Lola: “Mου είπε ότι είναι δύσκολο να το ξεκαθαρίσει μαζί της, αλλά δεν θέλει να σταματήσει να με βλέπει.”

Καλησπέρα και από εμένα!
Πριν τέσσερις μήνες γνώρισα ένα παιδί, τον Χ. Δέσαμε αμέσως, κοινά βιώματα, κοινά γούστα σε μουσική – διασκέδαση, κοινός τρόπος σκέψης… Όλα έδειχναν πως επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνω.

Ώσπου πάνω σε μια συζήτηση που είχαμε, μου αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα πρόσωπο στο εξωτερικό με το οποίο έχουν αφήσει κάτι ανοιχτό. Τον ρώτησα τι εννοεί “ανοιχτό”, σε τι φάση είναι, αν μιλάνε, αν σκοπεύει να πάει αυτός εκεί να τη δει ή αν υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει εκείνη κάποια στιγμή εδώ. Εκείνος ήταν πολύ διστακτικός στο να απαντήσει, μου είπε ότι μιλάνε σπάνια και ότι εκείνη επιμένει να πάει αυτός εκεί αλλά ότι αυτός το αναβάλλει. Τον ρώταγα λεπτομέρειες αλλά απέφευγε να απαντήσει.

Κι όταν τον ρώτησα γιατί “έμπλεξε” μαζί μου από τη στιγμή που έχει ήδη κάτι άλλο, μου είπε πως έχει δυνατά συναισθήματα και για εμένα και ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει όλο αυτό μεταξύ μας. Ένιωσα εξαπατημένη κατά κάποιο τρόπο και επειδή με ενδιαφέρει πραγματικά, του είπα να διαλέξει με ποια θέλει να μείνει. Ότι δεν μπορώ να είμαι το τρίτο πρόσωπο και να είμαι μαζί του ενώ η σκέψη του είναι κι αλλού.

Εκείνος μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να το ξεκαθαρίσει μαζί της κι ότι δεν θέλει να σταματήσει να με βλέπει. Κι έτσι κι εγώ του είπα να το αφήσουμε. Είμαι αποφασισμένη παρόλο που τον θέλω πολύ. Ξέρω πως αν συνεχίσει έτσι, θα δυστυχήσω. Ήδη είμαι πολύ πληγωμένη από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Έχει κολλήσει όμως το μυαλό μου. Γιατί δεν μου λέει ξεκάθαρα τι παίζει με αυτήν; Γιατί λέει ότι είναι δύσκολο να μιλήσει μαζί της και να της πει ότι είναι ερωτευμένος με άλλη; Τι πιστεύετε;

Ευχαριστώ
Lola


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πιστεύω ότι μ’ εκείνη την κοπέλα ταιριάζουν, όλα είναι εντάξει, αλλά το μόνο που τους χωρίζει είναι η απόσταση. Αλλά επειδή δεν μπορούν ν’ ανταλλάξουν και όρκους αιώνιας πίστης, γι’ αυτό έχουν το ελεύθερο να κάνουν κάτι με άλλους. Στη θέση σου δεν θα έμπλεκα γιατί άλλο να είναι, ας πούμε, κάποιος που έχει μόλις βγει από μια τελειωμένη σχέση και να είναι έτοιμος για άλλα και άλλο, όπως τώρα, να έχεις κάποιον που έχει απωθημένο την άλλη και στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει το ερώτημα “τι θα γινόταν αν εκείνη δεν ήταν μακριά μου.” Όσο για την ερώτησή σου σχετικά με το γιατί δεν λέει ότι είναι ερωτευμένος μ’ εκείνη… Μπορεί όντως να μην είναι ερωτευμένος. Απλώς μαζί της έχει ανοιχτές προοπτικές μέχρι ο ένας από τους δυο τους να επιλέξει χώρα μόνιμης παραμονής. Φυσικά και νιώθεις εξαπατημένη κι αδικημένη, μα έκανες πολύ καλά και το άφησες εφόσον ήθελες κάτι σοβαρότερο, παρά να προχωρούσες και μετά να το μετάνιωνες και ν’ αναρωτιόσουν σε τι δεν ήσουν αρκετή γι’ αυτόν ώστε να την ξεχάσει. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο για σένα, μα ήταν και το σωστό. Έθεσες τα όριά σου από την αρχή κι έδειξες σεβασμό στον εαυτό σου. Ειλικρινά μπράβο σου! Με τέτοια στάση και αυτοσεβασμό, αργά ή γρήγορα θα βρεις κάποιον που θα σε αξίζει και θα τον αξίζεις.

  2. Εντάξει παίζει να έχουν και κανένα παιδί μαζί με την άλλη….χαααχχααχ —Πέρα απο την πλάκα ο λόγος που δεν διαλέγει εσένα αντί για αυτήν είναι οτι απλά δεν σε θέλει αρκετά —Και σου λέει οτι υπάρχει και άλλη ώστε σε κάποια στιγμή που θα βαρέθει μαζί σου η θα ρθουν τα δύσκολα να μπορεί να την κάνει σαν κύριος —-Και δεν θα μπορείς να του πεις και κουβέντα αφού σου είχε πει απο την αρχή οτι είναι μπλέγμενος αλλού —-Τελοσπάντων εσύ να ξέρεις οτι έκανες το σωστό για τον εαυτό σου —-Σε καμιά μας δεν αξίζει να έρχεται δέυτερη στην ζωή κανενός—Εαν ο άλλος σε θέλει πραγματικά να ξέρεις οτι θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί σου —-Χωρίς περιπλοκές , μισόλογα , σχέσεις στο εξώτερικό και πράσινα άλογα —Ο ανθρωπος απλά ήθελε να περάσει καλά μαζί σου αλλά χωρίς δεσμέυσεις —-Δεν θέλατε τα ίδια πράγματα ούτε και άξιζε να είναι μαζί σου κατά την γνώμη μου—Οπότε ξέχασε τον και βρες κάτι άλλο —Καθε εμπόδιο για καλό λέει ο λαός —-

  3. Δύσκολο γιατί ο κύριος θέλει να περνάει καλά και ψάχνει για το θύμα. Τίποτα δεν είναι δύσκολο, μόνο εμείς τα κάνουμε δύσκολο για να μην αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Μακριά και μη χάψεις τα λόγια του τα μεγάλα, αν σε ψάξει. Και δεν λέει στην άλλη πως είναι ερωτευμένος γιατί απλά δεν είναι. Δεν πειράζει, υπάρχουν άλλοι που θα σε εκτιμήσουν καλύτερα και θα σε έχουν προτεραιότητα. Δε θέλεις εξάλλου να είσαι με έναν άνθρωπο που δε ξέρει τι θέλει, ούτε πως να το διεκδικήσει, ούτε ξέρει να πέρνει αποφάσεις.

  4. Πιστεύω ότι για πολλούς ανθρώπους η αλήθεια μοιάζει να είναι άπιαστο όνειρο, αφού τους είναι δύσκολο να ξεμπλέξουν τα κουβάρια μέσα τους κ να ευθυγραμμίσουν καρδιά νου σώμα πνεύμα κτλ κτλ Με άλλα λόγια, δεν ξέρουν τί τους γίνεται

  5. Είναι δεςμευμένος με την άλλη τα έχουν και γι’αυτό του ειναι δύσκολο να το ξεκαθαρίσει. Κάτι εχει η άλλη που ακόμα και με απόσταση την προτιμά απο εσένα… Εσένα σε θέλει για μεζέ.

  6. Ελα μου ντε,γιατι δεν μπορει να το ξεκαθαρισει μαζι της δηλαδη,δεν μπορω να το καταλαβω αυτο και πανω απ’ολα γιατι δεν μπορει να σου πει.Εσυ καλα επραξες και του το ξεκαθαρισες απο την αρχη οτι δεν θελεις να εισαι το τριτο προσωπο σε μια σχεση.Τωρα αν θες να συνεχισετε να βλεπεστε,βγαινε μαζι του καθαρα φιλικα για να μην κοψετε τις σχεσεις σας,αλλα αν παει να κανει καμια κινηση,κανα φιλακι και αυτα…μην ενδωσεις με τιποτα.Να του δωσεις να καταλαβει οτι και εσυ τον θελεις αλλα μονο για σενα και να του το ξεκαθαρισεις ξανα οτι θα βγαινετε φιλικα και μονο οταν το τελειωσει με την αλλη οριστικα θα προχωρησετε.Αν σε θελει πραγματικα θα σου πει εστω λιγα πραγματα και θα το τελειωσει με την αλλη.Ευχομαι να σε βοηθησα,φιλακια!

  7. Είναι αρκετά μπερδεμένος.Ίσως η κοπέλα του εξωτερικού να είναι ένας άνθρωπος που έχει αγαπήσει και δεθεί πολύ μαζί της. Δεν θέλει να τη χάση γιατί είναι κάτ πολύ σημαντικό. Όμως δεν θεωρώ παράλογο να είναι ερωτευμένος και με σένα. Αν αναβάλλει το ταξίδι σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά τους συνδέει ενας βαθύς ανθρώπινος δεσμός. ίσως αν έμενες να μπορούσες σιγάσιγά να την αντικαταστήσεις αλλά θα είναι αρκετά ψχοφθόρο για σένα. Δεν θεωρώ ότι παίζει απλά η κατάσταση είναι απλά αρκετά δύσκολη γι όλους.

  8. Το χεις σκεφτει οτι μπορει να ναι αραβωνιασμενος ή παντρεμενος ή ακομα να χει καποιο παιδι με αυτη τη γυναικα…ψαξτο για να τα ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου αλλα μην ξαναγυρισεις σ αυτον αντρας που σου λεει ψεμματα και σε εξαπατα μια φορα θα τοο ξανακανει

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More