Μαρία: “Τα είχε φτιάξει ήδη με την πρώην του και με κορόιδευε.”

Γεια σας.
Με λένε Μαρία και είμαι 18 χρόνων.

Είχα μια σχέση με ένα αγόρι εφτά μήνες. Πριν λίγο καιρό χωρίσαμε για ένα μήνα και αυτός συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα, να μου λέει “σ’ αγαπάω”, ενώ τα είχε φτιάξει ήδη με την πρώην του και με κορόιδευε.

Εγώ τον σκέφτομαι, αλλά με πλήγωσε και με πρόδωσε, τι να έκανα;

Μαρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλημέρα Μαράκι. Πώς χωρίσατε;Εννοώ,με δική σου ή δική του πρωτοβουλία; Θα σου μιλήσω έχοντας βρεθεί και στις 2 πλευρές της ιστορίας σου (και στη δική σου και στου πρώην σου). Αρχικά,προδίδοντας εγώ τον τότε σύντροφο μου,φτιάχνοντας τα με τον πρώην μου,αλλά με παράλληλα μηνύματα αγάπης στον άλλο,θέλω να σου πω πως κατάλαβα για πρώτη φορά πως θέλω και τους δυοκανέναν από τους δυο ιδιαίτερα.Δεν έλεγα ψέματα σε κανέναν,αλλά έκρυβα βασικές αλήθειες και ήθελα να με θέλουν και οι δυο,επειδή ήμουν πολύ ανασφαλής. Στην περίπτωση που ήμουν στη θέση σου,πάνω κάτω ακριβώς τα ίδια συστατικά,πληγώθηκα πολύ κι έκανα καιρό να το ξεπεράσω.Όταν ξαναβρέθηκα με αυτόν τον τύπο που τόσο με είχε πληγώσει τα ξαναέφτιαξα μαζί του κι έτσι δημιουργήθηκε η 1η περίπτωση.Χώρισα με το καλό μου το αγόρι για να είμαι ξανά με κάποιον που με είχε πληγώσει.Μεγάλο λάθος,γιατί απλά πια δεν τον γουστάρω και κατέστρεψα την παλιά μου σχέση. Συμπερασματικά,να σου πω πως οι τοξικοί άντρες είναι εδώ για να μας πληγώνουν,αλλά αλήθεια αυτό κρατάει για λίγο.Είσαι ένα λουλουδάκι που έχεις να βιώσεις πολλές σχέσεις ακόμα (ξέρω ξέρω κλισέ,αλλά θα με θυμηθείς). Μην ξαναεπικοινωνήσεις μαζί του, από παντού.Η πληρωμή θα έρθει όταν θα σε δει με κάποιον καλύτερο του που θα σε κάνει να λάμπεις.Η πρόβλεψη μου είναι ότι τελικά αυτός θα πληγωθεί μικρή μου,και την κάνω έχοντας βρεθεί και στις δυο πλευρές πρωταγωνίστρια;)

  2. Αχ αυτές οι πρώην… Όταν ο άλλος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στα αισθηματικά του (ή απλώς δεν ξέρει τι θέλει), είναι άσχημο. Τον σκέφτεσαι γιατί πρέπει να ήταν η πρώτη σου σχέση με έντονα συναισθήματα. Κρίμα που γι’ αυτόν το “σ’ αγαπώ” δεν κοστίζει τίποτα και σου το πετούσε έτσι. Θα περάσει ο καιρός και θα δεις ότι θα είσαι πολύ καλύτερα. Μην απαντάς σε ό,τι μηνύματα σου στέλνεις και μπλόκαρέ τον σε ό,τι κοινωνικό δίκτυο τον ακολουθείς/έχεις φίλο, μόνο και μόνο για να μη μπαίνεις στον πειρασμό να τσεκάρεις συνέχεια το προφίλ του.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More