Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.07.2016 | 23:00

Maria: “Το πρόβλημα είναι η διαφορά ηλικίας. Αυτός είναι 27 κι εγώ 33.”

Maria: “Το πρόβλημα είναι η διαφορά ηλικίας. Αυτός είναι 27 κι εγώ 33.”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γεια σας κορίτσια.
Θέλω να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου...

Γνώρισα ένα παιδί στο μαγαζί του πατέρα μου. Αυτός κατευθείαν μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook. Μιλήσαμε και την επομένη βγήκαμε. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν παιδί.

Το πρόβλημα είναι η διαφορά ηλικίας. Αυτός είναι 27 κι εγώ 33. Αυτός φαίνεται για μεγαλύτερος κι εγώ για πολύ μικρότερη.

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, μιλήσαμε αρκετή ώρα και φάνηκε πολύ ώριμος. Δεν έκανε καμία κίνηση για να με φέρει σε δύσκολη θέση. Λίγο κολλάω στην ηλικία. Αυτός φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα, δείχνει ενδιαφέρον, μου στέλνει μηνύματα...

Μόλις το είπα στη μητέρα μου αντέδρασε φυσικά: ότι θέλει να περάσει καλά μαζί μου μόνο, αν και δεν μου φαίνεται για τέτοιο άτομο. Εσείς τι πιστεύετε; Έχετε ζήσει κάτι παρόμοιο; Να τον ξεχάσω -αν και δεν μπορώ, γιατί μετά από πολύ καιρό βρήκα κάποιον που να μου αρέσει- ή να το ρισκάρω;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Maria

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10