Lydia: “Έψαξα το κινητό του και το Facebook του και βρήκα μηνύματα της πρώην του.”

Καλησπέρα σας,
πήρα θάρρος να γράψω την ιστορία μου επειδή διάβασα άλλες κοπέλες να έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και ελπίζω στη βοήθειά σας!

Είμαι 24 και έχω σχέση εδώ και 4 μήνες με έναν 30άρη. Τα πάμε πολύ καλά και μιλάμε μέχρι και για γάμους και παιδιά. Έχουμε βαθιά κατανόηση και από την αρχή δεν είχε διστάσει να μου πει αρκετά κακά πράγματα από το παρελθόν του. Λέει ότι είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί μου και σιχαίνεται τα ψέματα.

Το πρόβλημα είναι πως μου έχει πει ψέματα. Έψαξα το κινητό του και το Facebook του και βρήκα μηνύματα της πρώην του. Τα βράδια αφού φεύγω της στέλνει να δει τι κάνει. Όταν την είχε συναντήσει για να πάρει τα πράγματά του πίσω δεν είχε γίνει τυχαία, αλλά ήταν κανονισμένο. Και θα είχε παρακολουθήσει μία παράστασή της αν τον είχε αφήσει.

Μου είχε πει από την αρχή που με γνώρισε ότι ο χωρισμός του ήταν πρόσφατος και δεν τον είχε ξεπεράσει ακόμη. Διαβάζοντας τα μηνύματά του ανακάλυψα ότι μου έχει πει αλήθεια για τα συναισθήματά του, ότι όντως έχει τελειώσει το ερωτικό μέσα του, δεν αποσκοπεί σε επανασύνδεση, αλλά μετά από ό,τι έχουν περάσει μαζί τη νοιάζεται και θέλει να βεβαιωθεί ότι θα είναι καλά πριν κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο μέσα του.

Σκεπτόμενη αυτά και καθώς ήμασταν στις αρχές της σχέσης μας είπα να το παραβλέψω. Να κάνω υπομονή, να του σταθώ, να τον αφήσω να το ξεπεράσει με τον καιρό ενώ θα βλέπει τι χτίζουμε μαζί. Άλλωστε κι εγώ έχω στείλει μηνύματα σε πρώην μου τα οποία μετά μετάνιωσα. Και καταλαβαίνω ότι τα έκρυψε για να μην με πληγώσει.

Κατά καιρούς πετάω σπόντες ότι νιώθω πως τον καίει ακόμη το θέμα της πρώην του και ότι θα έδειχνα κατανόηση αν τη σκεφτόταν. Αλλά με βγάζει παράλογη και επιμένει ότι δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα. Παράλληλα βλέπω τη σχέση μας να γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα. Πίστευα ότι τα αφήσαμε όλα αυτά πίσω μας μέχρι χθες που ξαναέψαξα το κινητό του. Και συνεχίζει ακόμη να της μιλάει…

Lydia

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σου έχει πει ότι δεν ξεπέρασε τον χωρισμό με την πρώην του και ξεκίνησες σχέση μαζί του;;;!!! Το δεκανίκι του είσαι και τα κρυφά μηνύματα το αποδεικνύουν περίτρανα!

  2. Kαι εσυ ακομα τον δικαιολογεις…

  3. Καλό θα ήταν να του το πεις ότι κοίταξες το κινητό του και ότι ξέρεις ότι στέλνει ακόμα στην πρώην του. Είναι πολύ σοβαρό για να το κρατήσεις κρυφό. Πρέπει να το συζητήσετε και να σου πει τι νιώθει ακριβώς ακόμα για αυτήν την κοπέλα.

  4. Να μη κάνεις ούτε νύξεις ούτε ζήλιες. Μια χαρά είναι όλα. ʼλλωστε και εσύ έχεις στείλει μηνύματα σε πρώην σου. Κάτσε φρόνιμα λοιπόν και μη τρώγεσαι.

  5. Μάλλον σε βλέπει σαν stepping stone για να ξεπεράσει την πρώην του. Αυτά τα “νοιάζομαι να δω αν είναι καλά, δεν τη βλέπω ερωτικά κτλ” είναι βλακείες. Λίγο τσικ να του κάνει εκείνη, θα γυρίσει μαζί της τρέχοντας. Η κατάσταση είναι αρρωστημένη λίγο, μην μπεις στη διαδικασία να τον βοηθήσεις να την ξεπεράσει γιατί εσύ θα βρεθείς μπλεγμένη και πληγωμένη στο τέλος.

  6. Φυσικά και να του πεις ότι ξέρεις για τα μηνύματα και να το συζητήσεις μαζί του. και τί θα πει μέχρι να βεβαιωθεί ότι η πρώην του είναι καλά πριν κλείσει το κεφάλαιο. Δηλαδή είσαι το τρίτο πρόσωπο; H καβάντζα του; Κι αν η πρώην του πει γύρνα να ξαναπροσπαθήσουμε γιατί δεν είμαι καλά μακρυά σου; Τί πιστεύεις ότι θα γίνει.

  7. εγώ στάθηκα στο ” Και θα είχε παρακολουθήσει μία παράστασή της αν τον είχε αφήσει” όπως και στο ” Τα βράδια αφού φεύγω της στέλνει να δει τι κάνει”, όπως και στο “Αλλά με βγάζει παράλογη και επιμένει ότι δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα” αλλά και σ αυτό “σιχαίνεται τα ψέματα”

  8. είναι ηθοποιός η πρώην; αχά!!!! Δεν θα τα βγάλεις πέρα εύκολα! Βρες άλλον!

  9. Παρόμοια ιστορία είχα κι εγώ, γι’ αυτό και το πιστεύω ότι δεν τρέχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Αφότου χώρισα με τον τύπο, δεν τα ξαναβρήκαν οι δυο τους, αλλά ξέρω ότι συνεχίζονται να βλέπονται και ν’ ανταλλάζουν τα νέα τους. Τώρα πια δεν με νοιάζει, αλλά όσο ήμουν στη σχέση μ’ ενοχλούσε. Όχι επειδή ζήλευα, μα επειδή θεωρώ ότι ο χρόνος και η ενέργεια είναι πεπερασμένα αγαθά, οπότε αν τα χαραμίζουμε σε φιλικές σχέσεις και τι-κάνεις-καλά με πρώην, δεν θα μας μένει αρκετό ώστε να επενδύσουμε στις νυν μας σχέσεις. Δεν θα μείνω να διαθέσω όλη μου την καλή διάθεση και το χρόνο μου σε κάποιον που τα μοιράζει μεταξύ εμού και μιας πρώην. Οπότε, λοιπόν, θα σου πρότεινα να του εξηγήσεις ότι ναι μεν δεν ζηλεύεις τη σχέση του με την πρώην, ότι δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά ότι αν όντως προτίθεται να χτίσει ένα μέλλον μαζί σου (μιλώντας για γάμο και παιδιά), μπορεί να το κάνει μόνο αν κάψει γέφυρες με το παρελθόν!

  10. Βρε κοπελα μου δεν ειναι ερωτευμενος μαζι σου.4 μηνες ειστε μαζι και αντι να εισαστε στα μελια προβληματιζεσαι τοσο? Βαλε τον εαυτο σου στη θεση του και απαντησε. Εσυ οταν εισαι στην αρχη μιας σχεσης και θες τον αλλο ασχολεισαι με πρωην? Εγω ξεχναω και το ονομα τους. Δεν την εχει ξεπερασει και στο ειπε εμμεσα οταν σου εξηγησε οτι δεν εχει ξεπερασει το χωρισμο του. Για εμενα καλυτερα να αποχωρησεις μη γινεσαι δεκανικι.

  11. ε να την καλεσετε και σπιτι την κοπελα για να βεβαιωθει ο καλος σου οτι ειναι ενταξι η και καποιο βραδυ αν νιωθει μοναξια ας ερθει να μεινει μαζι σας..αλλωστε το ερωτικο κομματι εχει τελειωσει ετσι; Μην εισαι χαζη κοπελα μου και χαραμιζεις τα χρονια σου με ανθρωπους που δεν αξιζουν..σαν αυτους εκει εξω υπαρχουν πολλοι που νοιαζονται για τις πρωην τους αλλα και για τις νυν τους και γενικα δεν εχουν καταλαβει ακομη τι τους γινεται παρα την ηλικια τους. στειλτον στο διαολο και ακομη παραπερα αν χρειαστει..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More