Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.09.2016 | 23:00

Εσθήρ: “Από εκείνη τη μέρα δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Περιμένω από αυτόν να κάνει κίνηση, αλλά...”

Εσθήρ: “Από εκείνη τη μέρα δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Περιμένω από αυτόν να κάνει κίνηση, αλλά...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Όταν πήγαινα λύκειο, έκανα παρέα με μια κοπέλα από το σχολείο μου. Αυτή η κοπέλα είχε έναν αδερφό. Με αυτόν δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Μόνο φατσικά τον ήξερα γιατί αυτός σπούδαζε σε άλλη πόλη, οπότε δεν τον έβλεπα.

Τα χρόνια πέρασαν και με την κοπέλα σταμάτησα να μιλάω. Δεν τσακωθήκαμε, απλώς κάναμε άλλες παρέες.

Μια μέρα λοιπόν αποφάσισα να κάνω αίτημα φιλίας στον αδερφό της στο Facebook, ο οποίος πλέον είχε έρθει Αθήνα. Αυτός με δέχτηκε αλλά δεν μου μίλησε ποτέ. Αποφάσισα τις προάλλες λοιπόν να του μιλήσω εγώ γιατί μου άρεσε.

Του στέλνω λοιπόν μήνυμα και αυτός μου απαντάει αμέσως. Μιλάγαμε για λίγη ώρα μέχρι που μου ζήτησε να πάμε βόλτα το ίδιο εκείνο βράδυ. Εγώ αρνήθηκα ευγενικά γιατί στα αλήθεια δεν μπορούσα, όμως του είπα ότι θα μπορούσαμε να βρεθούμε αύριο ή κάποια άλλη μέρα.

Εκείνος δεν απάντησε κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο: “Ναι, θα κανονίσουμε άλλη φορά.” Από εκείνη τη μέρα λοιπόν δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Περιμένω από αυτόν να κάνει κίνηση εφόσον το πρώτο βήμα το έκανα ήδη εγώ, αλλά δεν βλέπω να μου στέλνει.

Το Facebook τον δείχνει ενεργό αλλά δεν μου μιλάει. Μπορεί να σπάστηκε που του είπα όχι αλλά είχα λόγο. Άλλωστε του είπα ότι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε άλλη μέρα που να με βολεύει και μένα.

Τι να κάνω; Να δώσω ακόμα λίγο χρόνο μπας και μου μιλήσει αυτός ή να του μιλήσω πάλι εγώ;
Εσθήρ

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10