Gv: “Μετά από πολλούς τσακωμούς καταλήξαμε στο ότι θέλω να του φάω τα λεφτά, ότι πάω να τον τυλίξω…”

Καλησπέρα!!!
Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ μια ιστορία μαζί σας για να μου πείτε τη γνώμη σας!!!!

Λοιπόν, είμαι 27 ετών και το αγόρι μου 36!!! Γνωριστήκαμε πριν 1,5 χρόνο σε ένα νησί, όταν εγώ είχα πάει για δουλειά σεζόν και αυτός είχε έρθει με μετάθεση μόνιμα εκεί. Πριν λίγο καιρό… έπειτα από πολλή επιμονή δική του, κάναμε σχέση. Εγώ, η αλήθεια είναι πως κρατούσα κάποιες επιφυλάξεις, τις οποίες τις είχα πει και ευθέως διότι δεν ήμουν έτοιμη λόγω βιοτικού επιπέδου, αλλά και γιατί δεν είχα ξεμπερδέψει ακόμα από το δεύτερο πτυχίο που παίρνω (είχα όνειρο να φύγω εξωτερικό σε κανά χρόνο)… Ήθελα να αφοσιωθώ εκεί. Του είχα πει “όχι” και ερχόταν ταξίδια να με βρει στο μέρος μου για να με πείσει!!!

Αφού μου άρεσε κι εμένα, είπα να το προσπαθήσω!!! Φτάνω σε σημείο μετά από λίγους μήνες να πηγαινοέρχομαι ένα χρόνο, να μην μπορώ να βρω πλέον δουλειά γιατί ανά μία, δύο εβδομάδες γκρίνιαζε να πηγαίνω να κάθομαι 3-4 μέρες και να τρέχω και στα εργαστήρια, θεωρίες τη σχολής όταν επέστρεφα… Να λέω υπομονή, θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Όλοι μας δεν τα βρήκαμε στρωμένα… Είχα ξεσκίσει στα έξοδα τους δικούς μου…

Ερχόμαστε καλοκαίρι 2016. Σπιντάρω στη σχολή. Μαζεύω όσα μαθήματα μπορώ. Μένουν λίγα για πτυχίο και τσακ μου λέει: “έλα ξανά σεζόν στο νησί, να μείνουμε και μαζί”… Αέρας κι εγώ… Βρίσκω δουλειά και ξεκινάει πάρτι μεγάλο!!!

Και μην μου πειράζεις αυτό κι εκείνο μέσα στο σπίτι, και δεν θέλεις να φιλοξενούμε κόσμο μαζί μας κάποιες μέρες (βασικά στο σπίτι χωράμε εμείς οι δύο με το ζόρι) και στη δουλειά δεν μιλάς και σε εκμεταλλεύονται, και ο καθένας εδώ μέσα θα παίρνει τα δικά του πράγματα και θα τα χωρίζουμε στο ψυγείο (πετάω κι εγώ λεφτά για ενοίκια και δεν τα παίρνει)… Για να μην τα πολυλογώ, αφού σκοτωνόμασταν συνέχεια, είχα νεύρα κι εγώ -του την έλεγα συνέχεια, μαζεύω 29 Αυγούστου τα πράγματά μου, αφού με παράτησε μια μέρα να πάει στον αδελφό του, στα γενέθλια της μικρούλας ανιψιάς του σε άλλη πόλη και τον ακούω ξημερώματα να έχει πάει σε φίλης του γενέθλια που κατά τύχη δεν ήξερε και τον κάλεσαν τελευταία στιγμή…

Να κάθεται με την αδελφή της νύφης του και να τα πίνουν, που κατά τύχη πριν γνωρίσει εμένα τη φιλοξενούσε σπίτι του. Και όταν εμένα αυτή με είδε πρώτη φορά, κάποτε σε μια βάφτιση, έβγαλε χολή και ζήλια… Και γίνομαι μπουχός… Ούτε γεια δεν είπα!!!

Δίνω την εξεταστικούλα μου και να σου πάλι τα ίδια… Ρίχνουμε τον τσακωμό του αιώνα. Του τα λέω χύμα. Τους πήρε όλους η μπάλα. Μετά ξεφουρνίζει: Έλα να μείνουμε μαζί, αλλά εάν θες να παντρευτούμε (ο αρραβώνας είναι ξεφτιλίκι λέει)… Θα βρω τρόπο να επιβιώνω εκεί που είναι αυτός… Και εάν δεν βρω, κάποια στιγμή, όταν θελήσω πιο δεσμευτικές καταστάσεις να μου στέλνουν τσεκ οι δικοί μου… Και λέω, φίλε μου, στο νησί το χειμώνα βαράνε μύγες. Δεν μπορώ να επιβαρύνω τους γονείς μου, ούτε από την άλλη να ψάχνω δουλειά στα άχυρα…

Επίσης, δεν δέχεται να κάτσω στην πόλη μου κάνοντας εδώ κάτι και να πηγαινοέρχομαι… Ούτε να πάρει μετάθεση για Αθήνα, να βρω κι εγώ κάτι, γιατί με 500 ευρώ που θα παίρνω, αυτός δεν είναι ικανοποιημένος σε μεγαλούπολη!!!

Μετά από πολλούς τσακωμούς καταλήξαμε στο ότι θέλω να του φάω τα λεφτά, ότι είμαι τεμπέλα, ότι πάω να τον τυλίξω για να κάθομαι και να το παίζω κυρία, ότι 20 μέρες που ανέβηκα να τον δω τον Οκτώβρη με πότιζε και με τάιζε, ότι οι γονείς μου μου βάζουν λόγια και ότι δεν ξαναέρχεται σπίτι μου, αλλά εμένα να με σέρνει στα αδέλφια του, από δω κι από εκεί στις οικογένειές τους…

Γονείς δεν υπάρχουν, έχουν πεθάνει οι άνθρωποι. Το θεϊκό όμως είναι ότι μου έκλεισε δώρο, στη Γαλλία εισιτήρια και ξενοδοχείο και μου λέει: Ε, θα βρεις λεφτά να πάμε για τα υπόλοιπα, χωρίς να με ρωτήσει τίποτα.

Οι γονείς μου με έχουν στριμώξει στη γωνία και μου λένε ότι αυτοκαταστρέφομαι… Πώς πρέπει να κοιτάξω τη ζωή μου, το μέλλον μου, την καριέρα μου, γιατί με αυτές τις συνθήκες μετά θα κλαίω…

Πείτε μου, μήπως εγώ έχω αρχίσει και τα χάνω και μου φταίνε όλα ή δεν έχω καταλάβει τι παίζει; Με πιάνει μελαγχολία και άγχος (δύο φορές κατέληξα σε νευροχειρουργό).

Ευχαριστώωωωω!!!!
Gv


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Οι γονείς σου εχουν δίκιο!!!!!!!!!!!

  2. Ακόμα να φύγεις; Τρέχα ρε σε λέω!!!

  3. Φύγε όπως είσαι κοπέλα μου… Καταστρεφεσαι, χάνεις χρόνια από τα νιάτα σου κ χαλάς κ την υγεία σου κ χρήματα…. Φύγε όσο προλαβαίνεις…. Δεν σε σέβεται κ σχέση χωρίς σεβασμό έχει ημερομηνία λήξης… Κ μην ονειρεύεσαι ότι θα αλλάξει… Δεν σε σεβαστηκε μια φορά δεν θα σε σεβαστει ποτέ…. ΦΥΓΕ

  4. Λοιπόν, για να μη σε βασανίζει άλλο το άγχος και πετάς κι άλλα λεφτά στους γιατρούς, παράτα τον και κοίταξε το μέλλον σου. Μέσα στο τόσο μπέρδεμα, η ιστορία έχει ένα και μόνο ξεκάθαρο σημείο: πως η σχέση αυτή δεν τραβάει και πως αν συνεχιστεί, θα σε πάει πίσω. Όσο για το ποιος τρώει τα λεφτά ποιού, πες του να ρωτησει τους γονείς σου, που έχουν ξεπαραδιαστεί τόσον καιρό οι άνθρωποι, να σου δίνουν εσένα λεφτά να πηγαίνεις να τον βλέπεις, μην τυχόν και χάσεις το κελεπούρι. Χαλάρωσε, δώσε προτεραιότητα στην αποφοίτησή σου και δρομολόγησε τη ζωή σου όπως την είχες σχεδιάσει. Καλή τύχη!

  5. α καλααα με οοολαααα αυτα που γραφεις περιμενεις να σου πουμε εμεις τι θα κανεις απαπα υπαρχουν τετοια γαιδουρια εκει εξω φανταζομαι και αμα αμα αμα φτανατε να κανετε παιδι θα σου ελεγε αγορασε με τα λεφτα σου παμπερς ελεος!!!!!

  6. Ξαναδιάβασε τί έγραψες. Μην απορείς με τα αυτονόητα. είσαι σε μια τέτοια σχέση και σκέφτεσαι γάμο; Τί σου προσφέρει αυτή η σχέση; Ποιά είσαι μέσα σ αυτήν και ποιά θες πραγματικά να είσαι; Αλήθεια. Πάρε ένα χαρτί και γράψε . Νομίζω ότι παραθέτεις την ιστορία σου εδώ για να βάλεις στο μυαλό σου τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά και γιατί έχεις δώσει τόσο δίκιο στην συμπεριφορά του και στον (βίαιο) τρόπο του, που νιώθεις ότι χρειάζεσαι 10-20 ανθρώπους να σου πουν :΄δεν είσαι παράλογη, εσύ έκανες ότι μπορούσες, αυτός έχει πρόβλημα, φύγε τώρα΄. Σκέφτομαι όμως ότι αφού έχεις επηρεαστεί απο μια τόσο τοξική σχέση σε τέτοιο σημαντικό βαθμό και δεν καταλαβαίνεις καν αν είναι σωστό, λογικό και πρέπον να σηκωθείς να φύγεις ανεπιστρεπτί, μήπως πρέπει να δεις την ζωή σου πιό βαθιά και να μην περιοριστείς μόνο στην εξέταση της σχέσης αυτής; να απευθυνθείς σε κάποιον ψυχολόγο ίσως;

  7. Πρώτον:
    Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο: Ο άνθρωπος αυτός κοιτάζει καθαρά τη βολή του και δεν αγαπάει πραγματικά. Σκέψου αν έχει κάτι καθαρά μόνο για σένα…Όλο σου ζητάει εσύ να πας στο μέρος του, ενώ δεν δείχνει να θέλει να κάνει κάποια υποχώρηση (βλ. συμπεριφορά του κατά τη συγκατοίκηση). Δεν αξίζει να έχεις τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σου. Είναι φθορά.

    Δεύτερον:
    Επειδή καταλαβαίνω ότι και εσύ και οι γονείς σου επιθυμείτε να σπουδάσεις και να έχεις καλά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία σου και αγωνίζεστε γι’ αυτό, όπως επίσης κι ότι οι γονείς σου σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, θα ήθελα να σου θέσω έναν προβληματισμό: Μήπως αισθάνεται μειονεκτικά απέναντί σου (αν δεν έχει αντίστοιχες σπουδές με σένα) και προσπαθεί, έστω και χωρίς να το καταλαβαίνει, να σε ‘μειώσει’ και να μην σε αφήσει να ολοκληρώσεις ότι ονειρεύεσαι?????

    Πάρε τις αποστάσεις σου, σκέψου τι πραγματικά θέλεις ΕΣΥ (κι όχι γονείς ή ο φίλος σου), πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πχ. 5 χρόνια από τώρα και πράξε αναλόγως!! Η ζωή είναι μπροστά σου! Πάρε τα πάνω σου και μην αφήνεις τους άλλους να ορίζουν τη ζωή σου. Ζήσε, θέσε εσύ τους κανόνες!
    (κοινώς φύγε, όπως λένε κι οι υπόλοιπες, και βρες ένα αγόρι στην ηλικία σου που θα σε σέβεται και θα μοιράζεστε τα ίδια όνειρα).

  8. Και μονο που ειναι στρατιωτικος επρεπε να ειχες φυγει νυχτα…

  9. Δεν έχεις ούτε κατά διάνοια πάρει μυρωδιά τι παίζει. Πώς από τις αρχικές επιφυλάξεις σου πέρασες στην άνευ όρων παράδοση; Πού πήγαν οι στόχοι για 2ο πτυχίο και εργασία στο εξωτερικό; Πώς επιτρέπεις σε κάποιον να σου συμπεριφέρεται σα να μην έχεις καμία αξία, να σου υποδεικνύει και να σου επιβάλλει μάλιστα το πώς θα ξοδέψεις τα χρήματά σου (που στην προκειμένη προέρχονται από τους γονείς σου κι όχι από την εργασία σου); Φίλη, έχεις χάσει τον εαυτό σου, δεν ξέρεις ποιά είσαι και τι θέλεις. Κάνεις καυγαδες και αντιδρας σπασμωδικά σε όσα δε σου αρέσουν και μετά δικαιολογείσαι σε αυτόν τον άνθρωπο για τις αδικαιολόγητες και παράλογες απαιτήσεις του. Κάνεις ένα βήμα μπρος και τρία πίσω. Ο οργανισμός σου πλέον σωματοποιεί το στρες εφόσον εσύ συνεχίζεις να αγνοείς τις καμπάνες που σου χτυπάει (ότι δηλαδή το άτομο αυτό είναι κάκιστη επιλογή για σένα). Δε χρειάζεσαι νευροχειρουργό, αλλά ψυχολόγο ή ψυχίατρο (και δεν εννοώ πως είσαι τρελή). Πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να (ξανα)βρείς την επαφή με τον εαυτό σου.

  10. GV, o τύπος, μου φαινεται, οτι είναι για ψυχιατρο και εσύ έχεις χάσει τη μπάλα της κοινηςλογικής μαζί του. Σε έχει τρελάνει, έχεις χάσει τονεαυτό σου & καλο, κατά την γνώμη μου, θα ήταν να χαθείς αιφνιδίως, να μη σε βρίσκει με τίποτα. Για να ηρεμήσεις και να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου.

  11. Εσύ μια χαρά είσαι στα μυαλά σου.
    Αυτός ο ανισόρροπος προσπαθεί να σε τρελάνει.

    ‘Αντε θα μαζεύουμε τώρα και τους ρεμπεσκέδες (δεν σημαίνει επειδή έχει μια δουλειά ότι είναι και προκομένος) και θα τους κάνουμε ανθρώπους. Βρήκε μια κοπέλα από καλό σπίτι και προσπαθεί ο γύφτουλας να την εκμεταλλευτεί.

    Κορίτσι μου είσαι νέα και μορφωμένη και αξίζεις τα καλύτερα. Τρέξε μακριά από αυτόν όσο πιο γρήγορα μπορείς. Πιάσε την ζωή σου στα χέρια σου και πραγματοποίησε τα όνειρά σου.
    Καλή τύχη.

  12. Μα σε Νευροχειρουργό;!

  13. Είσαι χαζή! Σε εκμεταλλεύεται, σε έχει για να του πληρώνεις τα άλλα μισά των εξόδων του σπιτιού του. ποια σχέση και ποιος γάμος!!!! συγκάτοικο σε θέλει για να γλυτώνει τα μισά έξοδα και ακόμα κάθεσαι κοπελιά και ασχολήσε!!! όχι μόνο μπουχός, αλλά αόρατη να γίνεις, σαν να μην έχεις υπάρξει ποτέ στη ζωή του. Αξίζεις πολύ καλύτερα, έχουν δίκιο οι δικοί σου.

  14. Νομίζω όταν έγραφες το κείμενο ήσουν πολύ φορτισμένη και ίσως να μην ήσουν απόλυτα αντικειμενική.Δεν μας λές αν αυτός ερχεται Αθηνα να σε βλέπει ή αν τρέχεις μονο εσυ.Σιγουρα υπαρχει αγαπη αλλά και τσιγκουνια πολυ.Διότι ώς φοιτήτρια που είσαι δεν εισαι υποχρεωμένη παρα να έχεις χρήματα μονο για τα απαραίτητα.πχ τα εισιτήρια που κοστιζουν δεν εισαι υποχρεωμένη να τα βάζεις εσυ.τελοσπαντων για τον αρραβωνα δίκιο έχει μην τρελένεσαι,οσοι τον κανουν για το Θεαθηναι γινεται.Εσυ κοιτα πρωτα τις σπουδες σου και να βρεις δουλεια.μην καθεσαι τριημερα και τετραήμερα αλλα σκ κα κυριως βαζε τον να ερχεται αυτος με τις αδειες του.και ελεξε τον να δεις μεχρι που φτανει η τσιγκουνια γτ αν όντως ζοριζεται να δωσει χρήμα θα σε τρελάνει αν κανετε παιδια και δεν ειναι αστειο.θα σου ελέγχει τα πάντα ..

  15. Σοβαρα τωρα, αυτον τον ανθρωπο γιατι να τον θελεις στη ζωη σου? καταρχας φαινεται ξεκαθαρα οτι εχει κομπλεξ κατωτεροτητας. οι στρατιωτικοι περαν ελαχιστων περιπτωσεων, σχολη ευλπιδων ή ικαρων ειναι αμορφωτοι κ αξεστοι. αυτη η συμπεριφορα δηλωνει ανθρωπο “χωριατη” κ φυσικα εχει δει οτι οι γονεις σου εχουν ανεση αφου υποστηριζουν τις μετακινησεις σου σε αυτον κ κοιταει να επωφεληθει της καταστασεως. οσο για το να μοιραζετε τα φαγητα στο ψυγειο μονο γελιο μπορει να προκαλεσει αυτο. η γνωμη μου μιας κ ειμαι αρκετα μεγαλυτερη σου, ειναι να κυνηγησεις τα ονειρα σου. αντρες υπαρχουν πολλοι. γιατι να ακολουθησεις εσυ κ οχι αυτος? επειδη εισαι γυναικα?

  16. Πόσο δίκιο έχετε όλοι καλά ειδικά η ολια! Αυτοί οι στρατιωτικοί είναι προσωπικότητες τόσο εγωκεντρικές και ανωριμες. Δεν μπορεί να σε νιώσει γιατί η ίδια η προσωπικότητα του είναι προβληματική και ελλιπεστατη. Μην χάνεις το χρόνο σου να του εξηγήσεις. Δεν είναι σε θέση να σε καταλάβει. Ούτε πρόκειται ποτέ αυτό να αλλάξει. Κρίμα στη γυναίκα που θα μείνει με έναν τέτοιο πιθηκο.

  17. Είστε και οι δυο για νευρολόγο και γι’αυτό άλλωστε συνεχίζετε αυτή την ιστορία. Εσύ φαινεσαι πολύ στην τσίτα, εχεις ενα δυναμισμό και εισαι και λιγο μάγκισα. Αυτός πάλι, σε βλέπει που κάθεσαι μαζί του παρά την ανισορροπία του και βολεύεται (μη νομίζεις τον αντέχει καμια αυτόν). Να τον αφήσεις απο οτι καταλαβαίνω δεν θές, τη βρίσκεις να τρέχεις σε νευρολόγους. Ζήτα λοιπον μια καλή συνταγή χαπιών (επειδη αυτός δεν πρόκειται να αλλάξει) και συνέχισε οτι κάνεις ως τώρα.

  18. Φύγε όπως είσαι κοπέλα μου… Καταστρεφεσαι, χάνεις χρόνια από τα νιάτα σου κ χαλάς κ την υγεία σου κ χρήματα…. Φύγε όσο προλαβαίνεις…. Δεν σε σέβεται κ σχέση χωρίς σεβασμό έχει ημερομηνία λήξης… Κ μην ονειρεύεσαι ότι θα αλλάξει… Δεν σε σεβαστηκε μια φορά δεν θα σε σεβαστει ποτέ…. ΦΥΓΕ

  19. 27 ετών τι φοβάσαι? μην μείνεις μονή??
    Είναι τοσο κελεπούρι πια?
    Θα έπρεπε να την κάνεις από την στιγμή που σε κάλεσε σπίτι και δεν σε άφηνε να πειράζεις τίποτα… ο καθένας τα δικά του στο ψυγείο???????????? Τι είναι αυτά..
    Ουτε ως φοιτήτριες δεν μοιράζαμε τα του ψυγείου… δηλαδη αν επερνε αυτος μια σοκολάτα 1 € για να φας και εσυ έπρεπε να δώσεις 0,50 € για να φας??
    ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ…..και
    ΦΥΓΕ!!!

  20. Με μονιμο φαντάρο (ΕΠΟΠ) έμπλεξες καλε?? Μακρια..δεν υπάρχει χειρότερο

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More