Καίτη: “Να το ζήσω στα κρυφά; Να μιλήσω στον άντρα μου;

Κορίτσια γεια σας.
Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ μπερδεμένη.

Είμαι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με έναν άνθρωπο που με λατρεύει. Για εμένα δεν ήταν ποτέ ο μεγάλος έρωτας, αλλά είχαμε τις ισορροπίες μας, τις συνήθειές μας. Ήμασταν καλά.

Μέχρι που γνώρισα κάποιον και πολύ πολύ γρήγορα ήρθε το πρώτο φιλί. Ένα φιλί που έκαιγε, που με έκανε να θυμηθώ όσα είχα ξεχάσει. Με κράτησε στην αγκαλιά του και ένιωσα ξανά 16. Θέλω να με βοηθήσετε. Τι να κάνω;

Να το ζήσω στα κρυφά; Να μιλήσω στον άντρα μου; Τον άντρα μου τον αγαπάω. Έχουμε περάσει δυσκολίες μαζί, ασθένειες. Και το βασικό, έχει τσακωθεί με την οικογένειά του για εμένα και πέντε χρόνια δεν έχουν ούτε καλημέρα.

Έχουμε κοινή δουλειά, αγορασμένο δικό μας σπίτι.
Βοήθειαααα…

Καίτη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εντάξει λογικό είναι να σε έκανε να νιωσεις 16.Οταν εισαι στο γάμο ερχεται και μια ψιλορουτινα και ο άλλος σε έκανε να αισθανθεισ.Δεν ειναι το άτομο που σε ενθουσίασε αλλά αυτό που ίσωσ σου λείπει.Να μην μιλησεις στον άντρα σου γτ πέρα από τον ενθουσιασμό σου πρέπει να υπαρχει και η λογική.Θα χωρίσεις τι θα κάνεις?Γτ να μιλήσεις? και τελικά τόσο πολυ ξετρελάθηκες με τον άλλο που στον άντρα σου το μονο καλό που βρίσκεισ πια ειναι οι θυσίες του και τα κοινά περιουσιακά στοιχεία.Παιδιά έχεις? μιλας σαν να μην έχεις? Τεσπα όπως και να έχει μαζεψε τα μυαλά σου γτ δεν εισαι 16(απλα ένιωσες).καλός και ο ενθουσιασμος αλλα κοιτα να τον ξαναβρεις με τον άντρα σου. μην μπαινεις σε αυτή τη λογική γτ μάλλον θα σου γυρισει μπουμερα. ο αλλος μπορει να ειναι μουφα..και τσαμπα θα τα καταστρεψεις όλα.

  2. Προφανώς δεν σε θελαν οι δικοί του κ εκείνος τσακωθηκε μαζί τους ε?? Όπως αποδείχθηκε δεν είχαν κ άδικο οι άνθρωποι…. Κάτσε με τον άντρα σου ρε. Τρία χρόνια είστε παντρεμένη όχι 33. Πότε πρόλαβες να ρουτινιασεις. Μπούρδες. Απλά το έχεις μέσα σου. ʼλλαξα γνώμη. Πήγαινε με τον γκομενο κ άσε τον άνθρωπο να βρει καμία γυναίκα της προκοπής. Κ μετά όταν θα σε φτυνουν πι γκομενοι θα λες το όνομα του άντρα σου σαν προσευχή. Αλλά θα είναι αργά…θα δεις τι σαβούρα κυκλοφορεί εκεί έξω κ θα με θυμηθείς. Κ εμένα κ τον άντρα σου.

  3. Θεωρω εντελως παρορμητικο κ ανωριμο εκ μερους σου να καταστρεψεις το γαμο σου για κατι τοσο ρηχο κ ανουσιο. Αμφιβαλλω αν ξερεις τι ζηταει κ τι αισθανεται αυτος για σενα γιατι προφανως το μονο που θα θελει ειναι να περασει καλα χωρις δεσμευσεις δεδομενου οτι εισαι παντρεμενη κ δεν θα ζητησεις κατι παραπανω..Μην αναλωνεις το χρονο σου με ανθρωπους που δεν αισθανονται κατι ουσιαστικο για σενα. Να ξερεις πως τα λαθη δεν τα καταλαβαινουμε οταν τα κανουμε αλλα οταν ερθει η ωρα να τα πληρωσουμε. Ο αντρας σου προφανως σε αγαπαει πραγματικα απ τη στιγμη που σε υποστηριζει τοσο εμπρακτα! Αφιερωσε χρονο στον ανδρα σου για να ερθετε κ παλι κοντα!

  4. Νομίζω είσαι αχάριστη. Ο άντρας σου τσακώθηκε με την οικογένειά του για σένα, εσύ δεν τον αγαπάς πραγματικά και τον κεράτωσες κιόλας. Αν δεν έχετε παιδιά καλό θα ήταν να του το πεις, γιατί αν κάτι γίνει μια φορά, θα ξαναγίνει. ʼσε τον άντρα σου να βρει κάποια που του αξίζει και να τα βρει με την οικογένειά του.

  5. Πόσο δίκιο είχαν οι δικοί του…

  6. Ναι ok είσαι μπερδεμένη και ερωτευμένη, μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αναρωτιέμαι για κάτι όμως. Ενας άντρας που βλέπει μια γυναίκα παντρεμένη να φιλιέται μαζί του… πόσο σοβαρά μπορεί να την πάρει; Πόσο θα βασιζόταν πάνω της για μια σχέση σοβαρή, όταν ξέρει-βλέπει τί κάνει; Και έχω διαβάσει ιστορίες κάποιων ανόητων κοριτσιών που τα μπλέκουν με παντρεμένους και μετά μαδάνε μαργαρίτες… θα χωρίσει αυτήν να παντρευτεί εμένα επιτέλους ή δεν θα χωρίσει; Απλά αναρωτιέμαι οι άντρες που φιλιούται και πανε με παντρεμένες τί ελπίζουν και πώς το βλέπουν; Νομίζω πολύ ρηχά, σαν κάτι ανούσιο.

  7. Από τι φαίνεται δεν ήσουν ποτέ ευχαριστημένη από τη ζωή σου μαζί του, απλά δεν έβρισκες κάτι καλύτερο, μέχρι που ήρθ αυτός ο άλλος που τον θεωρείς καλύτερο από τον άντρα σου ενδεχομένως. Τώρα το να μείνεις σε έναν γάμο που δε σε καλύπτει, ένα είναι σίγουρο ότι πάλι θα βρεις κάποιον για να τον απατήσεις. Μια ζωή την έχουμε μη φοβάσαι να τη ζήσεις ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μεγάλη γυναίκα είσαι καιρός να πάρεις τις αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις τις επιπτώσεις.

  8. Ας αρχισουμε απο το βασικο. Τον αντρα σας δεν τον αγαπατε. Νομιζω οτι στην εποχη που ζουμε έχουμε μπερδεψει λίγο τις λέξεις και τα νοήματα τους. Αν τον αγαπούσατε δεν θα κάνατε αυτό που κάνετε. Οπότε δεν τίθεται θέμα αγάπης. Έχετε σκεφτεί ποτε πόσο θα πληγωθεί αυτός ο ανθρωπος αν ποτέ μάθει αυτό που συμβαίνει? και τοτε τι θα του απαντήσετε? Σαγαπώ αλλα?? αλλα τι? Λυπάμαι πάρα πολυ και μόνο που μπηκατε στη διαδικασία να μας ρωτήσετε κάτι τόσο γελοίο…

  9. Να μην βιαστες να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση..ή ζωή είναι απρόβλεπτη..δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.. ήδη ζεις αυτό που σου έλειπε.. όμως να σαι βέβαιη ότι θα λήξει σύντομα και θά συνεχίσεις να ζεις με το σύζυγό πιο ώριμη και κατασταλαγμένη..

  10. Απάλλαξε τον σύζυγο από την ψεύτικη αγάπη σου. ʼστον να βρει καποια που δεν θα τον κοροϊδεύει. Δεν σε επικρίνω , γιατί το χω κάνει και εγώ. Αν δεν έχεις παιδιά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Έχεις βαρεθεί τη ζωή σου με τον σύζυγο και προσπαθείς να βρεις αδιέξοδους που θα σε αναζωογόνησουν. Ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά και πράξε ανάλογα . Φρόντισε μονο να μην πληγωσεις κανέναν . Η ζωή είναι δίκη σου.

  11. Μετά απο 5 χρόνια σχέσης, με όποιον άντρα κι αν είσαι, εαν δεν κάνεις κάτι να ανανεώνεις την ζωή σου, έρχεσαι σε ένα τέλμα. Δεν μπορείς να πεις περάσαμε ασθένειες και είμαστε δεμένοι και τον δέσαμε τον γαιδαρο… εαν σου αρέσει ο άντρας σου (εαν αυτό που βλέπεις σου αρέσει) και σε ενδιαφέρει, κάνε κάτι. Συζήτησε μαζί του γι αυτά που σε προβληματίζουν και σε βαλτώνουν και εαν ενδιαφέρεστε ακόμα για την σχέση κάντε κάτι. Με τον άλλο, δεν το νιώθω σοβαρό ούτε για εκείνον, ούτε και για σένα… πιό πολύ σαν κάτι να ταράξει τα νερά και να ξυπνήσεις λιγάκι, παρά σαν τον ΄αιώνιο έρωτα΄. Σίγουρα όμως, απο το να απατάς τον σύζυγό σου, καλύτερα να χωρίσεις. Καλή επιλογή

  12. Απο τον τρόπο που γράφεις δείχνεις τρομερά ανώριμη… Και έχεις παντρευτεί εναν καλό άνθρωπο ενω άλλες πιο σοβαρές και συγκροτημένες γυναίκες δεν έχουν αυτή την τύχη. Και όχι να μη του πείς τίποτα! Γιατι μάλλον αποκοτιά είναι και τίποτα παραπάνω.

  13. Οτι σου συμβαινει και οτι νιωθεις ειναι απόλυτα φυσιολογικό. Το θέμα είναι το εξής: είσαι αντιμέτωπη προφανως με ενα τεραστιο δίλημμα, τον άντρα σου ή τον καινούργιο… Από την μια ο αντρας σου ο οποίος σου προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια και από την αλλη το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης που επιφυλάσσει πάθος και μυστήριο, Φυσικά και δεν μπορώ να πάρω θέση, όπως ούτε και κανένας άλλος για το τι ειναι σωστό και τι λάθος (αμφιβάλλω μάλιστα για το αν υπάρχει σωστο και λάθος). Το μόνο για το οποίο μπορώ να σε διαβεβαιώσω είναι πως όποιο και απ’τους δυο κι΄αν επιλέξεις, για την υπόλοιπη σου ζωή θα διερωτάσαι πως θα ήταν η ζωή σου με αυτόν που άφησες, πιθανόν να το μετανιώνεις κιόλας.. Δυστυχώς έτσι έιναι η φύση μας, να κυνηγάμε πάντα το άπιαστο, αυτό που δεν έχουμε κατακτήσει και το οποίο φαντάζει εξαίσιο εν συγκρίσει με αυτο που ήδη έχουμε…

  14. Προφανώς και δεν είσαι ευτυχισμενη στην σχέση με τον άντρα σου , απλά βολεμένη ….Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσεις το αν θα μπορούσες να τον δεις με άλλα μάτια και να γίνει εκείνος ο έρωτας που ψάχνεις σε άλλες αγκαλιες ….Να προσπαθήσεις να ανανεώσετε την σχέση σας . Είναι κρίμα να πετάξεις χρόνια αγάπης και σεβασμου για ένα φτηνο κρεββάτι που πέρα απο λίγες στιγμές έξαψης δεν θα σου προσφέρει τιποτε άλλο …..Κανε μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτο σου και δες εαν θα μπορέσεις να παραμείνεις πιστή σε αυτον τον άνθρωπο που σε παντρέυτηκε ….Εαν όχι τότε έντιμα και με αξιοπρέπεια χώρισε τον και μετά κάνε οτι θέλεις απο θέμα σχέσεων και δεσμών.
    Δεν έιναι σωστό για εναν άνθρωπο που σε στήριξε και σε αγάπησε για χρόνια να τον πληρώσεις με αυτο το νόμισμα της απιστιάς και να του δώσεις τέτοια πίκρα ….Κάτσε και σκέψου μέσα σου τι θέλεις και εαν μόνη σου δεν μπορείς καλό θα ήταν να απευθυνθεις και σε κάποιον ψυχολόγο να σε βοηθήσει .

  15. Της απιστιες αγαπη μου τις κανουν μονο παντρεμενοι και παντρεμενες. 3 χρονια και μπερδευτηκες; αστο χωρισε καλυτερα απο τωρα , γιατι οτι δεν κανεις τωρα θα το κανεις σε λιγο αργοτερα; δηλαδη την κριση των 40+ πως θα την περασεις; μετα απο 15 χρονια γαμου;

  16. Νομίζεις ότι σε βλεπει σοβαρά ενώ είσαι παντρεμένη? Μέχρι να μπει στο βρακι σ θα ακούς πολλά γλυκα λογια. Έχετε με τον αντρα σ κοινή δουλειά και σπίτι και πας να τα πετάξεις όλα στον αέρα για ένα πηδημα γιατί αυτό θα πάρεις κοριτσάκι μου. Μιλά με τον αντρα σ πες τον να ανανέωσετε την σχέση σας και άσε της μακακιες για ένα ηλιθιο φιλί. Μην κάνεις ότι δεν θες να σ κάνουν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More