Εύη: “Τι να κάνω; Είμαι πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν αντέχω και όλο αυτό που ζω.”

Γεια σας!
Θέλω να σας πω κι εγώ την ιστορία μου για να ακούσω τις γνώμες σας…

Γνώρισα κάποιον πριν περίπου ένα χρόνο. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, περνούσαμε όμορφα και κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω έρωτα μαζί του. Αφού ολοκληρώσαμε, σχεδόν αμέσως, μου είπε ότι δεν είναι σε φάση να δεσμευτεί.

Δεν ήξερα πραγματικά πως να αντιδράσω. Και αποφάσισα να το παίξω άνετη. Η αλήθεια είναι ότι δεν χαθήκαμε και σιγά – σιγά οι συναντήσεις μας άρχισαν να αυξάνονται, να κοιμάμαι σπίτι του αρκετά συχνά, να γνωρίζω τους φίλους του και πρόσφατα και τους γονείς του.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα εξακολουθεί να μου λέει ότι δεν θέλει σχέση. Είναι η ατάκα που ακούω κάθε φορά που τσακωνόμαστε ή όταν τολμήσω να ζητήσω κάτι. Τα πάντα γίνονται όπως και όταν θέλει εκείνος. Διαφορετικά… “δεν έχουμε σχέση”.

Και ρωτώ; Πώς γίνεται να κοιμάμαι σπίτι του, να γνωρίζω τους γονείς του και να μην έχουμε σχέση; Γιατί κάθε φορά που βγαίνει με τους φίλους του και του ζητάω να πάω κι εγώ μαζί, αρνείται; Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι όλο αυτό με πληγώνει και δεν μπορώ να αντιδράσω.

Δοκίμασα να αντιδράσω δυναμικά, του είπα να χωρίσουμε και δεν αντέδρασε καν. Εγώ ήμουν αυτή που του τηλεφώνησα και του ζήτησα να βρεθούμε ξανά γιατί δεν άντεχα μακριά του.

Τι να κάνω; Είμαι πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν αντέχω και όλο αυτό που ζω. Να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι η σχέση του, αλλά μόνο μέσα στο σπίτι του. Να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι το κορίτσι του, αλλά όταν τολμήσω να ζητήσω κάτι να επανερχόμαστε στο “δεν θέλω σχέση”.

Τι μου προτείνετε; Κοντεύω να τρελαθώ με το κρύο-ζέστη που ζω.

Εύη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Οπως όλες μας που το χουμε ζηςει, εχεις κολλήσει πολυ μαζι του επειδή σε φτύνει και δε σου δίνει σημασία. Επειδή έζησα ακριβώς το ίδιο, βαρέθηκα το σκοτσέζικο ντους, να σε βλεπει οπότε θελει κ να μην εισαι η προτεραιότητα του, πες του οτι εχεις γνωρίσει άλλον κ θα ξεκινήσεις νεα σχεςη.. Με το να τ πεις οτι χωρίζετε δε θ σου δώσει σημασία γιατι σ εχει δεδομένη

  2. δε ζεις κανενα κρυο ζεστη! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Αποδεξου το και βρες καποιον αλλο που να αξιζει περισσοτερο γιατι αυτος μονο για το κρεβατι σε εχει. Δεν τον ενδιαφερεις περισσοτερο και δεν προκειται ν αλλαξει. Σου το δειχνει με καθε τροπο απλως εσυ δε θες με τιποτα να το καταλαβεις γιατι δε θελεις να παραδεχθεις οτι υπαχει καποιος που μπορει να μη σε βρισκει τοσο καταπληκτικη για να κανει σχεση μαζι σου. Ε λοιπον υπαρχει και ειναι και πολυ μπιπ οποτε βρες καποιον που δεν ειναι!

  3. Πραγματικά πόσο χρόνο απ τη ζωή μας χάνουμε σε ανούσιες σχέσεις με ανούσιους ανθρώπους που δε μας προσφέρουν τίποτα καλό και σημαντικό.Η ζωή είναι τόσο μικρή,με στιγμές χαράς και πρέπει να τη ζούμε μόνο με ανθρώπους μου μας θέλουν στη ζωή μας και τι κάνουν ομορφότερη.Ξεκόλλα κάνε νέες γνωριμίες και με απλά λόγια ΖΗΣΕ!!!

  4. αναρωτήσου κάτι απλό. Ποιος κάνει κουμάντο σε αυτήν την σχέση? αν η απάντηση είναι “μόνο αυτός” φύγε μακριά και θα σου έλεγα και χωρίς να του πεις τίποτα, απλά εξαφανίσου. Δε του χρωστάς καμία εξήγηση μια και “δεν έχετε σχέση”. Έχεις τη δύναμη να αναζητήσεις το καλύτερο για σένα και αξίζεις όλα τα καλά του κόσμου.

  5. Sorry, μα δεν καταλαβαίνω… Μέχρι και στους γονείς του σ’ έχει γνωρίσει, αλλά δεν το θεωρεί σχέση; Να σου έλεγε ότι δεν θέλει γάμο ή ότι δεν είστε και παντρεμένοι, να το καταλάβω, γιατί ο γάμος είναι κάτι άλλο. Μα αν τσιγγουνεύεται να το πει σχέση αυτό που έχετε, τότε δεν αξίζει ούτε η “σχέση” ούτε ο άνθρωπος. Μην τον υπολογίζεις και φέρσου σα να είσαι κιόλας ελεύθερη. ʼδικα χάνεις χρόνο ελπίζοντας ν’ αλλάξει. Είναι εγωιστής και αχάριστος άνθρωπος, θέλει να σ’ έχει σίγουρη και ν’ απολαμβάνει ό,τι έχεις να του προσφέρεις, μα ο ίδιος δεν θέλει να προσφέρει τίποτα και φοβάται οποιεσδήποτε ευθύνες ή έστω ακόμα και τη σκέψη ότι θα πρέπει να κάνει κάποιους συμβιβασμούς προκειμένου να δείξει ότι σέβεται την κοπέλα που υποτίθεται ότι σημαίνει κάτι για εκείνον. Όχι και πάλι όχι. Καλή τύχη στο να βρεις κάποιον που θα σου αξίζει. Θ’ αυξήσεις τις πιθανότητές σου να τον βρεις αν απαλλαγείς απ’ αυτόν τον αχαρακτήριστο.

  6. ʼμα μπορεί να έχει τα συν της σχέσης, που εσύ του παρέχεις, όπως σεξ, αποκλειστικότητα, ενδιαφέρον αλλά παράλληλα να νιώθει και ελεύθερος να τσιλιμπουρδίζει και να είναι και καλυμμένος αφού δηλώνει “δεν έχουμε σχέση”, γιατί να το αλλάξει; Πού είναι ο δικός σου αυτοσεβασμός; Το να σε γνωρίσει σε φίλους ή και γονείς, δεν σημαίνει ότι σε κάνει και “επίσημη”, μην παραμυθιάζεσαι, δεν του κοστίζει και κάτι. Το πώς συμπεριφέρεται σε εσένα, πρέπει να σε προβληματίσει. Έφυγες και δεν αντέδρασε, τι άλλη απόδειξη θες; Ανέκτησε κοπέλα μου την αυτοεκτίμησή σου, φύγε από αυτή την νοσηρή κατάσταση, γιατί αυτός ο τύπος ΔΕΝ σε εκτιμάει, παίζει με τις λέξεις και μαζί σου και στο λέει και κατάμουτρα: δεν θέλει σχέση!

  7. Πιστεύω ότι σε εκμεταλλεύεται, απλώς περνά καλά μαζί σου, σε έχει στο τσεπάκι του και σε κάνει ο,τι θέλει. Αυτό δεν είναι αγάπη…εσύ έχεις εξαρτηθεί από αυτόν ( φοβάσαι μη τον χάσεις) και αυτός σε διαβάζει σαν βιβλίο ανοιχτό. Βρες καλύτερα έναν άνθρωπο που θα σε αγαπάει πραγματικά και δεν θα σε κοροϊδεύει.

  8. Αγαπητή Εύη, είναι ολοφάνερο τι πρέπει να κάνεις -και η ερώτηση σου είναι ρητορική γιατί γνωρίζεις και η ίδια τι πρέπει να κάνεις , αλλιώς δεν θα υπέφερες τόσο πολύ- ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ και να μην πατήσεις φρένο μέχρι να βρεθείς στην άλλη άκρη της γης από τον σκάρτο γκόμενο. Πάντα μου προκαλεί θλίψη το ότι γυναίκες πέραν των 18 θέλουν να κάνουν σχέση με ότι σαβούρα κυκλοφορεί εκεί έξω. Τρέχουν πίσω από κάτι απίστευτους παλιοχαρακτήρες, κάτι παιδαριώδεις μα**κες που αδιαφορούν γι’ αυτές, που δεν θέλουν ούτε να τις ξέρουν, ούτε να τις μάθουν πραγματικά. Τους αρκεί να βγαίνουν με τους κολλητούς και να κάνουν πλακίτσες και να λένε τα σεξιστικά τους και να φουσκώνει ο ναρκισσισμός τους. Και όταν θέλουν κανένα πήδημα χτυπάνε παλαμάκια και τρέχει η δικιά σου γιατί ‘είναι πολύ ερωτευμένη’ με έναν γελοίο και βαρετό τενεκέ.
    Κορίτσια για μάθετε να προστατεύετε λίγο τον εαυτό σας (γιατί αυτός θα σας στηρίξει στις μεγάλες δυσκολίες της ζωής) μην τον φθείρεται τόσο πολύ για ψύλλου πήδημα (ο συγκεκριμένος, αγαπητή Εύη, ανήκει στην κατηγορία ‘ψύλλου πήδημα’ , ίσως και λιγότερο καθότι ακούγεται εντελώς σκάρτος), μην ανακοινώνετε τόσο εύκολα ότι είστε ‘πολύ ερωτευμένες’ (δεν είστε, δεν μπορεί να είστε με κάποιον που σας φτύνει συστηματικά και σας δημιουργεί τόση δυσφορία), κάτι άλλο παίζει με τα συναισθήματα σας. Μάθετε λίγο τι τρέχει με τον εαυτό σας πριν γίνεται βορά του επόμενου μα**κα.
    Επί του θέματος τώρα, κακώς επέστρεψες την πρώτη φορά. Επιστρέφοντας επιβραβευσες μια κακή κατάσταση και του έδωσες το ελευθέρας να σε ταπεινώνει όσο θέλει και όποτε θέλει. Αν θέλεις δράμα στη ζωή σου, βρες ένα καλύτερο σενάριο για σένα. Αυτός δεν είναι πρωταγωνιστής ένας τιποτένιος κομπάρσος είναι.

  9. Συγγνώμηηηηη…. Και κάθεσαι ακόμα? Αυτός μπορεί να θέλει να σε πετάξει από τον τρίτο. Εσύ θα το κάνεις δηλαδή? Η ζωή είναι πολύ μικρή για να καθόμαστε και να ανεχόμαστε χαζές και ανώριμες συμπεριφορές. Φύγε όσο είναι νωρίς γιατί πραγματικά θα χάσεις χρόνο που μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου… Αν θες να τον αποκτήσεις όμως φέρεσαι λάθος. Μη πηγαίνεις με τα νερά του, μάθε να λες όχι και απλά πες του ότι θα κάνεις σχέση με άλλον. Αν δεν τσιμπήσει με αυτά τότε παράτα τον. Σε θεωρεί δεδομένη τώρα όπως είπαν και παρακάτω και πρέπει να ξεφύγεις απο αυτό. Περιμένουμε νέα σου….

  10. Δηλαδή ΤΙ ακριβώς ζητάς και σου απαντάει οτι δεν έχετε σχέση; Να κοιτάς τις πράξεις και όχι τα λόγια. Ο εν λόγω κυριούλης είναι λίγο κομπλεξικός αλλά μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου πιστεύω.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More