Ευαγγελία: “Το θέμα είναι ότι ζηλεύει πολύ. Όποιο αγόρι γνωρίζω νομίζει ότι μου την πέφτει”.

Πότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να χωρίσεις;

Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ενάμιση χρόνο. Τον τελευταίο μήνα λόγω σπουδών μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Έρχεται αυτός, πηγαίνω κι εγώ και όλα καλά. Το θέμα είναι ότι ζηλεύει πολύ.

Όποιο ΑΓΟΡΙ γνωρίζω νομίζει ότι μου την πέφτει. Έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε μέρες ολόκληρες μόνο για αυτό το θέμα. Τώρα τελευταία άρχισε να αναφέρει το θέμα του χωρισμού “για πλάκα”, όπως είπε.

Ξέρω ότι με αγαπάει πάρα πολύ, αλλά μερικές φορές νιώθω ότι απλά έχει εμμονή μαζί μου. Όταν συμβαίνει κάτι μεταξύ μας δεν αποδίδει καλά στη δουλειά του, δεν τρώει και δεν κοιμάται.

Κι εγώ τον αγαπάω, αλλά δεν είμαι σε τέτοια κατάσταση. Δεν τον σκέφτομαι συνέχεια και μπορώ να ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ αυτόν. Το θέμα είναι πως δεν θέλω.

Οι τελευταίοι καβγάδες μας περί ζήλιας, μου κόστισαν αρκετά. Τώρα νιώθω απλά ένα κενό. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς νιώθω. Τον αγαπάω, αλλά μήπως δεν τον θέλω πλέον για σύντροφό μου;

Ευαγγελία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Οι σχέσεις από απόσταση είναι δύσκολες Αν ήταν ανέκαθεν ζηλιάρης, τότε πραγματικά πρέπει να το σκεφτείς σοβαρα. Αν πάλι έγινε λόγω της απόστασης, συζήτησέ το μαζί του ήρεμα και όμορφα και δες τι είναι αυτό ουσιαστικά που πυροδοτεί τη συμπεριφορά του και διαβεβαίωσέ τον ότι δεν ισχύει. Αν πάλι συνεχίσει είναι μάλλον ώρα για αποφάσεις. Το να χωρίσετε το πετάει για να δει τι θα πεις και εσύ, είναι παγίδα.

  2. Αν είχες κανέναν που σε έγραφε εκεί που δεν πιάνει μελάνι θα μας έλεγες άλλα τώρα… Αμάν…σας εμπιστεύονται παραπονιεστε ότι σας έχουν δεδομενες… Σας ζηλευουν παραπονιεστε ότι δεν σας Εμπιστεύονται κ ότι σας πνίγουν… Ε αι πνιγειτε από μόνες σας…δεν ξέρετε τι θέλετε.

  3. Κοπελιά, δεν τον θέλεις τον άνθρωπο και μην το κουράζεις. Απλα σε βολεύει γιαυτό κάθεσαι σε αυτή τη σχέση. Η σχέσεις σε απόσταση σου δημιουργεί ανασφαλειες και ζήλιες για τον άνθρωπο σου, αν φυσικά τον γουστάρεις. Αν όχι,η συμπεριφορά θα είναι όπως η δική σου.Συγνώμη εσύ κοπελιά είσαι ερωτευμένη? Κι αν ναι,αν ο φίλος σου θα βγαίνει για καφεδάκι με κοπέλες ,δεν θα σε πειράξει? ?δεν θα ζηλεψεις? και δη που είστε και σε απόσταση? ???

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More