Μ.: “Μου ανέφερε περιστατικά με πρώην σε πολύ προσωπικές στιγμές τους…”

Καλησπέρα!
Έχω σχέση εδώ και δύο χρόνια με κάποιον και από πολύ νωρίς μου ανέφερε περιστατικά με πρώην σε πολύ προσωπικές στιγμές τους χωρίς να το επιδιώκω εγώ να μάθω, με αποτέλεσμα να έχω πολλές ανασφάλειες και να μην μπορώ να αφεθώ.

Μου έχει γίνει εμμονή και ειδικά γιατί με εμένα δεν έχει τις παρορμήσεις. Δεν θέλω να χωρίσω, αλλά κάποιες φορές νιώθω ότι είναι η μόνη λύση.

Πώς μπορώ να το ξεπεράσω;

M.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Και εμένα δεν μου αρέσει όταν ο άντρας μου αναφέρεται σε πρώην εμπειρίες καμιά φορά που το φέρνει η κουβεντα αλλα του λέω ότι ζηλεύω και δε θέλω να μου λέει τέτοια..Μέσα μου όμως αναρωτιέμαι τι μου προκαλεί την ζήλια; αφού στην τελική αυτη/ες είναι πρώην…και για να είναι πρώην κάποιος λόγος υπηρχε.. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη καλό θα ήταν να του πεις ό,τι σε προβληματιζει ..Και ίσως σε ξεμπλοκαρει και ο ίδιος…αλλά δούλεψε το και μόνη σου..βρες καινουρια πράγματα να κανετε για να ανανεωθειται… Ολα στο μυαλό μας είναι!

  2. Και πού ξέρεις ότι δεν ήταν βγαλμένα απ’ το μυαλό του; Συνήθως οι φαφλατάδες σ’ αυτά τα πράγματα είναι μηδέν στην πράξη. Πίστεψέ με, που έχω πάει και με τέτοιους που όσο μεγάλο στόμα έχουν για πρώην τους εμπειρίες, τόσο πιο… πεθαμένα τα πράγματα στο σεξ μαζί τους (και ΟΧΙ, δεν έφταιγα εγώ). Έτσι, λοιπόν, και μαζί σου πολύ πιθανώς να βιάστηκε να καυχηθεί για κάτι σούπερ επιδόσεις, ανάποδα ψαλίδια και παραλίγο τρίο με μια πρώην και μια κουκλάρα φίλη της και μπλα-μπλα, αλλά όταν κάνεις σεξ μαζί του, βλέπεις ότι απλώς πρόκειται για μια μετριούτσικη εμπειρία… Επειδή δεν έχει τις παρορμήσεις και τελεία. Όχι μόνο μαζί σου, αλλά και μάλλον με καμία άλλη. Κάποιος που έχει τις παρορμήσεις που λες, θα κοιτάξει να τις εκτονώσει όσο μπορεί, ειδικά σε μια διετή σχέση, όπου υποτίθεται ότι έχετε καλλιεργήσει εμπιστοσύνη και αγάπη, εκτός αν πια δεν του κάνεις αίσθηση (αλλά τότε δεν θα ήσαστε μαζί τόσον καιρό). Οπότε, βλακεία έκανε ο δικός σου που μίλησε για πρώην και επιδόσεις (όπως μιλά ένας ανάπηρος βετεράνος για τον ηρωισμό του στον πόλεμο, ας πούμε) και αυτό τον χαρακτήριζε αρνητικά. Ελπίζω να μην συνεχίζει να σου αναφέρει πρώην τώρα πια. Αλλιώς, είναι για πέταμα ο τύπος.

  3. Έπρεπε κι εσύ να του παινεύσεις τις αντοχές και τα προσόντα των πρώην σου. Αν δεν έχει τις παρορμήσεις μαζί σου, κατατρόπωσε την ψυχολογία του τελικώς! Και 2 χρόνια πολλά του χάρισες. Κράτησε όσο κράτησε, και αν είναι να χωρίσεις προκειμένου να μη νιώθεις ανασφάλεια ούτε έλλειψη ικανοποίησης και σεξουαλικής και συναισθηματικής οικειότητας με τη σχέση σου, τότε ψηφίζω υπέρ.

  4. Κάτι “κουρασμένα παλικάρια” είναι αυτοί που αναφέρονται στο παρελθόν τους και καυχιούνται …. Και δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με την όρεξη που έχει ο καθένας. Πόσο συμφωνώ και πόσο γέλασα με την”Υδροχόος” που λέει για “…. κάτι σούπερ επιδόσεις, ανάποδα ψαλίδια …..” Χαχαχαχα !!!! Εγώ λέω να αποχωρήσεις σιγά σιγά από τον καυχησιάρη. Σοβαροί άντρες είναι αυτοί ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More