Μαρία: “Είδα μηνύματα στο Facebook που μίλαγε με κάτι κοπέλες πονηρά…”

Ήμουν οχτώ μήνες με ένα παιδί… Φαινόταν να με αγαπάει και να με νοιάζεται. Όλοι μάς έλεγαν ότι ταιριάζουμε και ότι αυτός φαίνεται πολύ ερωτευμένος!

Λίγο πριν κλείσουμε έξι μήνες, είδα μηνύματα στο Facebook που μίλαγε με κάτι κοπέλες πονηρά. Τσακωθήκαμε, του είπα να χωρίσουμε, αλλά εκείνος επέμενε ότι θέλει μόνο εμένα, δεν ήθελε να χωρίσουμε και ότι με τις άλλες απλά μίλαγε.

Τα ξαναβρήκαμε και λίγες μέρες μετά μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε γιατί δεν του έχω εμπιστοσύνη πια και νιώθει άσχημα για αυτό που έκανε. Έλεγε ότι δεν ήθελε να με χάσει από τη ζωή του και κάθε μέρα μου έστελνε μηνύματα να δει τι κάνω κι αν είμαι καλά.

Είχα πάει διακοπές να ξεχαστώ κι επειδή νόμιζε ότι κάτι έγινε με άλλον μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί και ότι πια δεν με θεωρεί δεδομένη!

Τον τελευταίο μήνα που ήμασταν μαζί μετά το χωρισμό, ήμασταν ακόμα καλύτερα από ότι πριν. Ώσπου κάποια στιγμή κοίταξα πάλι τα μηνύματά του μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι όλα ήταν καλά!

Έλεγε σε μια φίλη ότι όσο ήμασταν χωρισμένοι πήγε με μια κοπέλα που δουλεύουν μαζί. Μετά είδα συνομιλία με αυτήν την κοπέλα και κατάλαβα ότι μετά από αυτό που έγινε μεταξύ τους συνέχισαν να μιλάνε όπως και με τις υπόλοιπες!

Χωρίσαμε προχθές. Μου έλεγε ότι με αγαπάει, ότι είναι εξαρτημένος από μένα, ότι δεν σήμαινε τίποτα με την άλλη, μέχρι και να τον ελέγχω όλη την ώρα για να δω ότι δεν θα ξανακάνει τίποτα!

Το πηγαίναμε σοβαρά. Είχε γνωρίσει και τους δικούς μου και μέναμε μαζί στο σπίτι του!

Τι να κάνω; Τον αγαπάω αλλά νιώθω ότι θα ξανακάνει τα ίδια…

Μαρία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Once a cheater, always a cheater… Και ξεκίνησε τα φλερτάκια (και ότι άλλο ίσως έκανε) πολύ σύντομα. Καλύτερα να προχωρήσεις και να τον αφήσεις με τα μηνυματάκια του.
    Ξέρω ότι εύκολο να το λέμε αλλά δύσκολο να το εφαρμόσουμε, όμως είναι το καλύτερο για σένα.
    Αν στους 8 μήνες έχει κάνει όλα αυτά, τι θα κάνει αργότερα; Χάνεις το χρόνο σου και στενοχωριέσαι! Αξίζει τον κόπο;! Κοίτα τον εαυτό σου, βγες και διασκέδασε, σύντομα θα το ξεχάσεις.

  2. ʼντρας που κερατώνει ενώ το πάτε για σοβαρά ;;;

    Μαράκι , ΦΥΓΕ πριν βρεθείς παντρεμένη με μωρό και
    κερατωμένη !!!!! Όσο ποιο γρήγορα τον αφήσεις τόσο λιγότερο θα κλάψεις !!!!

  3. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ…!!! Δεν ξέρω τι ηλικία έχετε, αλλά εφόσον από την πρώτη στιγμή δεν σου έδωσε τη θέση που σου άξιζε, δε νομίζω να το κάνει μελλοντικά. Και αυτό όχι γιατί δεν το αξίζεις, αλλά επειδή ο ίδιος δεν είδε τη σχέση σας ως κάτι σταθερό. Απόδειξη το γεγονός ότι ενώ του έδωσες ήδη δεύτερη ευκαιρία, εκείνος ουσιαστικά την πέταξε στα σκουπίδια! Νομίζεις ότι δικαιούται και τρίτη? Μάλλον όχι… Καλύτερα να εμμείνεις στην απόφαση του χωρισμού, πιστεύω ότι είναι η σωστή! Κορίτσια μη συμβιβάζεστε με τίποτα λγότερο από αυτό που έχετε ονειρευτεί (μιλάμε πάντα για ρεαλιστικές προσδοκίες ε? χαχα!)

  4. Πόσο κέρατο πρέπει να φας μέσα σε μόλις 8 μήνες… όχι χρόνια… ΜΗΝΕΣ!!!! για να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να χωρίσεις. Εγώ έχασα το λογαριασμό για το πόσες φορές τον χώρησες και τον ξανασυγχώρεσες…. εσύ δε ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ!!! Πόσο θύμα πια, πόσο!!

  5. Κορίτσι μου , ξέχασε τον! αν πραγματικά νοιαζόταν για εσενα δεν θα εκανε τέτοια!

    ποσο κέρατο να χωρέσει στο κεφάλι σου!
    προχώρησε σε κατι ποιο ωραιο και ασε το παλιο!

  6. Εγώ λέω ότι σε βρήκε λίγο χάπατο να το πω..τσάμπα χωρίζεται και τα ξαναβρίσκεται..διώχτον μακριά απ τη ζωή σου..συμφωνώ με όλες τις κοπέλες απόλυτα..ο άνθρωπος δεν αλλάζει ότι κ να λέει..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More