Λένια: “Δεν θέλω να μείνω μόνη μου…”

Είμαι η Λένια και είμαι 32 χρόνων.

Εδώ και ένα χρόνο είμαι μόνη και παρόλες τις προσπάθειές μου δεν έχω καταφέρει να κάνω κάποια σχέση. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη, είμαι άνθρωπος που περνάω καλύτερα όταν υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή μου και είναι κάτι που επιδιώκω, αλλά δεν προκύπτει και αυτό έχει αρχίσει να με απογοητεύει.

Βγαίνω σχεδόν καθημερινά, έχω βγει ραντεβού με φίλους φίλων μου, έχω βγει ραντεβού με άτομα που γνώρισα μέσω Facebook, αλλά πάντα το θέμα κάπου κολλάει. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κάνω λάθος;

Βλέπω τις φίλες μου που είναι όλες τους δεσμευμένες και περνάνε όμορφα με τους συντρόφους τους και απελπίζομαι. Σκέφτομαι ότι πια είμαι 32 χρόνων και στρεσάρομαι ακόμα περισσότερο. Οι φίλες μου πιστεύουν ότι έχω πάθει μια εμμονή με αυτό το θέμα και αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά δεν θέλω να καθίσω με σταυρωμένα τα χέρια. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου.

Πρόσφατα βγήκα δυο – τρεις φορές με κάποιον που γνώρισα από το Instagram. Δεν μου άρεσε και πολύ, απέχει πολύ από αυτό που ψάχνω, αλλά του έδωσα μια ευκαιρία μιας κι έδειχνε να ενδιαφέρεται αρκετά. Τελικά εξαφανίστηκε κι αυτός.

Τι άλλο να κάνω; Δεν θέλω να μείνω μόνη…

Λένια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γνωριμία μέσω instagram? Τι λές τώρα! Λογικό να εξαφανιστεί, σου λέει τούτη εδώ εχει ταράξει τα social media για να βρεί άντρα!

  2. Γιατι κατι μου λεει οτι με οσους εχεις βγει εισαι πιεστικη?Του στυλ :εγω ψαχνω κατι σοβαρο,θελω οικογενεια ,παιδια κτλ…Ετσι κανεις στα ραντεβου?Αν ναι ,αλλαξε ροτα γιατι τους φρικαρεις.Εισαι νεοτατη,χαλαρωσε,γνωρισε κοσμο και ολα θα γινουν αργα και σταθερα.Δεν μπορεις να αιτηθεις να τα εχεις ολα εδω και τωρα εκτος αν βρεις κανεναν απελπισμενο που δεν τον κοιτα καμια.Ακου φοβασαι μη μεινεις μονη….32 εισαι οχι 62…Χαλαρωσε και ολα θα γινουν.Δειξτους οτι αξιζεις και μην προσπαθεις με λογια να τους υποταξεις στις επιθυμιες σου γιατι κανεις δε θα ερθει σε λιγα ραντεβου να σου πει παντρεψου με

  3. Καταλαβαίνω και σέβομαι απόλυτα αυτό που είσαι, τουλάχιστον με βάση την περιγραφή σου. Σε έναν κόσμο που έχουμε γίνει λίγο αυτιστικοί, απομονωμένοι σε εικονικούς κόσμους, είναι πολύ ωραίο που νιώθεις την ανάγκη για δέσμευση, την ανάγκη να προσφέρεις σε έναν άνθρωπο που θεωρείς δικό σου και να αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι. Προσωπικά, δεν θεωρώ ντροπή το να το εκφράζεις, απλώς ίσως το καλύτερο είναι να προσέχεις το πώς το κάνεις. Ένας άντρας, όσο σοβαρές προθέσεις και να έχει μαζί σου, αν νιώθει ότι με δυο-τρία ραντεβού πάει, υπογράφει συμβόλαιο μαζί σου, όσο νά ‘ναι, θα μπει σε αμυντική στάση και ενδεχομένως να απομακρυνθεί. Ωστόσο, είναι σίγουρα σημαντικό να εκφράζεις από την αρχή τα όριά σου. Αν, ας πούμε, κάποιος που γνωρίζεις σου λέει “α, εγώ θέλω ελεύθερη σχέση, ποτέ συμβίωση, μπλιαχ, γάμος, τι είναι αυτό…” ε ναι, εκεί μπορείς να του πεις στα ίσια ότι οι βλέψεις σας δεν συμφωνούν. Εγώ όσους άντρες γνωρίζω και αναπόφευκτα κάποια στιγμή γίνεται κουβέντα για το τι ψάχνουμε στις προσωπικές μας σχέσεις, ποτέ δεν το θεώρησα κίνηση απελπισίας το να πω ότι για μένα μια σχέση είναι καλό να πηγαίνει κάπου, δηλαδή να μην πάνε 2-3 χρόνια κι εμείς ακόμα απλώς βγαίνουμε ραντεβού… Με τη λογική ότι στη ζωή, σε κάθε τομέα, ζητούμε εξέλιξη σαν άνθρωποι. Όπως δεν θα ήθελες να δουλεύεις στην ακριβώς ίδια θέση σε μια εταιρεία μετά από αρκετό διάστημα χρόνων, έτσι και σε μια σχέση λογικό είναι να θες εξέλιξη, νέα επίπεδα. Οι άντρες που ήθελαν το ίδιο, καταλάβαιναν, ενώ τα καγκούρια της μιας εξόδου και των δυο κρεβατωμάτων, έτρεχαν μακριά. Μη στεναχωριέσαι, αν γνωρίζεις τα θέλω σου και ξέρεις την αξία σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις τον κατάλληλο για σένα. Πάνω απ’ όλα κράτα ψηλά την αυτοεκτίμησή σου και δες σε τι κύκλους μπορείς να μπεις. Συνήθως γνωστοί γνωστών ή διευρυμένοι κύκλοι δουλειάς λειτουργούν καλύτερα απ’ ότι τυχαίες, μεμονωμένες γνωριμίες.

  4. Καταρχήν χαλαρωσε..δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις μόνη αφού δεν το θέλεις..γνώμη μου είναι να μην αναλώνεσαι σε ανούσιες γνωριμίες που από την αρχή καταλαβαίνεις οτι δεν είναι αυτο που ζητάς.. χαλάρωσε, ηρέμησε, σταμάτα να βγαίνεις τόσα ραντεβού ,λες και είναι υποχρέωση..στρέψου πως άλλα ενδιαφέροντα, βγάλε από το μυαλό σου τη σχέση την ιδανική που θές να κάνεις και που θα σε οδηγήσει στο γάμο και΄κάνε αλλα πράγματα που να σε γεμίζουν και θα δείς πως από εκεί που δεν το περίμενεις θα έρεθει μόνο του σε εσένα..απλά αφήσου…Μην το κυνηγάς τόσο πολύ γιατί το κουράζεις το πράγμα!!φιλια

  5. Δεν είμαι η κοπέλα του κειμένου αλλά είμαι και εγω σε παρόμοια φάση… όσο για το σχόλιο της Νανάς, ”κάνε αλλα πράγματα που να σε γεμίζουν και θα δείς πως από εκεί που δεν το περίμενεις θα έρεθει μόνο του σε εσένα..”, είναι σωστό εν μέρη:το πρώτο κομμάτι που αυτό έχει αξία αλλά το οτι θα έρθει απο εκεί που δεν το περιμένει είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο, επειδή και να σου έρθει, αν δεν ψάχνεσαι και δεν έχεις ανοιχτά τα ματάκια σου τότε δεν πρόκειται να το δεις ποτέ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More