Κατερίνα: “Να τον βγάλω από το μυαλό μου καλύτερα;”

Γεια σας!
Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε κάτι…

Ένα βράδυ βγήκα με κάτι φίλες. Στο μπαράκι που πήγαμε, ένας κοινός φίλος που ήταν εκεί μου γνώρισε κάποιον που μου άρεσε πολύ. Έμαθα (από τον κοινό φίλο) ότι είναι μόνος του. Χωρισμένος. Πρόσφατα, αλλά χωρισμένος. Και μπορώ να πω, ότι ψιλοφλερτάραμε. Δεν του ήμουν αδιάφορη.

Την επόμενη μέρα μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook που σημαίνει ότι με θυμόταν, ότι έψαξε. Φυσικά έκανα accept. Και χάρηκα. Και άρχισα (φυσικά) να ψάχνω στο προφίλ του, όπου και εντόπισα την πρώην του από κοινές φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει παλιότερα.

Το πρόβλημα είναι πως σήμερα, είδα στο προφίλ του ότι χθες βράδυ είχανε βγει και διασκέδαζαν μαζί, οι δυο τους. Και ξενέρωσα. Γιατί; Τι συμβαίνει; Διατηρούν φιλικές σχέσεις, τη θέλει ακόμα και προσπαθούν να τα ξαναβρούνε, τα ξαναβρήκανε;

Δεν ξέρω τι να κάνω… Μου άρεσε πολύ και σκεφτόμουνα να του στείλω μήνυμα στο Facebook, αλλά με σταμάτησε αυτό που είδα. Η αλήθεια είναι πως κι αυτός, εκτός του ότι με έκανε add, δεν έκανε άλλη κίνηση.

Τι να κάνω; Τι πιστεύετε ότι τρέχει με την πρώην του; Να τον βγάλω από το μυαλό μου καλύτερα;

Κατερίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είτε βγήκε με την πρώην του λόγω επαναθέρμανσης της σχέσης τους είτε σαν φιλαράκια, η έξοδος και κοινή φωτογραφία με πρώην δεν είναι καλό σημάδι για μένα. Δεν μπορώ ούτε σεξ να κάνω με κάποιον που δεν έχει πρώτα αφήσει το παρελθόν του πίσω. Μπορείς, βέβαια, να τον προσεγγίσεις σαν απλή φίλη και να τον ρωτήσεις στο μεταξύ τι τρέχει και σε τι φάση είναι ο χωρισμός του, αλλά νομίζω πως πρόκειται για κάποιον που θέλει το χρόνο του. Καλό ξε-καλό παιδί, μπορεί να χρειάζεται μια περίοδο “ξεραΐλας” για να καταλάβει αν είναι σε φάση να προχωρήσει σε κάτι καινούριο.

  2. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ . —ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ Η Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ —ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ LIKE ΣΕ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ (ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ) —ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ —ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ —-

  3. οπως κατάλαβες ο τύπος δεν είναι χωρισμένος, είναι ακόμα με αυτή την κοπέλα. Ο φίλος του δεν σε πληροφόρησε σωστά, είτε γιατι δεν τα ξέρει καλά είτε γιατί ο τύπος παίζει γύρω γύρω. Σε καθε περίπτωση να μη του στείλεις τίποτα και αν σε ενοχλήσει πές του οτι δεν ασχολείσαι με δεσμευμένους! Ξεκάθαρα πράγματα.

  4. Ένα κοινό check in δεν μπορεί να σου δώσει απαντήσεις. Καλό θα ήταν να του στείλεις ένα μήνυμα και να αρχίσετε να μιλάτε σε ένα ανθρώπινο πλαίσιο αρχικά. Από κει και πέρα θα καταλαβεις σιγά σιγά τι παίζει!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More