Γιώτα: “Είναι δυνατόν να έχει σχέση και να μην έχει αναφέρει τίποτα;”

Γεια σας κι από μένα. Θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας…

Έχω μια πολύ καλή φίλη με την οποία κάνουμε παρέα τα τελευταία χρόνια. Ο αδερφός της λοιπόν είναι κούκλος. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί είχε σχέση. Επειδή όμως είμαστε πολύ κοντινές φίλες με την αδερφή του, έχω αναπτύξει και με αυτόν φιλικές σχέσεις μιας και γνωριζόμαστε χρόνια πια.

Υπήρχε ανέκαθεν ένα διακριτικό φλερτ μεταξύ μας, με πείραζε, τον πείραζα, αλλά μέχρι εκεί. Όταν χώρισε από τη σχέση που είχε, νοίκιασε δικό του σπίτι στο οποίο είχαμε αράξει αρκετές φορές μεγάλη παρέα, αλλά και πάλι δεν είχε προκύψει κάτι. Έχει χωρίσει εδώ και δύο χρόνια.

Φέτος, ήρθε να μας βρει στις διακοπές που ήμουνα με την αδερφή του και περάσαμε τέλεια. Φλερτάραμε, πειραζόμασταν, γελούσαμε και ένα βράδυ που μέθυσε αρκετά, ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου, αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Έχουμε μια επικοινωνία με μηνύματα, αλλά μετά τις διακοπές δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε.

Μέχρι πριν λίγες μέρες που περάσαμε με την αδερφή του από το σπίτι του απροειδοποίητα. Και εκεί μου κόπηκαν τα πόδια. Στο σπίτι υπήρχε ένα κορίτσι, που φορούσε τις πιτζάμες του!!! Μου τη σύστησε ως την κοπέλα του! Τα έχασα. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, αλλά έφυγα όσο πιο άμεσα μπορούσα βρίσκοντας μια δικαιολογία.

Είναι δυνατόν να έχει σχέση και να μην έχει αναφέρει τίποτα; Ήμασταν τόσες μέρες στο νησί!!! Και γιατί ήταν τόσο διαχυτικός μαζί μου; Τι να κάνω; Δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου και δεν σας κρύβω ότι είχα πιστέψει ότι κάτι θα γίνει μεταξύ μας… Τι να κάνω, πείτε μου. Να του μιλήσω; Να τον ρωτήσω; Να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και να το ξεχάσω; Δεν ξέρω αν μπορώ να τον ξεχάσω…

Ευχαριστώ πολύ,
Γιώτα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δε σε θέλει τόσο όσο εσύ. Έπαιζε σε 2 ταμπλό μέχρι να βεβαιωθει – απλά φλέρταρε για λίγο- και να καταλήξει στην άλλη, που ήταν περισσότερο του γούστου του. Ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταια. Ενίοτε αυτοί που θέλουμε, δε μας θέλουν, δικαίωμα τους.Με το ζόρι δε γίνεται σχέση. Προχώρα παρακατω, εκεί που σε θέλουν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More