Γωγώ: “Το αγόρι μου, με όλη αυτήν την κατάσταση, έχει κουραστεί…”

Είμαι 19 χρόνων, σπουδάζω και έχω σχέση με ένα αγόρι 5 χρόνια μεγαλύτερό μου εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου.

Οι γονείς μου με έχουν πολύ περιορισμένη. Είναι της άποψης ότι είμαι μικρή για σχέση και για να βγαίνω έξω μέχρι αργά. Μετά από πολλή σκέψη, μίλησα στη μαμά μου για τη σχέση μου. Στην αρχή έβαλε τις φωνές, αλλά με τον καιρό, όσο έβλεπε ότι περνάω καλά και ότι με προσέχει το αγόρι μου, το συνήθισε.

Ο μπαμπάς μου είναι πολύ αυστηρός και έτσι αναγκάζομαι να του λέω ψέματα με ποιον βγαίνω και τι ώρα γυρνάω. Αν π.χ. βγω στις 7 το απόγευμα θα πρέπει να είμαι σπίτι στις 10.30, το πολύ 11 και δεν με αφήνουν να βγαίνω καθημερινά. Οι φίλες μου, που είναι μικρότερες, βγαίνουν μέχρι πιο αργά και οι γονείς τους είναι πιο χαλαροί και άνετοι.

Το αγόρι μου, με όλη αυτήν την κατάσταση, έχει κουραστεί. Θέλουμε πολύ να πάμε μια μέρα θάλασσα ή μια εκδρομή για να περάσουμε χρόνο μαζί, αλλά φοβάμαι μην καταλάβει οτιδήποτε ο μπαμπάς μου. Τι να κάνω;;;; 🙁

Γωγώ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Έλα ρε συ σοβαρα τώρα ρωτάς? Κοιτα να μεγαλώσεις και να βάλεις στη θεση τους τους καταπιεστικούς γονεις σου. Αν συμπεριφέρεσαι σα παιδι παντα ετσι θα σε αντιμετωπιζουν.

  2. ψκαλησπέρα.. θεωρώ πως είσαι σε μια ηλικία που πρέπει να διεκδικήσεις και να ζήσεις τη ζωή σου..είσαι 19 χρονών και το παράλογο θα ήταν να μην είχες σχέση.. πάρε τη ζωή στα χέρια σου, μίλα με τους γονείς σου, εξέφρασε τις σκέψεις σου.. το αγόρι σου αλλά κι η σχέση σου θα κουραστεί με αυτή τη κατάσταση! και κυρίως αυτή η πίεση δεν σε αφήνει να είσαι χαλαρή και να το ζήσεις! για εμένα μην αφήνεις κανέναν να σε αντιμετωπίζει σαν ένα κοριτσάκι πέντε χρονών. είσαι ενήλικη πια!

  3. Ομπο κορίτσι μου τι περνάς και εσύ..αυτούς τους γονείς δεν τους πάω καθόλου! πραγματικά! Είμαι και εγώ στην ηλικία σου και ευτυχώς δεν είχα ποτέ τέτοια από τους δικούς μου! Έλεος δηλαδή δεν ντρέπονται λίγο κάτι τέτοιοι γονείς αργότερα βγάζουν προβληματικά παιδιά. Έχω πάρα πολλές γνωστές κοπέλες οι οποίες περνούσαν το ίδιο και τώρα ποιο είναι το αποτέλεσμα τους; ναρκωτικά και επικίνδυνοι σύντροφοι..Αυτό είναι! γιατί το πολύ “μη” και “μη” αργότερα κάνει το παιδί να ξεσπάσει πόσο μάλλον στην εφηβεία που είναι τόσο κρίσιμη ηλικία.. Τι θα πει είσαι μικρή για σχέση..έλεος δηλαδή,άμα δεν ζήσεις τώρα τα φλερτ σου και μάθεις κάποια πράγματα πότε θα τα ζήσεις; στα 30 σου; τότε όμως θα είναι αργά και θα πάρεις έναν τελευταίο μόνο και μόνο για να μην γεροντοκοριάσεις. Τι να σου πω ειλικρινά δεν ξέρω..το να τους μιλήσεις παίζει; αλλά να μου πεις τι θα καταλάβουν..έστω στη μαμά σου που κάτι ξέρει να σε βοηθήσει….Τι θα πει 10 και μισή στο σπίτι..μα τότε βγαίνουν οι νέοι έξω! Εμείς από 15 χρονών δουλεύαμε κιόλας και γυρνούσαμε κάθε μέρα στις 1 το βράδυ από τη δουλειά. Εσύ δεν σπουδάζεις κάπου; τουλάχιστον να ησύχαζες λίγο. αν σε αφήνουν δηλαδή να σπουδάσεις και δεν τους πειράζει το γεγονός ότι θα μένεις μόνη σου. Καταρχάς ας το πάρουν χαμπάρι ότι αν θες να κάνεις κάτι θα το κάνεις είτε βγεις στις 7 είτε στις 12 όπως το ότι γνώρισες ένα αγόρι..Τι να σου πω κορίτσι μου κάνε μια προσπάθεια γιατί πραγματικά θα βαρεθεί το αγόρι σου.

  4. Προσωπικά, είμαι κατά των ψεμάτων και υπέρ της αλήθειας με παν κόστος. Ο πατέρας σου μπορεί μεν να αρπαχτεί αν του πεις την αλήθεια, αλλά μετά τι; Θα σε κλειδαμπαρώσει σπίτι μέχρι να έρθει γαμπρός να σε ζητήσει από αυτόν; Τι ήθελε δηλαδή, να μείνεις παρθένα και άβγαλτη μέχρι τα 30 σου μένοτνας σπίτι και διαβάζοντας μόνο Βίβλο; Το ότι κάνεις σχέση και βγαίνεις και ωστόσο παραμένεις συνεπής σε τυχόν υποχρεώσεις που έχεις (σπουδές η δουλειά, δεν ξέρω τι κάνεις), παρουσίασέ το σαν μια απόδειξη σ’ εκείνον ότι σχέσεις και εξόδους δεν είναι μόνο για “παρτάλια εκεί έξω” αλλά για όλους, αρκεί να μην παρεκκλίνουν. Ο πατέρας σου θέλει να σε προστατέψει, αλλά αν γνώριζε το αγόρι σου και έβλεπε ότι είστε καλά μαζί, σίγουρα θα μαλάκωνε λίγο η σκληρή του στάση (αρκεί, βέβαια, να μην τον αναγκάσει τον δικό σου με το πιστόλι στον κρόταφο να ορίσει από τώρα ημερομηνία γάμου). Αν παρόλα αυτά φοβάσαι και δεν πιστεύεις ότι είναι ο καιρός για την αποκάλυψη, το πολύ-πολύ παίρνεις μια φίλη σου, μαθαίνεις πότε θα λείπει αυτή και η οικογένειά της διακοπές εκτός πόλης και μπορείς να πεις στο μπαμπά σου ότι πας μαζί τους για αυτές τις ημερομηνίες, ενώ στ’ αλήθεια πας με το αγόρι σου. Και πάλι, όμως, αυτό δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση.

  5. Είσαι 19 , ενήλικη με πλήρη δικαιώματα πολίτη, όχι 13… Εσύ αποφασίζεις πότε θα βγεις και για πόσο…

  6. Κάνε την επανάσταση σου και απορώ πως δεν την έχεις κανει ακόμα. Μήπως είσαι το παιδί του “ναι μπαμπά” ” ναι μαμά”; ξεκολλα είσαι ενήλικη 19 χρόνων, ως ποτε θα ορίζουν τη ζωή σου; πατά πόδι και δώσε τους να καταλάβουν ότι είσαι άνθρωπος με ανάγκες δικαιώματα και χίλια δυο αλλα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More