Γιώτα: “Δεν τον ξαναείδα από τότε…”

Λοιπόν, εγώ είχα σχέση με ένα παιδί ενάμιση περίπου χρόνο. Πρώτη φορά ένιωσα έτσι, έκανε πολλά για μένα. Τόσα πολλά που κανένας δεν είχε ξανακάνει. Έτσι, κάθε μέρα τον ερωτευόμουν.

Ώσπου ένα πρωί, χωρίς κάποιον καβγά το προηγούμενο βράδυ, σηκώθηκε και είπε ότι δεν νιώθει τίποτα για μένα πλέον. Δεν μου εξήγησε ποτέ το γιατί.

Έχουν περάσει οχτώ μήνες… κι ακόμα πονάω.

Δεν τον ξαναείδα από τότε…

Γιώτα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μας λες ‘έκανε πολλά για μένα και κάθε μέρα τον ερωτευομουν’ , εσύ τι έκανες για αυτόν ώστε να μείνει ερωτευμένος μαζί σου; Δεν μπορεί κάτι θα μεσολάβησε που τον έκανε να ξενερώσει μαζί σου… Μετά από 8 μήνες χωρίς επικοινωνία όπως καταλαβαινεις θέμα επανασύνδεσης δεν τίθεται οπότε μάθε κάτι από αυτό που σου συνέβη και προχωρά στη ζωή σου.

  2. Γιώτα άκου να δεις όποιος αγαπά πραγματικά δεν φεύγει για κανένα λόγο υπάρχει μια πιθανότητα να βρήκε άλλην εσύ συνέχισε την ζωή σου κάποτε μια κοπέλα μου πε κάτι ότι όλο κ κάποιος/Α θα σ αγαπήσει η σε αγαπάει εσύ μην τα παρατάς δεν σου αξίζει να είσαι προσκολλημένη σ αυτόν σε νιώθω γτ έχω περάσει κάτι παρόμοιο με σένα…

  3. allos enas malakas anamesa mas..proxora kopela mou mprosta kane san na min egine pote

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More