Ιρίνα: “Το πρόβλημα είναι όταν βγαίνει με τους φίλους του, οι οποίοι είναι ελεύθεροι.”

Είμαστε μαζί 3 χρόνια, εκείνος 23 κι εγώ 21. Είμαστε καλά μαζί και δεν αντιμετωπίζουμε άλλα προβλήματα πέρα από όταν βγαίνει με τους φίλους του.

Εκείνος λοιπόν έχει 3 κολλητούς, οι οποίοι είναι ελεύθεροι. Το θέμα μου δεν είναι ότι βγαίνει μαζί τους, αλλά το ότι όταν βγαίνει μου δίνει δικαιώματα. Όταν βγουν για ποτό, θα πάνε κοπέλες άγνωστες στην παρέα επειδή όπως λέει εκείνος οι φίλοι του είναι ελεύθεροι και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

Συμβαίνουν συνεχώς τέτοια περιστατικά και εγώ πρέπει απλώς να τα δεχτώ γιατί όπως λέει εκείνος είμαι παράλογη και ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα, γιατί έτσι είναι αυτός. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτά τα περιστατικά δεν μου τα λέει εκείνος αλλά τα μαθαίνω εγώ από άλλα άτομα, άρα μπαίνει και το ψέμα στη σχέση μας.

Η απάντησή του είναι πως δεν μου έλεγε κάτι γιατί ήξερε ότι θα θυμώσω και δεν θα είμαστε καλά. Δεν παραδέχεται πως είναι λάθος. Ποτέ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο παλιότερα. Επίσης, με τους φίλους του βγαίνει συνέχεια, ενώ μαζί μου σπάνια.

Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να τα αλλάξω όλα αυτά. Νιώθω ότι ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και τους φίλους του.

Ιρίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είστε πραγματικά τόσο μικροί κ οι δυο. Απλά πες ΄όχι΄σ όλο αυτό κ φύγε ανεπιστρεπτί

  2. πως γινεται να ειστε καλα μαζι …..κ να βγαινετε σπανια??? ανεχεσαι αυτο 3 χρονια?? εσυ εισαι καλα μαζι του…..κ εκεινος καλυτερα με τους φιλους του!!!
    ξεκαθαρισε το! μην περασουν αλλα 3 χρονια !!!!

  3. όπως έβαλε τα όριά του, έτσι πρέπει κι εσύ. Και μια και δε σου αρέσει όλο αυτό φεύγεις για άλλα λιμάνια. Είσαι μικρή και θα βρεις άλλον που θα βγαίνει περισσότερο με σένα και λιγότερο με τους φίλους του.

  4. Είχα σχεδόν ίδια εμπειρία με τον επί 5 χρόνια σύντροφό μου. Όσο γκρίνια και καβγάδες κι αν έγιναν το αποτέλεσμα είναι ένα: συνετρίβη ψυχολογικά και μετά από κάποιους μήνες χωρίσαμε. Οι καταστάσεις επαναλαβάνονται. Αν δεν βγαίνει μαζί σου, προφανώς και δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κι άλλα πραγματα για σένα. Γι’ αυτό τρέχα γρήγορα και μην πιέζεσαι. Εάν ήθελε θα σε καταλάβαινε. Οι καταστάσεις αυτές δεν αλλάζουν. Είναι όλες καρμπόν. Ζήσε τη ζωή σου με ανθρώπους που σε σέβονται και θέλουν να απολαμβάνουν χρόνο μαζί σου αλλά και καταλαβαίνουν τα παράπονά σου. Μην επενδύεις σε κάποιον που δεν επενδύει σ’ εσένα. Δεν το συνειδητοποιείς τώρα αλλά όταν θα περάσει ο καιρός το μόνο που θα έχεις καταφέρει είναι να παρατείνεις το μαρτύριο.

  5. Γλυκια μου Ιρινα εγω θα ελεγα να παιξεις το τελευταιο σου χαρτι πριν αποφασισεις να του δωσεις τα παπουτσια στο χερι οπως σε παροτρυνουν οι περισσοτερες αναγνωστριες.Ποιο ειναι αυτο?Λοιπον φανταζομαι οτι θα εχεις και εσυ καποιες κολλητες η’ εστω φιλες ελευθερες με τις οποιες θα μπορουσατε να βγειτε μονες σας.Κανε του και εσυ ακριβως το ιδιο κανα δυο φορες,για να κοψεις κινησεις.Την επομενη φορα που θα σου ζητησει να βγειτε πες του οτι εχεις κανονισει με τις φιλες σου γιατι εχετε καιρο να βγειτε ολες μαζι και οτι σου εκαναν παραπονα.Βγειτε εξω κανονικα,αν σου στειλει κανα μηνυμα πως περνας αγνοησε το και απαντησε του οσο πιο αργα μπορεις για να καταλαβει οτι εισασταν μεχρι αργα εξω και το διασκεδαζατε.Κανε το δυο τρεις φορες(το ξερω ειναι δυσκολο γιατι τον αγαπας,)ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Ασε να ειναι αυτος ο πρωτος,με λιγα λογια κανε λιγο την αδιαφορη.Και προς Θεου μην του γραφεις σ”αγαπω μωρακι μου και τετοια,παιξτο λιγο ψυχρη για να δεις αντιδρασεις.Αν παρολα αυτα δεν ταρακουνηθει λιγακι και δεν ερθει να σου ζητησει το λογο να μιλησετε για ολα αυτα η’ δεν επιμεινει για να βγειτε μονοι σας,τοτε γραψτον κανονικα και πηγαινε για αλλον καλυτερα κουκλιτσα μου.Αν σε αγαπαει ομως και σε θελει ακομα,θα κανει λιγο περα τους φιλους του,να εισαι σιγουρη!Ευχομαι να πανε ολα καλα!ΦΙΛΑΚΙΑ!

  6. Λοιπόν εγώ θα έλεγα πως εάν σε έχει κουράσει όλο αυτό καλύτερα θα ήταν να τον αφήσεις. Γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Επίσης λες οτι βγαίνετε σπάνια.. Γιατί; 3 χρόνια μαζί και να βγαίνετε σπάνια; Είναι δυνατόν; Όοομως αν τον θέλεις πολύ κάνε μια προσπάθεια και αφού πάνε και άλλες εκεί, πήγαινε και εσύ μαζί τους για ποτό. Εαν δεν το δεχτεί πραγματικά δεν αξίζει να είσαι άλλο μαζί του. Λέει και ψέματα δήθεν για να προστατέψει τη σχέση σας. Αυτά…
    Και να θυμάσαι…Υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

  7. Θέλει να σε χωρίσει, δεν έχει τα κότσια να στο πεί και με την party animal συμπεριφορά του, σου πετά το μπαλάκι της απόφασης χωρισμού. Για να μη βγει αυτό ο κακός.

  8. Δεν έχει κότσια να σου πει ”χωρίζουμε” & με την party animal συμπεριφορά του, σου πετά το μπαλάκι της απόφασης του χωρισμού. Για να μη βγεί αυτός ο κακός.

  9. Εγώ νιώθω οτι ζείς στον κόσμο σου!.. Ούτε μαζί είστε, ούτε καλά ειστε εφόσον βγαίνετε σπάνια και σου λέει και ψέμματα. Αυτός δεν αλλάζει γιατι εσύ το τρώς το κουτόχορτο και βολεύεται! Εςύ να αλλάξεις και να βρείς άλλον!

  10. Αυτή την κατάσταση κανείς από τους δύο δεν την ευχαριστιέται. Εσύ πληγώνεσαι κάθε φορά που επιλέγει άλλη συντροφιά και ανησυχείς για το τι μπορεί να συμβεί ενώ εκείνος νιώθει ότι πιέζεται για τα πιο αυτονόητα πράγματα όπως θεωρεί. Οι φίλοι σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Και αμα είναι ελευθεροι οι φίλοι του μου φαίνεται λογικό να ψάχνονται και να φλερτάρουν. Είναι κάτι αναποφευκτο. Αν ο δικός σου συμμετέχει και φλερτάρει δεν το γνωρίζεις γιατί δεν είσαι παρούσα. Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι εσείς βγαίνετε σπάνια. Διεκδίκησε περισσότερο χρόνο και αμα δεις ότι η επιθυμία του για τη συντροφιά σου και στο να κάνετε δραστηριότητες και βόλτες παραμένει στο σπάνια σημαίνει ότι έχει βολευτεί και φοβάται να χωρίσει αλλά δεν επιθυμεί και κάτι ουσιαστικότερο…φύγε όπως είσαι!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More