“Καταπιέζω τον εαυτό μου κάθε φορά που συγκρατώ την παρόρμηση να τον αγκαλιάσω ή να τον φιλήσω”.

Γεια σας!
Εγώ είμαι 22 χρονών και δουλεύω σερβιτόρα παράλληλα με τις σπουδές μου. Θα ήθελα μια γνώμη…

Εδώ και λίγο καιρό έχω γνωριστεί καλύτερα με έναν συνάδελφό μου, που είναι μάγειρας, οπότε δεν είμαστε και συνέχεια μαζί στη δουλειά. Στα διαλείμματα ή όποτε μπορούσαμε, μιλούσαμε αρκετά και κάποια στιγμή μου ζήτησε να βγούμε κιόλας. Βγήκαμε και ήταν πολύ ωραία, μου είπε πράγματα για τον εαυτό του και τον καταλαβαίνω καλύτερα σε πολλά.

Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι λένε ότι αυτός είναι δύσκολος χαρακτήρας και δεν τον συμπαθούν, όμως προσωπικά μαζί του δεν έχω πρόβλημα στη συνεργασία γιατί κι εγώ προσπαθώ να είμαι άψογη. Είναι λίγο ανυπόμονος με τα λάθη των άλλων γιατί έχει υψηλές προσδοκίες από τους άλλους, όπως κι από τον εαυτό του. Και γενικά, εμένα μου φερόταν πολύ καλά από την πρώτη κιόλας μέρα στη δουλειά μου.

Η αλήθεια είναι ότι συμπαθιόμαστε, αλλά αυτός φαίνεται ότι μάλλον έχει δικά του “τέρατα” από το παρελθόν του. Από ότι μου είπε όταν βγήκαμε, η πρώην του σύντροφος τον είχε απατήσει με έναν φίλο του και στο τέλος έφυγαν και μαζί. Βλέπω, όμως, ότι έχει ανάγκη να είναι με κάποια κοπέλα, και μάλιστα όχι μόνο για σεξ.

Πριν από εμένα είχε ζητήσει κι από άλλες κοπέλες να βγουν, όμως ή χυλόπιτα έτρωγε (μάλλον ήταν προκατειλημμένες οι κοπέλες) ή μετά από μια έξοδο ξενέρωνε ο ένας από τους δύο. Εμένα, όμως, μου αρέσει πολύ αυτός, αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να κάνω την κίνηση να του ζητήσω εγώ αυτή τη φορά να βγούμε.

Δεν νομίζω να ξενέρωσε μαζί μου, αλλά και έτσι να έγινε, τουλάχιστον ας του ζητήσω εγώ και ας πάρω όχι για απάντηση. Βλέπω ότι ταιριάζουμε σε πολλά, έχουμε παρόμοια γούστα και παρόμοια “θέλω” από τη ζωή. Απλώς αυτός πριν από εμένα πήγαινε κι έμπλεκε με κάτι προβληματικές περιπτώσεις.

Είχε βγει με μια συνάδελφό μου που είναι κακομαθημένο και το μόνο που κάνει είναι να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα… Πριν από εκείνη ήταν ερωτευμένος με μία κοπέλα στα 25 της που είναι ήδη στα αντικαταθλιπτικά. Μια άλλη φορά ζήτησε από άλλη συνάδελφό μου να βγούνε, η οποία είναι 37 χρονών χωρισμένη και με παιδί, ενώ αυτός μόνο 28. Πού πάει και τις βρίσκει τέτοιες προβληματικές περιπτώσεις…

Πιστεύω ότι θα έπρεπε να μου δώσει μια ευκαιρία, μα ξέρω ότι κι αυτός έχει κουραστεί πια να κυνηγάει την καθεμιά και στο τέλος να απορρίπτεται, για αυτό θέλω εγώ να του πω πως πιστεύω ότι αξίζει να ξεκινήσουμε να βγαίνουμε οι δυο μας. Να του μιλήσω ήρεμα κι ωραία, όπως μιλάμε έτσι κι αλλιώς μεταξύ μας, απλώς να σταθώ λίγο πιο ειλικρινής, γιατί πραγματικά νιώθω να καταπιέζω τον εαυτό μου τελευταία κάθε φορά που συγκρατώ την παρόρμηση να τον αγκαλιάσω ή να τον φιλήσω έστω και στο μάγουλο όποτε σχολάμε μαζί κι αποχαιρετιόμαστε.

Τι λέτε, θα ήταν μια κομψή κίνηση να του μιλήσω μια και καλή;
Ανώνυμη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. apo olla pou grafeis mou ekane entupwsh i frasei sxedon oloi lene oti einai duskolos koritzimou ksereis mia parimia pou leei opou kapnos kai fwtia?mhpos kati kseroun kai lene?mhpws tha eprepe na sou xtipisoun kampanakia to oti oles h prwintou den aksizan?gia valta ligo kato kai skepsou.ksereis giati sou ta grafw avta apo prosopiki pira me ton suntrofomou eimai 10 xrwnia mazi avtos elefteros 49 etwn egw ismeni me duo megala paidia otan ton gnwrisa i gnwstitou ta idia mou legane duskolos periergos ktl.kai o idiostou ta idia elege i mia itan etsei i ali itan alios o kaimenos atixos to epeze diladi i gunaikes pou eixe prin apo mena den aksizan eno avtos athoos.me ta xrwnia wmos anakalipsa oti i gnwstitou ixan dikio oti ontos einai periergws kai duskolos alla egw ta prwta xrwnia den pisteva kanenan otan wmos katalava oti ixan dikio idi imoun toso poli kolimeni mazitou pou den mporousa na fugo kai parolo pou eimaste 10 xrwnia mazi kai exei katalagiasi arketa akomi kai twra exei tis parakseniestou pou poles fwres mou erxete na ta tinakso ola ston aera alla den ta kataferno.nomizo oti lathos erwtisi kaneis edo i swsti tha itan giati i sinadelfi ta lene avta giati oles i prwin ……avto egw prosopika tha sou sinistousa na psaxeis ean fisika thes kati parapano apo avton.an thes mono na perasis kala tote tou to les pernas kala kai ante gia

  2. Φίλη μας λες από τη μία είναι δύσκολος χαρακτήρας και από την άλλη ότι έχει ζητήσει από δυο-τρεις κοπέλες που μάλιστα βρίσκονται στον ίδο εργασιακό χώρο να βγουν. Μήπως δεν είναι και τόσο δύσκολος τελικά; Δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω ότι δεν είναι καλό παιδί, απλά δες μήπως δεν τον έχεις σταθμίσει όσο σωστά νομίζεις..Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να μου ζητήσει εκείνος ένα δεύτερο ραντεβού (έχοντάς του δώσει το πράσινο φως με τον τρόπο σου). Βέβαια αν θέλεις να του προτείνεις να πάτε κάπου χαλαρά μετά τη δουλειά ας πούμε, δεν το βρίσκω κακή ιδέα.. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να γίνει ό,τι είναι καλύετρο..

  3. Καταρχάς “τέρατα” (μικρότερα ή μεγαλύτερα) από το παρελθόν ή ακόμα και το παρόν κουβαλάμε όλοι. Αυτό δε δικαιολογεί το “δύσκολο” χαρακτήρα του. Και τι θα πει δύσκολος; Μη προσεγγίσιμος; Απότομος; Έτσι έχει διαμορφωθεί, δε γεννιόμαστε όλοι με φυσική ευγένεια. Και αυτός το δικαιολογεί αυτό λέγοντας ότι τον απάτησε μία πρώην με έναν φίλο του!!! E και; Τι πιο συνηθισμένο! Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που τον απάτησε μία πρώην; Σιγά το “τέρας του παρελθόντος”!!! Επίσης τι θα πει έμπλεκε με “προβληματικές” περιπτώσεις; Διαλέγει να είναι με κάποιες γυναίκες επειδή τις θέλει, επιλογή του δεν είναι; Τι περιμένει να σκύψουν με φροντίδα πάνω από το “πρόβλημά” του και να τον κανακέψουν; Δηλαδή αυτές δεν τις έχουν απατήσει στο παρελθόν; Αυτές δεν έχουν “τέρατα” να αντιμετωπίσουν; ʼρα αν το πάμε έτσι δικαιολογείται και η δική τους συμπεριφορά ή μήπως όχι; Δεν ισχύει το ίδιο γι’ αυτές;;; Και για ποιον λόγο τις κακολογεί δεν κατάλαβα, τις επέλεξε, δεν ταίριαξαν, χώρισαν και τι; Φταίνε γι’ αυτό οι πρώην; Να ξέρεις ότι όποιος κακολογεί τους πρώην ουσιαστικά κακολογεί τον εαυτό του και τις επιλογές του. Δεν μπόρεσε να στεριώσει με καμία και τις κακολογεί. Και ακόμα και αν είναι “προβληματικές” εκείνος έχει τη ρετσινιά γιατί δεν ξέρει να διαλέγει τους ανθρώπους που βάζει στη ζωή του και αυτό είναι πρόβλημα. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτή είναι η δική του υποκειμενική πλευρά και δεν ξέρεις τι μπορεί να τράβηξαν αυτές και πόσα έχουν να του σύρουν αν τις ρωτήσεις. Από όπου και να το πιάσεις εκείνος είναι λάθος. Καραμπινάτη περίπτωση προβληματικού! Και επίσης τι μας ρωτάς αν πρέπει να τον προσεγγίσεις; Αφού βγήκατε και δεν σε προσέγγισε εκείνος, λογικά δεν ενδιαφέρεται. Τι νομίζεις; Ότι ντρεπόταν; Ή ότι σκέφτηκε ότι είσαι πολύ καλή για ΄κείνον;;;

  4. Γιά σου κορίτσι! Αν θες την άποψή μου: είσαι 22 χρονών! Τί έχεις να χάσεις? Αφού νοιώθεις έτσι για εκείνον ζητα του να βγείτε!!! Και να αρνηθεί, τουλάχιστον θα έχεις εκφράσει την επιθυμία σου, γεγονός που θα βοηθήσει ίσως στο να πας παρακάτω, αντί να παίζετε κρυφτούλι. Εχεις δίκιο! Περίεργο ερωτικό παρελθόν. Νομίζω, ότι βοηθάει όταν οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί, δυνατοί και ευέλικτοι στο να συνάψουν μια σχέση, αλλά και στο να εγκαταλείψουν μια σχέση (αν αυτό φυσικά χρειαστεί και όταν).

  5. Συμφωνώ με την σχολιαστρια ‘Βασιλική’ και επαυξάνω. Ακούγεσαι ερωτευμένη με τον τύπο (και στα 22 λίγες και λίγοι μπορούν να προστατεύουν τον εαυτό τους από μεγάλες ψυχικές ταλαιπωρίες ενόσω ψάχνονται και ερωτεύονται) και έτσι είναι εύκολο να καταλήξεις εκεί που έχεις ήδη καταλήξει , όχι μόνο στην ταύτιση μαζί του (καθώς τον δικαιολογείς για όλα και να τον υπερασπίζεσαι με σθένος -και από ότι καταλαβαίνω ο τύπος θέλει ένα team of legal eagles να τον υπερασπιστούν) αλλά στο να γίνεσαι και επιθετική με τις γυναίκες που αυτός προσέγγισε στο παρελθόν. Αυτό να το προσέξεις γιατί είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να κακοχαρακτηρίζεις γυναίκες επειδή έτυχε να αρέσουν στον τύπο στον οποίο θέλεις να αρέσεις και εσύ.
    Αν δεν δούλεψαν εκείνες οι σχέσεις δεν είναι επειδή οι γυναίκες αυτές δεν τον καταλάβαιναν (και αν σου κλαιγόταν αυτός και έλεγε ότι φταίνε οι ‘άτιμες προβληματικές’ τότε σε συμβουλεύω να σταματήσεις αμέσως κάθε προσπάθεια κατάκτησης του τύπου και να στρέψεις την προσοχή σου αλλού), το αντίθετο θα έλεγα, οι σχέσεις μάλλον δεν δούλεψαν επειδή ακριβώς τον κατάλαβαν πολύ μα πάρα πολύ καλά.
    Τώρα αν εσύ παρ’ όλο που χτυπούν οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων τριγύρω σου θέλεις πολύ να κανείς κάτι μαζί του, μπορείς να του προτείνεις να πάτε κάπου μετά τη δουλειά για να χαλαρώσετε και να τα πείτε όπως την προηγούμενη φορά (όπου θάβατε τους συναδέλφους σας) . Αν πει όχι, μην επιμένεις και προχωράς παραπέρα. Μπορεί η χυλόπιτα τώρα να σε γλυτώσει από πολλά βάσανα που εγώ προσωπικά βλέπω να σε περιμένουν στη γωνία.

  6. Το οτι έχει ζητήσει απο όλες τις συναδέλφους σας να βγούνε δεν σε πειράζει ε;; Συγνώμη αλλά εσύ μου φαίνεσαι η προβληματική στην ιστορία σου και όχι αυτός…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More