Μαριάννα: “Απλά δεν θέλω να στείλω μήνυμα λόγω εγωισμού…”

Πριν από 5 περίπου μήνες είχαμε βγει με παρέα εγώ και δυο φίλες μου, μαζί με άλλα τρία αγόρια.

Τέλος πάντων με έναν από αυτούς κάναμε απλά κάτι (φιλιά) στο μαγαζί που είχαμε πάει, αλλά δεν συνεχίστηκε γιατί μετά από αυτό δεν ξαναεπικοινώνησε μαζί μου (ούτε μήνυμα ούτε τίποτα)!

Χθες όμως μας είχε καλέσει στο σπίτι του ο γνωστός μου και είχε φέρει και το φίλο του και αρκετούς άλλους. Μιλήσαμε σχετικά λίγο με αυτόν που είχα κάνει κάτι αλλά ήμασταν και οι δυο πολλοί χαλαροί και κομπλέ μεταξύ μας!

Όμως εγώ κατάλαβα πόσο πολύ με ενδιαφέρει να γνωρίσω αυτό το άτομο περισσότερο, πόσο μου αρέσει και επίσης πόσο με ελκύει γιατί μου έχει φανεί καλός χαρακτήρας και ώριμος στη συμπεριφορά του σε σχέση με όσους έχω γνωρίσει μέχρι τώρα.

Απλά δεν θέλω να στείλω μήνυμα λόγω εγωισμού κυρίως κι ίσως επειδή μπορεί να έχει προχωρήσει τη ζωή του. Άλλωστε αν δεν την είχε προχωρήσει πιστεύω ότι ίσως θα μου μιλούσε λίγο παραπάνω χθες και θα με κοιτούσε επίσης!

Απλά τον σκέφτομαι αρκετά και θα ήθελα μια φορά να με επιλέξει κι εμένα αυτός που πραγματικά θέλω! Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω…

Μαριάννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More