Lina: “Τι να κάνω για να μπορέσω να τον κάνω να μου μιλάει πάλι γλυκά και να είμαστε όπως πριν;”

Παιδιά θέλω κι εγώ συμβουλές!

Είμαι 17 και είμαι σε σχέση από απόσταση εδώ και 7 μήνες περίπου. Το παιδί είναι 18. Οι γονείς μου δεν το ξέρουν γιατί δεν θα μου επέτρεπαν να μιλάω μαζί του. Όμως οι δικοί του γονείς του επιτρέπουν να είναι μαζί μου.

Μέχρι τώρα ήμασταν μια χαρά. Φυσικά είχαμε καυγάδες και προβλήματα, όμως τα λύναμε όλα. Εδώ και δύο εβδομάδες όμως (από τότε που ήρθε να με δει) κάτι έχει πάθει και μου φέρεται πιο ψυχρά.

Του έχω κάνει κάτι, αλλά δεν μου λέει τι και δεν είναι πρόθυμος να με βοηθήσει να το διορθώσω και να λυθεί το πρόβλημα. Μου είπε επίσης ότι όλον αυτόν τον καιρό δεν ήταν ο εαυτός του λόγω Πανελληνίων και τώρα δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για εμένα.

Τι να κάνω για να μπορέσω να τον κάνω να μου μιλάει πάλι γλυκά και να είμαστε όπως πριν; Φοβάμαι να του μιλήσω ανοιχτά γιατί τον αγαπάω πολύ και δεν θέλω να χωρίσουμε.

Lina

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. tipota apolutws apla i apostasi ton exei ksenerwsei kai sou leei dikaiologies epeidi den se thelei pia toso duskolo na to katalaveis afou sto leei den exei pia xrono gia sena

  2. Δεν σε θέλει μικρούλα μου, ξέχασέ τον γλυκούλα μου…

  3. Βρες κάποιον που θα έχει χρόνο για σένα

  4. Τί να κάνεις ?

    Να τον χωρίσεις και να ησυχάσεις !!!

    Τον αγαπάς είπες. Και ? Αυτός σε
    αγαπάει ? Δεν νομίζω. Και θα παρακαλάμε να μας αγαπούν ? ‘Οχι βέβαια !!!

    ‘Αντε πάμε για άλλα …..

  5. Δρόμο λένμε…. σουταρε τον.

  6. προτεινω να αρχισεις να ασχολεισαι με τα μαθηματα σου και το σχολειο και να αφησεις στην ακρη τους ερωτες για λιγο. Καλο θα σας κανει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More