Μ.: “Άρχισε να με πιάνει από τη μέση, να μου λέει ότι του αρέσω και ότι θέλει να με φιλήσει.”

Ήταν Σάββατο βράδυ και είχα κανονίσει να βγω με δυο φίλες μου και έναν συμφοιτητή μας, ο οποίος τελικά έφερε άλλους δύο φίλους του μαζί! Ο ένας από αυτούς μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά.

Τέλος πάντων στο κλαμπ που πήγαμε ήμασταν όλοι μαζί αρχικά, αλλά αυτός ο φίλος του που μου άρεσε μου μιλούσε και με κοιτούσε συνεχώς (αλλά και εγώ ανταποκρίθηκα). Μετά από μερικές ώρες μου είπε να χορέψουμε μόνοι μας πιο κει και εγώ δέχτηκα!

Άρχισε να με πιάνει από τη μέση, να μου λέει ότι του αρέσω και ότι θέλει να με φιλήσει, το οποίο και έκανε! Από εκεί και μετά ήμασταν όλη την υπόλοιπη βραδιά μαζί και χορεύαμε, ανταλλάξαμε πολλά φιλιά και έδειχνε ότι του άρεσα πραγματικά.

Στο τέλος όταν θα φεύγαμε με φίλησε και μου έσφιξε το χέρι (ένιωσα μέσα μου ότι όλα τώρα θα άρχιζαν μεταξύ μας). Την επόμενη μέρα όμως δεν επικοινώνησε μαζί μου. Του έστειλα εγώ αίτημα φιλίας το οποίο και δέχτηκε, αλλά δεν μου έστειλε μήνυμα ποτέ, ούτε είπε στο συμφοιτητή μου να ξαναβγούμε ή κάτι τέτοιο!

Εγώ τον σκέφτομαι αρκετά και δεν ξέρω τι να κάνω. Γιατί να συμπεριφερθεί έτσι και να μη δείξει κανένα ενδιαφέρον μετά από εκείνο το βράδυ που στην τελική εκείνος με προσέγγισε πρώτος;;!

Θα ήταν ανούσιο να στείλω εγώ μήνυμα; Ήθελε απλά να περάσει καλά;
M.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More