Κατιάνα: “Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να βάλω κάποιον να τους παρακολουθήσει…”

Ο σύντροφός μου έχει έναν κολλητό. Παρόλο που τον ξέρει τρία χρόνια φαίνεται ότι είναι πολύ δεμένοι. Μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο αρκετές φορές και γενικά έχω την αίσθηση ότι κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους σε άλλο επίπεδο.

Όταν εγώ έδειξα στο σύντροφό μου ότι κάτι υποψιάστηκα, περιορίστηκε η επικοινωνία και από τις δύο πλευρές. Και επίσης, όταν βγαίνουν οι δυο τους δεν θέλει να πηγαίνω. Η διαίσθησή μου λέει άλλα, επειδή όμως δεν έχω την οικονομική δυνατότητα, δεν μπορώ να βάλω κάποιον να τους παρακολουθήσει, ούτε έχω αυτοκίνητο να το κάνω εγώ ή κάποιος φίλος.

Εκνευρίζεται επειδή έχω αφήσει υπονοούμενα για αυτούς και γενικά δεν θέλει να μιλάω για τέτοιες σχέσεις μεταξύ ανδρών. Τι να κάνω για να διαπιστώσω τι συμβαίνει, πριν προχωρήσω σε γάμο με αυτόν…

Κατιάνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μπερδευτηκα. Τι ακριβως σημαδια εχεις και εβγαλες αυτο το συμπερασμα, πως περα απο φιλοι τρεχει και κατι ερωτικο αναμεσα τους; Ολοι με τους φιλους μας εχουμε ιδιαιτερες σχεσεις, αυτο δεν σημαινει πως κανουμε και αλλα πραγματα μαζι τους! Εγω με τους 3 κολλητους- κολλητες μου που ζουνε μακρια μιλαω σχεδον καθημερινα. Επισης, ουτε εγω τρελαινομαι να βγαινω με την παρεα του αγοριου μου. Τα αγορια ειναι αλλιως, μιλανε αλλιως, ειναι πιο καφροι ας πουμε και καθως ειμαι η μονη επισημη σχεση στην παρεα τους τα τελευταια χρονια, μου φερονται κι εμενα το ιδιο ανετα, πραγμα που με κανει και νιωθω καπως αμηχανα, καθως ειμαι κοριτσακι! Εσυ τι εννοεις πως δεν θελεις να βγαινεις μαζι τους; Βλεπεις αγγιγματα, υποννοουμενα, φλερτ, τι..; Αυτη η κατηγορια ειναι αρκετα σημαντικη και βαρια, και για να την αφησεις ετσι να περασει αλλα και για να την αφησει εκεινος. Αλλωστε, δεν ειναι απλα ζηλεια! Οποτε η κατι ειδες και θα μιλησεις ξεκαθαρα μαζι του η εισαι παρανοικη και πρεπει να χαλαρωσεις λιγο! Σεναρια των ακρων, αλλα δεν βρισκω κατι αλλο.

  2. Έχω ακούσει μία περίπτωση κοντινού μου προσώπου που ο σύντροφος είχε άλλου είδους προτιμήσεις, παντρεύτηκαν έκαναν ένα παιδί κ μετά την γυναίκα του δεν την ξανά πλησίασε και εννοείται χώρισαν και η κοπέλα ξανά έφτιαξε την ζωή της. Για μένα πρέπει κάποιος να τον παρακολουθήσει για να σιγουρευτείς 1000% ότι η διαίσθηση σου είναι σωστή. Είναι κρίμα να χαλάσεις μια σχέση χωρίς να είσαι σίγουρη αλλά και ακόμα πιο κρίμα να παντρευτείς κάποιον και μετά να μπαίνεις σε διαδικασία διαζυγίου και με ένα παιδί. Κάντο μόνη σου με βοήθεια φίλου αν δεν έχεις λεφτά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Μέχρι κ ένα αμάξι μπορείς να νοικιάσεις που θα σου ρθει και πιο οικονομικά για μια μέρα μόνο.

  3. και μόνο που έχεις υπόνοιες σκέφτεσαι και να τον παντρευτείς;;;

  4. Πιστεύω πως ο ίδιος, σου έχει δώσει τροφή για αυτές τις ακραίες σκέψεις αλλά δυστυχώς μπορεί και να αποδειχθούν αληθινές. Ποιος ο λόγος να είναι τόσο μυστικοπαθής και να μην έχει θελήσει σε αυτά τα τρία χρόνια που αναφέρεις να μη πας και συ μια βόλτα μαζί τους; Γιατί αρνείται; Δεν καταλαβαίνει πως μετά σε βάζει σε άλλο τρυπάκι σκέψεων; Μήπως δεν έχουν ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους ( χωρίς να το αποκλείω φυσικά να έχουν), αλλά έχουν γυναίκες που περνούν καλά; Στη θέση σου θα παρακολουθούσα και ας μην είχα αυτοκίνητο. Καλύτερα να είσαι σίγουρη από τώρα τι παίζεται. Μη τον παντρευτείς αν δεν γνωρίζεις τι κάνει πραγματικά.

  5. Όταν φτάνεις στα σημεία να θές να παρακολουθήσεις τον άλλο, η σχέση έχει τελειώσει και μόνο εσύ μένεις σε αυτή τραβώντας τη απο τα μαλλια.

  6. Εντόπισε παλιούς του δεσμούς και μάθε το τι έπαιζε με τον κολλητό. Είναι οικονομικότερο και πιο ασφαλές από παρακολουθήσεις, οι οποίες μπορεί να είναι άκαρπες αν αυτοί είναι προσεχτικοί.

  7. Καλημέρα, Γνωμη μου ειναι πως απο τη στιγμη που σου εχουν μπει υποψιες, όντως κατι τρεχει…εμπιστευσου το προαισθημα σου. Αργα ή γρηγορα, κάποιο λαθος θα κανουν και ολα θα αποκαλυφθουν. Μη προχωρήσεις ακομα σε γαμο ή παιδί. Ανεβαλε το γαμο για λιγο καιρο.Βρες μια δικαιολογία. Ξέρω θα σου ειναι δυσκολο. Μη κανεις αλλες σκηνες ουτε τσακωμους, ουτε γκρινιες. Αστο να θεωρει οτι εχεις ημερησει και ας μην ισχυει. Κανε υπομονή όσο και αν σε τρωει μεσα σου. Προσπαθησε με τροπο να συλλέγεις στοιχεία και να τσεκαρεις βλεματα και συμπεριφορές,αν μπορείς φυσικά. Υπάρχουν ανθρωποι που καταστρεφουν ζωες χωρις να τους ενδιαφερει, μη τον αφήσεις να σου κανει το ιδιο, αν ισχυει αυτο που πιστευεις… Καλή τύχη φίλη

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More