Φρίντα: “Έχω θέμα με τον πρώην μου…”

Με λένε Φρίντα!
Κι έχω θέμα με τον πρώην μου. Κάθε φορά που πηγαίνω να κάνω άλλη σχέση εμφανίζεται με έρωτες και λουλούδια!!!

Όμως από αυτήν την κατάσταση εγώ κουράστηκα πολύ!!! Τι να κάνω; Πώς να προχωρήσω παρακάτω τη ζωή μου; Μια ζωή θα είμαι μόνη;

Δεν τον αντέχω άλλο!!!
Frinta

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είχα κι εγώ μια φίλη που της συνέβαινε το ίδιο. Ο ΄πρωην΄έκανε σχέσεις , αλλά όταν αντιλαμβανόταν ότι η φίλη μου φλέρταρε με κάποιον, έκανε τα ίδια με αυτά που κάνει ο δικός σου. Της χάλαγε κάθε νέα αρχή με την παρουσία του. Τελικά πήγε στην αστυνομία. Του κάνανε απλά μια σύσταση, τίποτα φοβερό, απλά βοήθησε στο να το πάρει απόφαση ο τύπος και να την αφήσει ήσυχη. Κοίταξε και σε κάποια γραμμή βοήθειας μήπως σου δώσουν κάποια λιγότερο ακραία λύση και οπωσδήποτε πες του (πρώτα απ όλα!!!) ότι σου είναι εκνευριστικός και ότι σε ενοχλεί. Καλή απόφαση.

  2. Και ασκεί τέτοια επιρροή πάνω σου που εξαιτίας του “μένεις μια ζωή μόνη”;;;;; κάτι δεν μας λές καλά γλυκιά μου!! Μάλλον δεν εχεις φύγει ακόμα απο τον πρώην σου …

  3. δεν καταλαβαίνω πως εξαιτίας του πρώην μένεις μονη σου.τι κάνει δέρνει τους νυν? η απλώς εσυ κολλακεύεσαι τόσο πολύ από τα σ΄αγαπώ και τα λουλούδια που ξαναγυρνας σε αυτόν?δικό σου ειναι το θέμα όχι δικο του.εσυ τον αφηνεις να σε κραταει καβάντζα .αν ήθελες θα τον ξεκοπτες..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More