Μαίρη: “Και εκεί έπαθα το σοκ, γιατί ο εξυπνάκιας αποθήκευε συνομιλίες με άλλες κοπέλες”.

Διαβάζω αρκετά χρόνια τη στήλη, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ερχόταν η μέρα που θα είχα την ανάγκη να γράψω και εγώ το πρόβλημά μου. Ας το πάρουμε από την αρχή…

Είμαι σε μια σχέση εδώ και δύο χρόνια. Όλα ήταν τέλεια. Ούτε πολλές φωνές, ούτε πολλοί τσακωμοί, πολλά ταξίδια μαζί. Γενικά περνούσαμε τέλεια και πραγματικά πίστευα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσα να συνεχίσω μια κοινή ζωή.

Όλα αυτά μέχρι χθες, που άλλαξαν όλα μέσα μου. Και να πως ξεκινάει η ιστορία…

Για πρώτη φορά μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια χρειάστηκε να μπω στο σημειωματάριο του υπολογιστή του για να γράψω κάποιες βιαστικές σημειώσεις (γενικά ούτε ψάχνω κινητά, ούτε Facebook -τα θεωρούσα λίγο κατινιές).

Και εκεί έπαθα το σοκ, γιατί ο εξυπνάκιας αποθήκευε συνομιλίες με άλλες κοπέλες στο σημειωματάριό του, μάλλον για να τις έχει αρχείο. Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω μέσα μου, πείθοντάς με ότι είναι πριν γνωρίσει εμένα και χίλιες άλλες δικαιολογίες. Αλλά όχι, ήταν συνομιλίες πρόσφατες, αναφορές από τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές, ότι και καλά πήγε με αντροπαρέα και άλλο ένα σωρό ψέματα.

Και όλα μέσα μου διαλύθηκαν. Δεν έχω πια εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο. Πώς ξέρω ότι όχι μόνο μιλούσε μαζί τους και δεν είχε βρεθεί κιόλας; Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Εγώ ζούσα στο δικό μου ροζ συννεφάκι και δεν έβλεπα ότι του λείπει κάτι που εγώ δεν μπορώ να του το δώσω και το βρίσκει σε άγνωστες. Πώς μπορώ να τον εμπιστευτώ ξανά αυτόν τον άνθρωπο;

Μαίρη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μαίρη δεν θα σου πω πολλά. Έχω βρεθεί στην ίδια ακριβώς κατάσταση στα δύο χρόνια σχέσης όταν ήμουν 23 χρονών. Και δεν ήταν με άγνωστες, ήταν με τον εφηβικό του έρωτα. Στην δική μας περίπτωση δεν συναντήθηκαν ποτέ αλλά μιλούσαν για λίγους μήνες πριν το ανακαλύψω. Τότε θυμάμαι έχασα την γη κάτω απ τα πόδια μου γιατί πίστευα πως όλα ήταν τέλεια. Από δική μου ανωριμότητα και ανασφάλεια δεν χώρισα. Και φυσικά το ξανάκανε πιο μετά και ήταν ακόμη πιο δύσκολο για μένα. Αποτέλεσμα; Να χάσω τα χρόνια μου με έναν εντελώς ακατάλληλο άνθρωπο και να χάσω κ την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους που μέχρι τότε ήταν δεδομένη. Και να είσαι σίγουρη πως άνθρωπος που λέει ψέματα για κάτι σίγουρα θα λέει ψέματα γενικά. Η απόφαση είναι δική σου. Καλή τύχη.

  2. Δεν τίθεται θέμα πλέον αν μπορείς να τον εμπιστευτείς ή όχι. Απλά χώρισε τον. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία σε τέτοιου είδους κοροϊδία. Εγώ θα ένοιωθα αηδία αν καταλάβαινα κάτι αντίστοιχο για τον άνθρωπο μου.

  3. Πολλά δεν ξέρουμε για τον άνθρωπους δίπλα μας. Ποσα ξέρουμε ωια το παρελθόν τους; Για το τωρα; Αν δεν ψάξεις δεν μαθαίνεις, αυτό ισχύει παντου..Προτιμω να ειμαι Κατινα παρα σε ροζ συνεφακι, να γκρεμοτσακιζομαι κ να μαζευω τα κομμάτια μου καθε φορά. Και στο τέλος να βγαζω απωθημένα σε οσους δε ψταινε..

  4. ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ . συνεχώς θα ψάχνεται είναι λέσιο και παιζει με τα συναι σθήματα των ανθρώπων.

  5. Πόπο, βρε κορίτσι μου. Τι να πω, πρέπει να ήταν σαν γροθιά στο στομάχι… Και φαίνεσαι τόσο αξιοπρεπής κοπέλα! Κουράγιο.

  6. Εισαι υπερβολική. Μόνο επιβεβαίωση παίρνει απο αυτές τις συνομιλίες. Εδώ παντρεμένοι άντρες και κυκλοφορούν έξω και το παίζουν ελεύθεροι. Κάνε ενα δοκιμαστικό μη του πείς τιποτα και παρακολούθα τη γενικότερη συμπεριφορά του για ενα διάστημα. Αν βρείς κάτι “επιλήψιμο” ανάφερέ του για τις συνομιλίες που ανακάλυψες και άκου τι έχει να σου πεί. Μη χωρίσεις εν θερμώ. Αυτά.

  7. στειλτον στο διαλο κοπελα μου και ακομη παρα περα..δεν αλλαζουν αυτοι οι ανθρωποι εξακριβομενο. και μην τυχον πιστεψεις κατι απο τα λεγομενα του..οι ανθρωποι αυτου του ειδους ξερουν πολυ καλα απο δικαιολογιες.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More