Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.07.2016 | 23:00

Lina: “Τι να κάνω για να μπορέσω να τον κάνω να μου μιλάει πάλι γλυκά και να είμαστε όπως πριν;”

Lina: “Τι να κάνω για να μπορέσω να τον κάνω να μου μιλάει πάλι γλυκά και να είμαστε όπως πριν;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Παιδιά θέλω κι εγώ συμβουλές!

Είμαι 17 και είμαι σε σχέση από απόσταση εδώ και 7 μήνες περίπου. Το παιδί είναι 18. Οι γονείς μου δεν το ξέρουν γιατί δεν θα μου επέτρεπαν να μιλάω μαζί του. Όμως οι δικοί του γονείς του επιτρέπουν να είναι μαζί μου.

Μέχρι τώρα ήμασταν μια χαρά. Φυσικά είχαμε καυγάδες και προβλήματα, όμως τα λύναμε όλα. Εδώ και δύο εβδομάδες όμως (από τότε που ήρθε να με δει) κάτι έχει πάθει και μου φέρεται πιο ψυχρά.

Του έχω κάνει κάτι, αλλά δεν μου λέει τι και δεν είναι πρόθυμος να με βοηθήσει να το διορθώσω και να λυθεί το πρόβλημα. Μου είπε επίσης ότι όλον αυτόν τον καιρό δεν ήταν ο εαυτός του λόγω Πανελληνίων και τώρα δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για εμένα.

Τι να κάνω για να μπορέσω να τον κάνω να μου μιλάει πάλι γλυκά και να είμαστε όπως πριν; Φοβάμαι να του μιλήσω ανοιχτά γιατί τον αγαπάω πολύ και δεν θέλω να χωρίσουμε.

Lina

 

 

 

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10