξεις στην αγκαλιά του.Δίοτι έτσι θα εμφανίζεται και θα εξαφανίζεται μετά…δεν θες κάτι τέτοιο,πιστεύω.
    Κι εγώ από μια παρόμοια περίπτωση βγήκα και το ξέρω πολύ καλά.Συνέχισε τη ζωή σου.Δεν φταις εσύ.Δυστυχως τα αγόρια,έτσι συμπεριφέρονται.οι περισσότεροι…καλο μήνα να έχεις!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More