Κωνσταντίνα: “Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου και προσπαθώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος.”

Γεια σας!
Είχα μια μεγάλη σχέση από την οποία πληγώθηκα πολύ. Από όταν χώρισα δεν έκανα κάτι με κάποιον άλλον. Κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα αρκετά καχύποπτη.

Πριν δυο μήνες γνώρισα κάποιον που κατάφερε με τον τρόπο του να με κάνει να ανοιχτώ. Με διεκδίκησε όμορφα και με υπομονή, μου τηλεφωνούσε, μου έστελνε μηνύματα, μου έφτιαχνε τη διάθεση με το χιούμορ του. Να μην τα πολυλογώ “μαλάκωσα” και του έδωσα μια ευκαιρία.

Η φάση προχωρούσε ωραία. Βγαίναμε, γελούσαμε, κάποια βράδια έμενε σπίτι μου, ένιωθα ότι ταιριάζουμε και ομολογώ πως άρχισα να ελπίζω πως ξαναβρήκα τον έρωτα. Ξαφνικά, άρχισε να αλλάζει το πράγμα. Είχαμε επικοινωνία κανονικά, αλλά περνούσαν μέρες χωρίς να μπορεί να βρεθούμε. Έκανα υπομονή, δεν έλεγα κάτι, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν υπερβολική. Πέρασαν δυο βδομάδες χωρίς να μπορεί να βρεθούμε.

Τη μία είχε δουλειά, την άλλη είχε κανονίσει με φίλους, την άλλη ήταν κουρασμένος. Όταν τον ρώτησα: τι συμβαίνει, μου είπε ότι νιώθει να πιέζεται και δεν είναι σε τέτοια φάση.

Ξέρω, πως ήταν πολύ νωρίς και πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, αλλά μου κόστισε. Δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του, αλλά από τότε (εδώ και μια βδομάδα) είμαι χάλια. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου και προσπαθώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος. Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι τα πάντα και προσπαθώ να δω πού τα χάλασα όλα…

Δεν ήμουν πιεστική. Το αντίθετο. Ίσως και περισσότερο “υπομονετική” από ότι έπρεπε. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω τι έκανα; Είμαι πολύ στεναχωρημένη… Κι έκανα τόσο προσωπική προσπάθεια για να αφεθώ ξανά… και το αποτέλεσμα ήταν να πληγωθώ ξανά…

Κωνσταντίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μήπως έχει άλλη; ή είχε άλλη και ξαναγύρισε;;

  2. Συνηθες το φαινομενο…και μαλλον απλη η εξηγηση.Ή ειναι δεσμοφοβικος (καπου γυρω στους 1,5- 2 μηνες την κανουν αυτοι) ή κορίτσι μου είχε και άλλη παράλληλα την οποία προτίμησε. Μη χάνεις το χρόνο σου επικεντρωσου στα ενδιαφεροντα σου και ο καταλληλος καποια στιγμη θα ερθει. Φιλικη συμβουλη: Όσο πιο πολλά λεει στην αρχη τοσο πιο γρηγορα αποσυρεται απο τη σχεση (το δεσιμο ερχεται με τον καιρο σε ενα ζευγαρι). Τελος προσπαθησε να καθυστερεις το θεμα του “κρεβατιου” γιατι πλεον οι περισσοτεροι το μονο που ζητανε ειναι σεξουαλικη απολαυση χωρις δεσμευσεις (κατι που δε δειχνουν στην αρχη αλλα αντιθετως το παιζουν “πριγκιπες”). Αν ηταν εντιμος και εφοσον δε σε ηθελε πια θα επρεπε να ειναι ξεκαθαρος και οχι να σε αποφευγει. Παμε για αλλα λοιπον και το κεφαλι ψηλα. Αυτοπεποιθηση.Αυτος δεν αξιζε.

  3. Νομίζω ότι τα ΄έδωσε όλα΄χωρίς να το αντιλαμβάνεται για να σε ΄κερδίσει΄και μετά άρχισε να δένεται μαζί σου κι αυτό τον φόβισε γιατί δεν ήταν, ούτε είναι πραγματικά έτοιμος για μια τέτοια δέσμευση, όπως εξελίχτηκε μεταξύ σας. Στο βιβλίο ΄άντρες απο τον ʼρη γυναίκες απο την Αφροδίτη΄ υποστηρίζεται ότι οι άντρες πολλές φορές το κάνουν αυτό γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν την ταυτότητά-εαυτό τους ή δεν έχουν επίγνωση ποιοί είναι μέσα στην σχέση. Υπάρχει περίπτωση ή νιώθεις να υπάρχει τρίτο πρόσωπο; Όπως και να έχει, δεν νομίζω να φταίς ή να έκανες κάτι λάθος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (και το μόνο που πρέπει ίσως) είναι να θεραπευσεις τον εαυτό σου και να ανοιχτείς ξανά απο μόνη σου (χωρίς να χρειάζεται να έρθει κάποιος,ο οποίος θα καταβάλει υπέρμετρη προσπάθεια για να σε πείσει να το κάνεις) και τότε θα βρείς κάποιον πιό έτοιμο και κατασταλαγμένο.

  4. Βρε κορίτσι μου γιατί ασχολείσαι με ανθρώπους που έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Το έζησες όσο ήταν και ευτυχώς που απομακρύνθηκε μετά γιατί αν ήταν μαζί σου θα σου έκανε την ζωή σου κόλαση. Τώρα λοιπόν μην στεναχωριέσαι, εσύ δεν έκανες κάτι, αυτός πρέπει να στεναχωριέται που είναι τόσο ανισόρροπος και δεν ξέρει τί του γίνεται. Προχώρα με ψηλά το κεφάλι και να εύχεσαι να είσαι τυχερή να γνωρίσεις κάποιον που να έχει το μυαλά του στο κεφάλι του γιατί δυστυχώς το είδος αυτό, στην εποχή αυτή που ζούμε σπανίζει.

  5. Το ότι πληγώθηκες μία φορά δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπληγωθείς! Αυτό μπορεί να συμβεί ένα σωρό φορές! Για σένα ξαναμπαίνεις στο ¨παιχνίδι¨ των σχέσεων, για να απολαύσεις τη ζωή σου. Κανείς δεν σου χρωστάει τίποτα! Με τον συγκεκριμένο δεν έκατσε η φάση, οκ, ανασκουμπώσου κ προχώρα.

  6. Κωνσταντινα, δεν έκανες κατι λάθος. δωσε χρονο στην καρδια σου να ξαναβρει το χαμογελο της.μεινε στο παιχνιδι του ερωτα μεχρι να κερδισεις την παρτιδα.όταν βρεις τον άντρα της ζωης σου, θα νιωσεις οτι αξιζε τον κοπο η προσπαθεια.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More