Maria: “Να του πω εγώ τίποτα ή να περιμένω λίγο ακόμα;”

Γεια σας.
Θέλω να πω κι εγώ την ιστορία μου…

Είμαι 33 και αυτός που μου αρέσει 40. Τον γνώρισα πάνω στη δουλειά του και όχι σε κοινή παρέα. Το μόνο που ξέρω είναι το όνομά του. Μιλάμε κάθε φορά που συναντιόμαστε, αλλά δεν μου έχει πει να βγούμε, ενώ βλέπω ότι του αρέσω. Δεν νομίζω να είναι ιδέα μου αφού μου το δείχνει με τον τρόπο του.

Ούτε τηλέφωνό του έχω, ούτε ξέρω αν έχει facebook. Εσείς τι λέτε; Να του πω εγώ τίποτα ή να περιμένω λίγο ακόμα;

Ευχαριστώ,
Maria


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αν περιμένεις λίγο ακόμα εσύ θα φτάσεις 40 κι αυτός 50…

  2. Δείξε διαθέσιμη και άφησε υπονοούμενα και αν 40 χρονών διστάζει να σου ζητήσει να βγείτε, με την προϋπόθεση βέβαια ότι όντως του αρέσεις, τότε κάτι δε πάει καλά και φύγε τρέχοντας.

  3. Νά μήν περιμένεις τπτ αν ενδιαφέρεται θα στο δείξει εκείνος αν όχι κανείς μία κίνηση κ αν δεν τπτ στα τσακιδια δεν χάθηκαν οι άντρες…..

  4. Μιλάτε κάθε φορά που συναντιέστε κ τί λέτε; Εσύ δεν ξέρεις παρά το όνομά του. Είναι παντρεμένος; Θα μπορούσες να μάθεις κάποια πράγματα ουσίας (για να αποφευχθουν μελλοντικά παρεξηγήσεις κ μπερδέματα πιό πολύ) κ να του ζητήσεις να βγείτε για έναν καφέ, εαν θες. Πολύ μυστήρια μου φαίνεται η ιστορία σου. Νομίζω ότι στην θέση σου δεν θα έδινα κ πολύ σημασία.

  5. Εμένα η γνώμη μου είναι να μην κάνεις εσύ κίνηση. Έλεος αν γουστάρει θα σε διεκδικήσει. Γι αυτο την έχουν ψωνίσει όλοι οι άντρες πάνε όλες κ τους την πέφτουν κ το χουν πάρει πάνω τους. Μην μπαίνεις στο ρόλο του άντρα. Μην δείξεις απελπισμένη..Αυτή είναι η άποψη μου τώρα εσύ πραξε όπως επιθυμείς..

  6. Επειδή δείχνει οτι του αρέσεις δεν σημαίνει οτι ειναι και ελεύθερος. Το πιθανότερο να εχει κάποια σχέση ή να ειναι και παντρεμένος.

  7. To ότι σε φλερτάρει και ρίχνει ματιές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ελεύθερος ή ότι επιθυμεί κάτι παραπάνω. Εφόσον μιλάτε λίγο θα μπορούσε άνετα να σου προτείνει ένα καφέ ή να σου ζητήσει το facebook. Επομένως ή δεν το βλέπει για κάτι παραπάνω ή υπάρχουν άλλοι λόγοι που τον σταματάνε.Ωστόσο, είναι κρίμα να μην τον διεκδικήσεις εφόσον σου τράβηξε το ενδιαφέρον. Αρχικά μπορείτε να γίνετε φίλοι, προτείνοντάς του εσύ έναν καφέ. Αν ενδιαφέρεται θα πιαστεί από την πρωτοβουλία σου και θα κάνει την δική του κίνηση. Κάνε μια κίνηση και βλέπεις. Και αν είναι δυνατόν, δεν είναι απελπισία να προτείνεις ένα καφέ..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More