Κώστας: “Από εκείνη τη μέρα συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και να κάνουμε σεξ…”

Γεια σας.
Με λένε Κώστα. Δούλευα με μια κοπέλα ένα χρόνο στην ίδια δουλειά. Είχαμε πολλά πάρε δώσε. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ενδιαφέρεται. Πήγαινα σπίτι της ολοένα και πιο συχνά.

Σε συζητήσεις που κάναμε είχα αναφέρει ότι με άτομα από το ίδιο εργασιακό περιβάλλον δεν κάνω σχέσεις, όμως ξαφνικά άλλαξα δουλειά και τότε αρχίσαμε να βρισκόμαστε πολύ πιο συχνά. Η κοπέλα είχε σχέση οπότε δεν κάναμε κάτι.

Μια μέρα όμως το κακό έγινε. Από εκείνη τη μέρα συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και να κάνουμε σεξ.

Μετά από ένα μήνα χώρισε και τότε ζούσα τον έρωτα στο φουλ. Μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν με γνωρίζει στους φίλους της και στις φίλες της, δεν θέλει να μας βλέπουν έξω μαζί κλπ.

Όλο αυτό με έχει κάνει να ζηλεύω ενώ ποτέ δεν ζήλευα. Επίσης, με έχει κάνει να μην κοιμάμαι και να αλλάζω την καθημερινότητά μου. Μια μέρα τη νιώθω ότι με θέλει 100%, μια ότι ακόμα χώρισε και είναι νωρίς!

Τι συμβαίνει άραγε; Απλά περνάει καλά; Θέλει όντως χρόνο; Λόγω του ότι βγήκε πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση; Αυτή 33 εγώ 31. Τι να κάνω;

Κώστας


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σε παίζει κρύο ζέστη και ναι δε σε σκέφτεται για σχέση, διαφορετικά θα σε γνώριζε σε όλες τις φίλες της. Σε έχει για το σεξ, απόλαυσέ το και θα σου πρότεινα να την κάνεις πρώτος γιατί σύντομα θα σου πει ωραία περάσαμε, αλλά θέλω τον χρόνο μου και τον χώρο μου και μάλλον θα σε πονέσει περισσότερο από το να φύγεις μόνο σου.

  2. Εχω περάσει από παρόμοια κατάσταση .με έκρυβε κτλ λογω πρώην.με θυμωσε πολυ όλο αυτο και μου βγήκε επιθετικότητα.Μετα ειμασταν καλα και καταληξαμε σε γάμο.απλα σε νιωθωγτ με αυτα και αυτα αρχισα να ζηλευω ενω δεν ζηλευα ποτε.Μεχρι εκει που αντεχεις κάνε υπομονη αλλά όχι πάνω απο τα όρια σου γτ θα χασεις την αυτοπεποίθηση σου εξαιτίας τις ανασφάλειές της.μιλα για ότι σε ενοχλεί γτ δικαιούσαι καλύτερη συμπεριφορα.και να ξερεις αυτό κατι κρύβει.αν όχι οτι θέλει ακόμα τον πρώην ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις.

  3. Φίλε, αγάπησε τον εαυτό σου και έχε αξιοπρέπεια.
    Εκείνη βάζει τα προσωπικά της όρια και εσύ φαίνεται ακόμα (!) να διεκδικείς τα δικά σου. Αν δε σου αρέσει κάτι επιπόλαιο με την κοπέλα, της το λες, χωρίς ζήλιες και φασαρίες, και αν το δεχτεί θα έρθετε σε μια ισορροπία. Αν δεν το δεχτεί, φεύγεις (την ξεπερνάς και γρηγοτότερα γιατί όσο μένεις δένεσαι) και πας για άλλα.
    Οι σχέσεις προκύπτουν για να περνάμε καλά, όχι για να ταλαιπωριόμαστε, έτσι; Αν κοιτάει ο ένας στη Δύση και ο άλλος στην Ανατολή δεν βγαίνει άκρη. Μην ξεφτυλίζεις τον έρωτα με εντάσεις τέτοιου τύπου. Καλύτερα να σου μείνει μια ωραία ανάμνηση. Επίσης, μην επενδύεις σε κοπέλες που δεν είναι διαθέσιμες να δοθούν ψυχικά. Πολύ πιθανό να μην ξεπέρασε ακόμα την προηγούμενη σχέση. Κοίτα να δεις που νόμιζα πως αυτή ήταν αποκλειστικά αντρική τακτική…χαχαχα! Λοιπόν, σου εύχομαι να βρεις την αδερφή ψυχή! 🙂

  4. Αφού είχε σχέση εσύ πώς πήγαινες σπίτι της ολοένα και πιο συχνά; ο δικός της πού ήταν; Δηλαδή αυτή απο την αρχή το έπαιζε διπλό ταμπλό; Η ιστορία δεν ακούγεται καλή. Σε βλέπει που σέρνεσαι γύρω της και σε έχει δεδομένο.

  5. Πώς κάποιοι άνθρωποι μπορούν και παίζουν με τις ψυχές των άλλων ?
    Αφού τον βλέπεις τον άνθρωπο κρέμεται από τα χείλη σου, πες του ξεκάθαρα ότι δεν το θέλεις όπως αυτός μπορεί να νομίζει. Τόσο δύσκολο είναι ?

  6. Θεωρω οτι η κοπελα ισως και να μην εχει χωρισει με την σχεση της γι αυτο και δεν σε παρουσιαζει στους φιλους της. Η πολυ απλα ειναι μπερδεμενη και δεν ξερει με ποιον τελικα θελει να ειναι. Με εσενα που περνατε ομορφα η με εκεινον που περασαν τοσα πραγματα μαζι. Ισως θελει λιγο χρονο να ξεκαθαρισει αυτο που νιωθει για σενα. Το καλυτερο πιστευω ειναι να κανετε μια ανοιχτη συζητηση και ισως καταληξετε καπου…

  7. Θεωρω οτι η κοπελα ισως και να μην εχει χωρισει με την σχεση της γι αυτο και δεν σε παρουσιαζει στους φιλους της. Η πολυ απλα ειναι μπερδεμενη και δεν ξερει με ποιον τελικα θελει να ειναι. Με εσενα που περνατε ομορφα η με εκεινον που περασαν τοσα πραγματα μαζι. Ισως θελει λιγο χρονο να ξεκαθαρισει αυτο που νιωθει για σενα. Το καλυτερο πιστευω ειναι να κανετε μια ανοιχτη συζητηση και ισως καταληξετε καπου…

  8. Έτυχε μια μέρα και βρεθήκαμε στο ίδιο ίδιο μέρος με την παρέα της, μετά μου ζήτησε να μην πηγαίνω ποτέ σπίτι χώρος να την ειδοποιήσω ενώ τόσο καιρό επειδή μέναμε πολύ κοντά έτυχε να πάω πολλές φορές, τελικά της είπα να χωρίσουμε, ειλικρινά πρώτη φορά έπεσα έξω τόσο πολύ σε έναν άνθρωπο ανεξαρτήτου φύλου. Τώρα κατάλαβα ότι ήμουν απλά ένας για να περνάει καλά τις μέρες που ήθελε και επέλεγε αυτή, νιώθω ότι με εκμεταλευτηκε και νομίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Μου φερθηκε πολύ απαίσια, προτιμούσα να ήταν ειλικρινής μαζί μου αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο ο εγωισμος τους, το σεξ και να τους κάνεις τα χατηρια. Τόσο παρτακιδες άνθρωποι και υποκριτες νομίζω δεν αξίζουν σε κανέναν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More