Εσμεράλδα: “Βέβαια ο τύπος δεν μου είπε ότι είναι παντρεμένος …και με παιδί!”

Γεια σας!
Είμαι μόνη μητέρα με ένα γιο 4,5 χρονών. Ο χωρισμός με ένα παιδί υπήρξε δύσκολος, και αν και έχω καλή σχέση πλέον με τον πατέρα, τα πρώτα χρόνια του παιδιού κουράστηκα πάρα πολύ από πολλή δουλειά σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις μου ως μητέρα, με μεγάλες στεναχώριες και απίστευτη έλλειψη ύπνου. Και ατελείωτη μοναξιά…

Το παιδάκι μου μεγαλώνει και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο εύκολα. Κάπου εκεί λοιπόν γνώρισα τον Π. Με φλέρταρε πολύ δυναμικά, με διεκδικούσε, εγώ είχα και πολύ καιρό να φλερτάρω και ερωτεύτηκα σφοδρά. Βέβαια ο τύπος δεν μου είπε ότι είναι παντρεμένος …και με παιδί… Το κατάλαβα μόνη μου…

Όμως δεν είχα κάνει ακόμα κάτι μαζί του. Σαν να με προστάτευε μια αόρατη δύναμη. Εκεί που βρισκόμαστε μόνοι και είναι έτοιμος να με …φάει, τον ρώτησα “μήπως είσαι παντρεμένος;” Πρασίνισε… Ε… α… ου… “Πρέπει να φύγω”, του λέω και μόνο που δεν πήδηξα από το παράθυρο.
Όμως τον είχα ερωτευτεί.

Το πιο φυσιολογικό πράγμα ήταν να μπω στην αγκαλιά του, από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Και το κερασάκι, είχαμε και επαγγελματική συνεργασία. Τέλεια.

Φερόμασταν σαν ζευγάρι, είχα αποτρελαθεί. Ξανά με διεκδίκησε και εν τέλει δεν άντεξε το κορμί και η καρδιά μου και έγινε το μοιραίο. Έγινε μόνο μια φορά. Εγώ ένιωσα σαν σκατό πατημένο. Κι αυτός ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Εγώ στα πατώματα. Αυτός αλλού για αλλού.

Κάποια στιγμή θα ξαναβρισκόμασταν λόγω δουλειάς και ΕΤΡΕΜΑ την ώρα και τη στιγμή. Και δύο βδομάδες μετά με πήρε τηλέφωνο!!! Με πρόσχημα τη δουλειά. Του απάντησα κανονικά σε ότι με ρώτησε επαγγελματικά. Και μετά η κλασική ερώτηση.
“Εσύ τι κάνεις κατά τα άλλα;”
“Καλά”, του λέω. “Και εσύ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ;”
“Ε, εντάξει, πέρασα καλά.”
ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ.
“Θα ξαναβρεθούμε”, μου είπε
“Για αυτό δεν είμαι και τόσο σίγουρη.”
Του το έκλεισα άρον άρον. “Θα τα πούμε από κοντά”, του είπα.

Τα είπαμε. Πάλι πολιορκία… “Μου χρωστάς άλλη μια νύχτα κι άλλες χίλιες” και άλλες τέτοιες αηδίες. Δεν τσίμπησα όμως εγώ. Του είπα ότι είναι παντρεμένος, δεν μπορεί να τα ‘χει όλα. Του είπα ότι δεν γίνεται να με έχει όποτε γουστάρει αυτός. Ότι δεν μπορώ να τον χαρώ γιατί είναι αλληνής. Τίποτα. Λύσσαξε. Και μετά… πάλι εξαφανιζόλ. Μιλάμε για μαλ…. ολκής.

Κι εκεί που αρχίζω και τον ξεχνώ τσουπ μήνυμα: “Καλή χρονιά με υγεία και χαρά, σε φιλώ”. Ε αϊ παράτα μας. “Χρόνια πολλά” του γράφω κι εγώ. Τίποτα άλλο.

Και τον σκέφτομαι συνέχεια και προσπαθώ να τον ξεχάσω, και το νιώθω ότι μου την πέφτει ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ -αν με καταλαβαίνετε. Μια μέρα μάλιστα έβαλα τις φωνές μόνη μου και του είπα δεν είσαι εσύ για μένα, ΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και σαν να με άφησε, για λίγες μέρες και ηρέμησα.
Όμως ξανά πάλι κυλάω, τον σκέφτομαι και κλαίω.

Αντιστέκομαι σθεναρά να πάω να τον βρω στο μαγαζί του. Όμως δεν μπορώ να ηρεμήσω γιατί αυτό το έργο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ και με τρώει σαν το σαράκι.

Ζητώ βοήθεια…

Ευχαριστώ
ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εγώ λέω μακριά από παντρεμένους! Είναι χαμένη υπόθεση. Τέτοιοι τύποι την απιστία την κάνουν επάγγελμα. Σου την πέφτουν και σε πολιορκούν ασύστολα. Σκέψου την γυναίκα του και πώς την κοροιδεύει. Θα ήθελες να ήσουν στη θέση της; Δεν αξίζει ο τύπος. Και στο κάτω κάτω ας πούμε ότι χωρίζει τη γυναίκα του και είστε μαζί. Του έχεις εμπιστοσύνη ότι δεν θα σου κάνει και σένα αυτά που κάνει τώρα στη γυναίκα του αν βρει κάτι «καινούριο»; Πιστεύω ότι απ’ αυτή την υπόθεση μόνο ζημιωμένη θα βγεις. Καλύτερα να τον ξεκόψεις όσο είναι νωρίς. Και να βρεις κάποιον που να είναι ελεύθερος και διαθέσιμος.

  2. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ??Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΝ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΠΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΝΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΜΑ ΕΙΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΙΚΙΑ..

  3. σε τρωει και σενα το τετοιο σου μεχρι νε σε χορτασει και μετα στα πατωματα εσυ ε ρε κατι χαζες

  4. Αυτό που σου κάνει δεν είναι φλερτ! Είναι bullying. Γιατί μπορεί, γιατί δεν έχει όρια, σεβασμό και γιατί του το επιτρέπεις. Οπότε εαν θες την ησυχία σου μην απαντάς, μη δίνεις σημασία κι εαν συνεχίσει πες του ότι θα πας στην αστυνομία. Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Πήγα στην αστυνομία, τον κάλεσαν, του έκαναν συστάσεις και δεν με ξαναενόχλησε. Κι εκείνος συνάδελφος ήταν. Παρενόχληση στον χώρο εργασίας… τί λες τώρα. Αλλά κι εσύ πρώτη μην του δίνεις χώρο. Με το να τον βρίζεις και να συνεχίζεις μαζί του δεν καταφέρνεις κάτι. Σου την πέφτει ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ γιατί τον κολακευει, νιώθει πασάς και γιατί ΚΥΡΙΩΣ είσαι ευάλωτη, τον σκέφτεσαι, τον θες και ανοίγεις κενά για να εισβάλει. Οπότε κάνε κάτι για να μην είσαι ευάλωτη. Θωρακίσου, λοιπόν, ενεργειακά και εξελίξου.

  5. Εγώ με κάτι τέτοιους παντρεμένους ξενερώνω τόσο πολύ, που “ενεργειακά” με απωθούν κι ας τους ήθελα μέχρι να μάθω τι στο διάολο είναι. Αφού δε λειτούργησε αυτόματα σε ‘σένα αυτό το ξενέρωμα, δοκίμασε μήπως σε ξενερώσει το γεγονός ότι σε θέλει για σεξ, μόνο για σεξ λέμε, και δε δίνει δεκάρα για την προσωπικότητά σου, την καθημερινότητά σου, τη δουλειά και το παιδί σου. Αν πιστεύεις πως σου αξίζει αυτή η αντιμετώπιση, τότε θα υποστείς τις συνέπειες, θετικές και αρνητικές. Αν πιστεύεις πως σου χρειάζεται κάτι πιο νορμάλ, μιας που ταλαιπωρήθηκες και κυρίως αφ’ης στιγμής έχεις ένα παιδί, τότε βγάλ’τον απ’το μυαλό σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να τον απειλήσεις πως θα “τον δώσεις” στη σύζυγό του. Ε ρε… κάτι ηλίθιοι… Μετά σου λένε “παντρέψου…”.

  6. Η Εσμεράλδα εχει απωθημένο ακόμα απο τον γάμο της που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Εμεινε καιρό μόνη, της έλειψαν διάφορα ωραία πράγματα με εναν άντρα. Αλλωστε θέλει να της αρέσει πολύ ο άλλος, να νιώθει δυνατά αισθήματα μαζί του. Της έτυχε να είναι παντρεμένος.

  7. Σκέψου σε πόσες άλλες την έχει πέσει ή την πέφτει ακόμα και παράλληλα με σένα!

  8. Τί τον θελεις βρε κορίτσι μου ? Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ενώ είναι παντρεμένος, εσένα δεν σε απωθεί αλλά είσαι και ερωτευμένη μαζί του. Μα είναι ένας καραγκιόζης βρε παιδί μου. Πώς μπορεί κάποια να ερωτεύεται έναν καραγκιόζη ?

  9. Ο τύπος είναι ξεκάθαρος, θελει να περάσετε καλά χωρίς κατι περισσότερο… εσυ τι θές? Αν είναι το ίδο χωρίς να σε ενοχλεί το ηθικό μέρος τι παιδεύεσαι, προχώρα! Αν όχι στείλτον στο διάολο και μην το ξανασκεφτείς. Προσωπικά βρίσκω κάτι τέτοιους γελοίους τύπους ανάξιους σημασίας, αλλα απο την άλλη εσύ αποφασίζεις τι θες και είσαι υπεύθυνη για τις συνέπειες της αποφασης σου οποια κι αν είναι. Είπαμε εκείνος είναι ξεκάθαρος

  10. Ο τύπος δεν αξίζει δεκάρα τσακιστή και το ξέρεις πολύ καλά …..Απλά σου έθιξε τον εγωισμο σου και γι αυτο έχεις κολλησει εκεί ……Καταρχήν δεν σε ξενερώνει το γεγονός οτι κοιμάται μαζί με την γυναίκα του και ποιος ξέρει και με ποιά άλλη παράλληλα με εσένα ??? Τι σε πέρασε ? Καφενείο ? η βόλτα στην Λαική ? Μαζεψε τον εαυτό σου λοιπόν και την αξιοπρέπεια σου και σύνελθε…….Σκέψου το παιδί σου ….θα σου άρεσε να του φερθούν με αυτο τον τρόπο ?????? Οχι …..Λοιπον οτι έγινε ,έγινε με αυτόν …Ξέγραψε τον και προχώρα παρακάτω ….Οταν θα σε ξαναενοχλήσει θα του πεις ξερά , με δυο κουβέντες οτι είσαι με κάποιον άλλο άντρα τώρα και να μην ξαναεπικοινωνήσει μαζί σου …..Αμα επιμείνει πες του οτι θα τα πείς όλα στην γυναίκα του …..Στην ανάγκη άλλαξε το νούμερο του κινητού σου … Προσπάθησε να τον αποφύγεις όσο μπορείς και αν συνεργάζεστε επαγγελματικά να είσαι εντέλως τυπικη και να μην του επιτρέπεις να ξαναφέρεται σε αυτο που έγινε μεταξύ σας ….Σύνελθε και ψάξε να βρείς κάποιον άλλο που θα σε θέλει αληθινά και οχι μόνο για να σκοτώνει την ώρα του ….Αν δεις οτι δεν μπορείς να “ξεκολλήσεις” απο αυτον τον επαγγελματία ψέυτη ζήτα και την βοήθεια ενος ειδικου ψυχολόγου να σε στηρίξει ….Δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια οταν βλεπουμε οτι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας …..Σε καθε περίπτωση ξέκοψε κάθε παρτίδα μαζί του ακόμα και να τον σκέφτεσαι ….Επικεντρώσου στο παιδί σου και στην δουλεία σου ….και να πεις στον εαυτό σου οτι θα κάνεις σχέση αλλά να είναι κάτι που θα αξίζει τον κόπο και οχι για φούμαρα και φτηνά ψέμματα…….Δεν σου αξίζει αυτό , σε καμια γυναίκα δεν αξίζει …..

  11. Κορίτσι μ μην ασχολησε μαζί του νέα είσαι τόσοι ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ αντρες υπάρχουν. ʼλλαξε νούμερο, άλλαξε άτομο στην δουλειά, σκέψου το aids τα αφροδισια νοσήματα δεν είσαι η μοναδική του ερωμένη στάνταρ. Αξίζεις κάτι καλύτερο μην αναλωνεσε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More