Μαρία: “Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω; Μου αρέσει πολύ.”

Καλησπέρα κορίτσια!
Χρειάζομαι τη γνώμη σας σε κάτι…

Στην πολυκατοικία που μένω, μετακόμισε πριν ένα χρόνο κάποιος που μου αρέσει πολύ. Δεν έχουμε γνωριστεί, δεν έχουμε ανοίξει κουβέντα δηλαδή, αλλά λέμε ένα γεια αν τύχει να συναντηθούμε τυχαία στην είσοδο, στο ασανσέρ κλπ.

Τον πρώτο καιρό που μετακόμισε ερχόταν συχνά ένα ξανθό κορίτσι που μάλλον ήταν η κοπέλα του. Έχω να τη δω πολύ καιρό όμως, οπότε υπέθεσα ότι έχει χωρίσει.

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω; Μου αρέσει πολύ. Να προσπαθήσω να του πιάσω κουβέντα όταν ξανασυναντηθούμε τυχαία ή μήπως να του στείλω friend request στο Facebook; Έχω βρει το προφίλ του, αλλά δεν τολμάω να κάνω κίνηση. Η αλήθεια είναι ότι με πιάνει “κάτι” κάθε φορά που τον βλέπω, οπότε δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ανοίξω κουβέντα χωρίς να πω βλακείες, για αυτό σκέφτηκα την εναλλακτική του fb.

Ευχαριστώ,
Μαρία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το πρόβλημά σου δεν είναι πώς να τον γνωρίσεις, αλλά πώς θα γίνει να μην έχεις τόσες πολλές προσδοκίες από έναν άγνωστο άντρα ο οποίος μάλλον δε σε έχει προσέξει (ακόμη). Σε αυτό οφείλεται που σε πιάνει “κάτι” όταν τον βλέπεις και φοβάσαι μην αρχίσεις να λες βλακείες. Να θυμάσαι ότι το μόνο που γνωρίζεις γι’αυτόν είναι ότι σου αρέσει η εξωτερική του εμφάνιση. Δεν ξέρεις τίποτε άλλο. Αν είναι καλός ή κακός άνθρωπος, αν του αρεσεις, αν ταιριάζετε, αν έχει δεσμό, αν είναι στρέητ ή γκέυ και πολλά άλλα ακόμα. Δεν έχεις λόγο λοιπόν να αγχώνεσαι, γιατί δεν έχεις κάτι για να αγωνιάς μην το χάσεις. Προσγείωσε τη σκέψη σου και (θα το ξαναπώ) τις προσδοκίες σου και θα χαλαρώσεις, δε θα σε πιάνει άλλο πια “κάτι” και δε θα φοβάσαι μην πεις βλακείες. Ο τρόπος για να τον προσεγγίσεις είναι το λιγότερο.

  2. Θα ήταν άσχετο να τον κάνεις φίλο στο FB και μάλιστα εφόσον δεν σου έχει δώσει και κανένα δικαίωμα,ενα γειά ευγενικό σου λέει. Γνώμη μου μην κάνεις κάτι γιατι δεν δείχνει να θέλει ούτε εκείνος κάτι και μπορεί να ειναι ακόμα με την ξανθιά ή με άλλη.

  3. Ολα αυτα με το φβ κανουν να χαθει η “μαγεια”, και στο κατω κατω, τον κανεις αιτημα, σε δεχεται, και; μετα; οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να μην αρχισει ουτε τα λαικ που εσυ θα θελες, και αυτο οχι επειδη ισως και να μην του αρεσεις, αλλα επειδη πολλα μπορουν να παιζουν! μπορει να ειναι με κοπελα, μπορει να μην του αρεσουν ολα αυτα με το φβ (και καλα θα κανει) και να μην το επιδιωξει καν, απο φβ τουλαχιστον! Δεν ξερω, χαλαει το πραγμα με αυτον τον τροπο… Θα σου προτεινα να του πιασεις συζητηση απο κοντα, οχι κατι ιδιαιτερο, αλλωστε δεν θα χετε και χρονο εφοσον μονο στην εισοδο και στο ανσασερ τον συναντας. Ρωτα τον για κατι, αυτο θα μπορουσε να σχετιζεται πχ με την δουλεια του, αν ξερεις ποια ειναι αυτη, και ακομα καλυτερα προσπαθησε να κανεις χιουμορ για κατι! Οτιδηποτε, καποιο μικρο σχολιο ενδεχομενως, αρκει να ειναι κατι εξυπνο που να ταιριαζει εκεινη την στιγμη με την περισταση και να τον κανει εστω να χαμογελασει. Αν θα μπορουσες να φανεις και πιο τολμηρη, καν του καποιο κοπλημεντο για τα παπουτσια του η για το καινουριο του ρολοι! Στους αντρες αρεσει να δειχνεις οτι τους θαυμαζεις για κατι η οτι σου αρεσει κατι πανω τους, οτιδηποτε, οπως αρεσει και στις γυναικες αλλωστε. Για ολα αυτα, παντως, πρεπει να θυμασαι οτι πρεπει να εισαι χαλαρη και με αυτοπεποιθηση. Δεν θα θελει αυτος; θα θελει καποιος αλλος! Αλλωστε, ουτε που τον ξερεις ακομα περα απο ενα ονομα και της εξωτερικης εμφανισης, δεν εχεις να ντραπεις για κατι η να αισθανεσαι αμηχανα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More