Maria: “Μετά από δύο μήνες, βρήκα άλλον…”

Τα είχα με ένα παιδί τρεις μήνες. Ήθελε να κολλάω μαζί του με κόλπα τύπου: δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τέτοια. Χωρίσαμε άσχημα.

Μετά από δύο μήνες, βρήκα άλλον. Μας είδε τυχαία σε ένα καφέ που συχνάζαμε. Κοίταζε σαν να ζήλευε.

Μετά από κάποιο καιρό άρχισε να χαιρετάει συνέχεια. Όταν τον ρώτησα: προς τι η ευγένεια, είπε ότι δεν το θεωρεί κακό. Είπε ότι σκέφτεται πως περάσαμε και τις στιγμές μας…

Maria

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ζήλευε γιατί τον είχε πιάσει ο εγωισμός του μόλις σε είδε ότι είσαι καλά με άλλον και όχι με αυτόν και τις ηλίθιες στρατηγικές του. Και είναι αρκετά ανώριμος ώστε να μη μπορεί να σε δει απλώς σαν μια γνωστή του, αφού έχετε δει τα γεννητικά όργανα ο ένας του άλλου, εφόσον λες ότι θυμάται που “περάσατε και τις στιγμές σας.” Φυσικά και το σκέφτεται, αλλά αν διέθετε την ωριμότητα που έπρεπε, τότε ή δεν θα έμεναν στο παρελθόν όλα αυτά ή τουλάχιστον θα είχε την τσίπα να μην πει κάτι σεβόμενος αυτό που έχεις τώρα με κάποιον άλλον. Ελπίζω πως ο λόγος που έγραψες αυτό το άρθρο να μη σημαίνει ότι τον σκέφτεσαι ακόμα.

  2. Κλασσική τακτική. Είμαι ευγενικός, δεν κάνω κάτι κακό, απλά σε χαιρετάω, οπότε δε μπορείς να με αποφύγεις. Κι αν με αποφύγεις ή ενοχληθείς, είσαι εσύ η στριμμένη και κακιά, εγώ είμαι ένας άγγελος. Μην παίζεις το παιχνίδι του ζητώντας εξηγήσεις (αυτό θέλει κι όπως είδες βγαίνει κι από πάνω). Χαιρέτησέ τον κι εσυ εντελώς τυπικά, φυσικά χωρίς χαμόγελα και συναισθηματικές αντιδράσεις και χωρίς να καθίσεις να πιάσεις κουβέντα μαζί του. Τα μεταξύ σας τα λύσατε προ πολλού, οπότε δε σε αφορά να σπαταλάς χρονο ξανασυζητώντας τα.

  3. Κομπλεξικός στον υπέρτατο βαθμό!

  4. Σκοτιστήκαμε

  5. πές του τα λέμε στο τηλέφωνο, και όταν σε πάρει, μην απαντάς! χαχαχαααααααα
    Κάνε του γυμνάσια αφού τα τραβάει ο οργανισμός του…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More