Κωνσταντίνα: “Έχει κοπέλα, αλλά από ότι έμαθα δεν τα πάνε καλά.”

Υπάρχει ένα αγόρι, το οποίο με φλερτάρει εδώ και τρία χρόνια…

Έρχεται κάποιες φορές με αγκαλιάζει, μου λέει σεξουαλικά υπονοούμενα… Αλλά κάποιες φορές, σαν να μην υπάρχω.

Φέτος κατάλαβα ότι θα μου άρεσε να τον δω διαφορετικά. Έχει κοπέλα, αλλά από ότι έμαθα δεν τα πάνε καλά. Μου στέλνει όμως mix signals.

Τώρα τελευταία, όταν με αγκαλιάζει με χαϊδεύει κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω… Με θέλει ή όχι; Μήπως είμαι απλά κάτι για να γεμίζει τις ώρες του; Ή προσπαθεί να με ρίξει στο κρεβάτι;

Σας ευχαριστώ,
Κωνσταντίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κωνσταντινα μου προσπαθει να σε ριξει στο κρεβατι.και που το ξερεις οτι δν τα πανε καλα?ας χωριζε τοτε και ας ασχολουνταν μαζι σου.για μενα μην το προσπαθεις καν..

  2. αντρας που είναι σε σχέση (είτε τα πάει καλά με την σύντροφό του είτε όχι) αλλά αγκαλιάζεται χαιδευεται και ερωτοτροπεί με άλλες είναι για απομάκρυνση απο ερωτικής άποψης. Φιλικά μόνο . Τέτοιους τύπους μην τους παίρνετε στα σοβαρά.

  3. νομίζω ότι θέλει απλά να σε κρατάει ως επιλογή όταν δεν έχει τι άλλο να κάνει…Γι αυτό σε παίζει μια κρύο και μια ζέστη! Από την άλλη, πόσο νορμάλ είναι μόνο να σε φλερτάρει, για 3 χρόνια?? Για μένα μπορεί ωραιότατα να κάνει το ίδιο και σε άλλες απλά για να επιβεβαιώνεται. Δεν αξίζει να ασχοληθείς είτε η σχέση του πάει καλά είτε όχι! Εξάλλου από ότι καταλαβαίνω και εσύ μπερδεμένη είσαι. Φέτος τον είδες αλλιώς, δεν ξέρεις τι να κάνεις όταν σε αγκαλιάζει. Ούτε αυτό φαίνεται λογικό.. Αν θέλατε όντως ο ένας τον άλλο θα είχε εξελιχθεί η σχέση σας!

  4. Κι εσύ τί πας να κάνεις; Τον μαιντανό; Ή μήπως πιστευεις ότι αν πας μαζί του δεν θα βρεθεις αργά ή γρήγορα στην θέση της κοπέλας του; Θα σε σεβαστεί νομίζεις; Δεν πιστεύω ότι ξέρει τί σημαίνει η λέξη για να την εφαρμόσει και στην πράξη. Όμως ο τρόπος που σκέφτεσαι μου φέρνει στον νου κάτι που έλεγε η γιαγιά μου: όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελες .

  5. Μην ασχολείσαι.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More