Ιωάννα: “Δεν νιώθω ότι θέλω να χωρίσω, απλά σκέφτομαι τον άλλον…”

Καλησπέρα σας.
Είμαι 20 χρόνων και είμαι σε σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με ένα παιδί από τη σχολή μου. Τα πηγαίναμε πολύ καλά, τον εμπιστεύομαι απόλυτα, νιώθω άνετα μαζί του, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας, πάντα συζητούσαμε τα πάντα…

Γενικά μου φέρεται τέλεια, δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν κρύβω ότι όποτε έβγαινε για ποτό ζήλευα απίστευτα πολύ και πάντα φοβόμουν μην γίνει κάτι και χαλάσει (αυτά στις αρχές, τώρα είμαι πολύ σίγουρη για αυτόν χωρίς όμως να τον θεωρώ δεδομένο, ότι είναι το σκυλάκι μου).

Ένα μήνα σχεδόν πριν φύγουμε για δουλειά για σεζόν μαζί, άρχισα να μιλάω με ένα παλικάρι που είχα γνωρίσει παλιότερα στην προηγούμενη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι κατέληξα σε αυτό επειδή με τον δικό μου είχαμε κάποια θέματα και μαλώναμε για σοβαρά θέματα (όχι όμως και ζητήματα ώστε να χωρίσω).

Τέλος πάντων, απλά μιλούσαμε και τίποτε άλλο, το παιδί με διεκδικούσε και ήξερε επίσης ότι έχω σχέση. Όταν πήγα σεζόν συνεχίζαμε και μιλούσαμε και ήθελε να έρθει κιόλας στο νησί στο οποίο είχα πάει για δουλειά.

Πολλές φορές μαλώναμε γιατί καταλήγαμε να λέμε τα ίδια, ότι έχω σχέση και νευρίαζε λες και του το είχα κρύψει (δεν είχε γίνει τίποτα απολύτως μεταξύ μας, απλά μιλούσαμε, βρισκόμασταν και μιλούσαμε, τίποτε άλλο).

Για να είμαι ειλικρινής τον σκέφτομαι πάρα πολύ… έχω να τον δω και 7 μήνες, αλλά συνεχίζουμε και μιλάμε. Εν τω μεταξύ, να αναφέρω ότι πήγε και αυτός φαντάρος τώρα και σε μερικές μέρες παίρνει άδεια και θέλει να με δει οπωσδήποτε, αφού τόσο καιρό δεν σταματήσαμε να μιλάμε, αλλά εγώ δεν ξέρω, είμαι προβληματισμένη…

Δεν νιώθω ότι θέλω να χωρίσω, ούτε βαριέμαι τον δικό μου, γιατί περνάμε πολύ ωραία μαζί, απλά σκέφτομαι τον άλλον και καμιά φορά με πιάνει κάτι, ότι θέλω να τον δω επειγόντως!!! Δεν ξέρω αν νιώθω έτσι επειδή τύχανε τόσα πολλά πράγματα (σεζόν, στρατός κλπ.) και δεν μπόρεσα να τον δω και μου έχει μείνει σαν απωθημένο ή αν όντως μου αρέσει;

Θα ήθελα να βρεθώ μαζί του για να καταλάβω ακριβώς τι νιώθω κι από εκεί και πέρα να δω τι θα κάνω. Εσείς τι πιστεύετε;

Ιωάννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εμείς πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να χωρίσεις το αγόρι σου. Είναι κρίμα να είσαι μαζί του και να μιλάς – “γουστάρεις” κάποιον άλλον. Χώρισε το παλικάρι και μετά ξεκαθάρισε αν θέλεις πραγματικά τον άλλον. Αν αγαπάς έστω και λίγο το αγόρι σου , μην το έχεις σαν καβάτζα. Δεν του αξίζει υποθέτω.

  2. Εμεις νομίζουμε ότι είσαι ανώριμη και δεν ξέρεις τι θέλεις.

  3. τι να πιστευουμε μωρε..μετα τους αντρες λεμε που μιλανε απο δω και απο κει..μονη σου το λες σκεφτεσαι τον αλλον χωρισε τον τον καψερο μπας και βρει καμια κοπελα που να μην εχει δευτερες και τριτες σκεψεις..ελεος

  4. Υπήρξα κι εγώ κάποτε σε τέτοια φάση. Χώρισα αμέσως, γιατί το θεωρούσα άδικο να είμαι με κάποιον αλλά να μιλάω παράλληλα με άλλον, τον οποίον θα ήθελα κιόλας να ξαναδώ. Μπορεί να μην είσαι τόσο σε φάση για να συνεχίσεις μια σχέση κι αυτό δεν είναι κακό. Δεν σημαίνει ότι είσαι δεσμοφοβική ή πολυγαμική, μα ότι απλά, όσο άψογη κι αν είναι η σχέση σου, μετά από ενάμιση χρόνο ίσως έκανε τον κύκλο της για σένα και να μην είσαι για κάτι σοβαρότερο στη φάση σου. Γι’ αυτό και το γεγονός ότι σε τραβά άλλος αυτό το διάστημα είναι σαν σημάδι της μοίρας ότι ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ακόμα κι αν δεν γίνει τελικά τίποτα με τον άλλον, το πιο σωστό είναι να είσαι ειλικρινής απέναντι στον άντρα που σε σέβεται και δείχνει να σε αγαπά. Η αλήθεια μπορεί να πληγώσει μεν και να είναι δυσκολοχώνευτη, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει αποδεκτή. Ενώ το ψέμα κι η προδοσία είναι “εγκλήματα” στις σχέσεις.

  5. Εισαι εντελως ανωριμη οπως πολυ σωστα ειπανε οι αλλες κοπελες κ επσης πολυ αχαριστη. Μετα κατακρινουμε τους αντρες που κανουν αντιστοιχα πραγματα…αν σου το εκανε το αγορι σου αυτο ηθελα ανα ηξερα θα σου αρεσε κ θα το ανεχοσουν?ωριμασε.

  6. Είσαι ακόμα πολύ, πολύ νέα και τόσος καιρός σχέσης είναι πάρα πολύς!! Μπράβο σου που την κράτησες τόσο και προφανώς δεν είναι μόνο εκείνος που σου φέρεται άψογα, αλλά και εσύ θα στάθηκες αρκετά ώριμη. Θα σταθώ στην άποψη του Αιγόκερου ότι μάλλον δεν είσαι σε φάση να κρατήσεις κι άλλο τη σχέση και θα ήθελες μια αλλαγή τώρα. Μετά από ενάμιση χρόνο είναι ή να το πάτε σοβαρότερα ή να χωρίσετε κι αυτό είναι και το πιο λογικό στο νεαρό της ηλικίας σου, που θα νιώθεις ότι δεν έχεις ζήσει ακόμα πολλά. Για τον άλλον δεν ξέρω αν αξίζει να επενδύσεις ή όχι, πάντως δεν θα ήταν παράξενο αν σοβάρευαν τα πράγματα μεταξύ σας, αλλά μετά το χωρισμό με την παρούσα σου σχέση. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που πετυχημένοι δεσμοί ή και γάμοι έγιναν από γνωριμία δύο ατόμων που πριν ήταν σε σχέση με άλλους!

  7. Όπως είπαν και τα κορίτσια θα ήθελα πάρα πολύ να έβλεπα τι θα έκανες αν σου το έκανε εκείνος… Αν σου έλεγε δεν έχουμε κάνει τίποτα… απλά μιλάμε συνέχεια και για τόσο καιρό… Η φράση που κυριαρχεί στην ζωή μου είναι “Μην κάνεις ποτέ στους άλλους αυτό που δεν θες να κάνουν σε σένα”. Να σκεφτόμαστε και λίγο. Χώρισε τον οπωσδήποτε!!! Πραγματικά δεν του αξίζεις.

  8. Οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται! και με το αγόρι σου είστε μαζί για δουλειές!

  9. Καταρχάς ο άλλος που σε διεκδικεί ενώ έχεις σχεση είναι ατιμος και εύχομαι να παθαίνει τα ίδια σε καθε σχέση που θα κάνει. Λες και χάθηκαν οι γυναίκες. Αυτό που κάνει , δείχνει σε πόση απελπισία είναι και πόσο καθήκι λες και δεν μπορεί να βρει αλλη γυναίκα να κάνει σχέση. Πιθανως τον απορριπτουν γιατι οι υπολοιπες καταλαβαινουν ότι κάτι δεν παει καλα μαζι του. Αυτο ισχύει σε κάθε άντρα ή γυναικα που διεκδικει αλλους αλλες που ειναι με καποιον αλλον. Απο τωρα ειστε καταδικασμενοι και οι 2… Να θυμάσαι ότι όλα αυτα επιστρέφουν πίσω και τον αδικημένο ο Θεός δεν τον αφήνει να χαθεί ποτέ!!! Εσυ θα είσαι αυτη που όταν θα περασουν τα χρόνια και θα καταλάβεις τι έχασες , μια δυστυχισμένη προσωπικότητα!!! Αλλον σαν και αυτόν που ήδη έχεις δεν θα ξαναβρείς ποτέ σου και ξέρεις γιατί;;; Γιατι πάντα υπάρχει για εμάς ένας και μία που θα μας αγαπάει πραγματικά!!! Ολοι οι υπόλοιποι θα είναι πάντα κάτω απο αυτον!!! Ασε τι λενε ουδείς αναντικατάστατος. Εν μέρει έχουν δίκιο. Θα είναι ομως πάντα αναντικαταστος ως προς την αληθινη αγαπη και όταν θα νομιζουν οτι βρηκαν κατι καλύτερο, εκει ειναι που το κάρμα επιστρέφει και τιμωρει με τηην πάροδο του χρόνου!
    Φυσικα και εσυ , που σε φλερταρε και σε φλερταρει ο αλλος και τον αφηνεις να το κανει, δεν σε τιμά και ο χαρακτηρισμός ειναι πολυ σκληρός που δεν μπορώ να τον γράψω εδω.
    Καταρχάς προσβάλεις το αγόρι σου και δίνεις αξία σε έναν άτιμο που δεν την αξίζει!
    Θα σε συμβούλευα να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου για να δώσεις την πραγματική αγάπη στο αγόρι που εχεις, γιατί έτσι που τα περιέγραψες, την αξίζει και με το παραπάνω!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More