Marianna08: “Ακύρωσε το ραντεβού μας… Βγήκα για ποτό και στο μπαρ που πήγα, ήταν εκείνος μαζί με μια κοπέλα και φιλιόντουσαν…”

Γεια σας,
θα ήθελα να πω το πρόβλημά μου!

Η ιστορία μου ξεκινάει πριν από 5 χρόνια, όπου γνωρίστηκα με το αγόρι μου. Ήρθαμε πολύ κοντά από την πρώτη στιγμή και ζήσαμε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ πάθος και αγάπη! Ύστερα έληξε αυτό και μετά καθώς πέρασαν πέντε μήνες, προσπάθησα πάλι για την επανασύνδεση αυτής της σχέσης. Kαθώς τα αισθήματά μας ήταν ίδια και από τις δύο πλευρές και είχαμε λύσει τα προβλήματά μας που είχαν οδηγήσει στον πρώτο χωρισμό μας, είπαμε να το ξαναπροσπαθήσουμε.

Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί με το ίδιο πάθος και το ίδιο συναίσθημα που είχαμε και την πρώτη φορά, αλλά ξανακαταλήξαμε στο χωρισμό χωρίς να υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Αυτό το πράγμα επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές με αποτέλεσμα να τα έχουμε φτιάξει τέσσερις φορές και να έχουμε χωρίσει, χωρίς να υπάρχει ένας ουσιαστικός, σοβαρός λόγος. Βέβαια, να σημειώσω ότι εκείνη την εποχή, ήμασταν μικροί. Πηγαίναμε λύκειο κι όσο να ‘ναι φερόμασταν πολύ παιδιάστικα και δεν σκεφτόμασταν ώριμα.

Ο τελευταίος χωρισμός μας ήτανε πολύ δυνατός με αποτέλεσμα να έχουμε να μιλήσουμε ένα χρόνο, αλλά ταυτόχρονα να μαθαίνουμε νέα ο ένας για τον άλλον από κοινούς γνωστούς μας. Σε αυτό το διάστημα του ενός χρόνου εγώ δεν προχώρησα τη ζωή μου με κάποιον άλλον, καθώς είχα επικεντρωθεί στις σπουδές μου και τα συναισθήματά μου για εκείνον παρέμειναν αναλλοίωτα. Αντίθετα αυτός προχώρησε τη ζωή του με μια άλλη κοπέλα…

Και φτάνω στο τώρα… Πριν από δύο μήνες περίπου βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και η σχέση μας ήταν πολύ φιλική. Ύστερα από μία ώρα στην παρέα μας έκανε εμφάνιση η κοπέλα του με την οποία είχε σχέση δέκα μήνες (φανταστείτε πώς ένιωθα). Παρόλα αυτά η βραδιά κύλησε ομαλά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Την επόμενη μέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από εκείνον που μου έλεγε ότι χώρισε με την κοπέλα του και τα προβλήματα που του είχε δημιουργήσει πάνω στη σχέση τους. Ύστερα πιάσαμε κουβέντα για το παρελθόν: τι κάναμε μέσα σε αυτόν το χρόνο που δεν ήμασταν μαζί… και πολύ σύντομα αρχίσαμε να μιλάμε ξανά. Δεν σας κρύβω ότι οι ελπίδες μου για επανένωση άρχισαν να φουντώνουν ξανά μέσα μου, καθώς από την πλευρά του έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον. Έτσι, τόλμησα να του ζητήσω να βρεθούμε από κοντά την ερχόμενη Κυριακή. Αυτός δέχτηκε βέβαια και μέχρι τελευταία στιγμή υποστήριζε ότι θα ερχόταν.

Την επόμενη μέρα, καθώς άρχιζα να ετοιμάζομαι, δέχτηκα ένα μήνυμα από εκείνον, ο οποίος ακύρωνε το ραντεβού μας γιατί είχε κάποια σοβαρή δουλειά. Εγώ το δέχτηκα και ύστερα το βράδυ βγήκα για ποτό με μια φίλη μου. Για κακή μου τύχη όμως στο μπαρ που ήμουν κι εγώ, ήταν εκείνος μαζί με μια κοπέλα και φιλιόντουσαν. Καθώς εγώ πίστεψα ότι δεν ήθελε να βγει μαζί μου αλλά με εκείνη, και πληγωμένη από αυτήν του την πράξη σταμάτησα να του μιλάω για αρκετό καιρό μέχρι να δω κι εγώ από την πλευρά μου τι να κάνω. Αυτός μου έστελνε μηνύματα και προσπαθούσε να μάθει τι είχα αλλά εγώ δεν του απαντούσα, καθώς τα αισθήματά μου ήταν πολύ μπερδεμένα.

Όταν πλέον αποφάσισα τελικά ότι ήθελα να κάνω ξανά προσπάθεια σε αυτήν τη σχέση, γιατί πίστευα ότι ο μόνος λόγος που δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε τόσο καιρό ήταν λόγω ηλικίας και γιατί δεν συζητούσαμε τα προβλήματά μας, τον πήρα τηλέφωνο να συναντηθούμε.

Βρεθήκαμε από κοντά κι εγώ του είπα ότι τα συναισθήματά μου για εκείνον δεν έχουν αλλάξει μέχρι τώρα και ότι θέλω να είμαστε ξανά μαζί. Αυτός, καθώς είχε πρόσφατα χωρίσει με την πρώην του και τα συναισθήματά του ακόμα για εκείνη ήταν πολύ έντονα, μου ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να μπορέσει να ξεχάσει τα αισθήματά του και να δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτό. Κι εγώ φυσικά το αποδέχτηκα.

Πέρασε κάποιος καιρός που μιλάγαμε στο Facebook και καθώς είχαμε βγει ένα βράδυ έξω, φιληθήκαμε και είπαμε να το προσπαθήσουμε ξανά και αυτήν τη φορά να κρατήσουμε δυνατή αυτήν τη σχέση. Έτσι λοιπόν περάσαμε τέσσερις μέρες που φερόμασταν σαν να τη θέλαμε και οι δύο αυτήν τη σχέση, αλλά ξαφνικά εκείνος συνειδητοποίησε ότι τα αισθήματά του για την πρώην του ήταν ακόμα υπαρκτά και ότι απλά ήθελε λέει “να περνάμε το χρόνο μας κι αν προκύψει σχέση στο μέλλον βλέπουμε”.

Εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωσα πολύ ηλίθια, καθώς πίστευα ότι αυτός έμπαινε σε αυτήν τη σχέση 100%, αλλά φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός μου με εξαπάτησε πλήρως με αποτέλεσμα να έχω μπει σε τεράστιο δίλημμα: να περιμένω δίπλα του μέχρι αυτός να αποφασίσει να έρθει σε μένα ή να τον αφήσω να προχωρήσει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου;

Marianna08

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. νομιζω πως ξερεις κι εσυ η ιδια τι ακριβως πρεπει να κανεις…δεν εχεις αλλη επιλογη απ’το να προχωρησεις τη ζωη σου! πρεπει να καταλαβεις οτι αυτη η σχεση σνηκει στο παρελθον. δεν προκειται να ειστε παλι μαζι. και απορω γτ δεν το εχεις κανει ηδη . καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις γι’αυτον αλλα εχεις κανει αρκετα πισωγυρισματα σε αυτην την σχεση . τζαμπα τον περιμενεις, αν ηθελε πραγματικα να ησασταν μαζι τοτε θα ησασταν,απλα οπως ειπε και ο ιδιος ηθελε να περασει το χρονο του. και μονο αυτη του η φραση σου δινει την ευκαιρεια να βαλεις ενα τεραστιο Χ σε αυτον και στο παρελθον σας και να κοιταξεις μπροστα, σε καποιον που θα σου αξιζει!!

  2. Μετά απο όλα αυτα που είδες και έκανε εσυ κατάλαβες οτι το μόνο που έφταιγε στην σχέση σας ήταν η ηλικία σας?Το ότι διάλεξε στο ραντεβού σας οχι μόνο να μην έρθει αλλα και να πάει με άλλη ούτε αυτο σου έλεγε κάτι?
    Σε αυτα τα θέματα δεν δίνουμε ευκαιρίες κορίτσι μου γιατι άμα σε ήθελε θα έρχόταν και εσυ είπες να κάνεις ξανά την προσπαθεια σου και το καταλαβαίνεις και εσυ άλλωστε οτι μόνο εσυ προσπαθούσες έτσι?Απλά ο συγκεκριμένος δεν ξέρει τι θέλει η μάλλον ήξερε απο την αρχή τι ήθελε αλλα εσυ δεν ήθελες να το πιστέψεις το να προσπαθείς να κρατήσεις καποιον επειδή εσυ τον θέλεις μόνο αυτο δεν βγαίνει πουθένα πρέπει και ο άλλος να προσπαθεί,το να κάτσεις να περιμένεις κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει ειναι σαν να του δίνεις ελπίδα οτι κάθε φορά θα είσαι εκεί για αυτον σκέψου αξίζει να είσαι δεδομένη?ποσο είσαι τέλως πάντον αν είναι δυνατόν συνέχισε την ζωή σου κοπέλα μου και άσε αυτους τους αναποφάσιστους να κάνουν την δικία τους…

  3. επειδη ειμαι αγορι και το χω κανει και εγω αυτο ενα πραγμα θα σου πω και μην το παρεις ασχημα
    το παιδι ηθελε να παιξει απλα τα πραγματα προσπαθουσε με καποιο τροπο να ξεπερασει την πρωην του και του ηταν δυσκολο παλι να μπει σε μια σχεση
    μην εισαι αγαθη και μην ενθουσιαζεσαι ευκολα γιατι θα χεις ασχημα αποτελεσματα στο μελλον

  4. Τιιιιιιιι;;;;;;;;;Είσαι με τα καλά σου κοπέλα μου;;Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό που μας ρωτάς!!Πώς είναι δυνατόν να μη βλέπεις ότι ο τύπος είναι ακατάλληλος; Ότι παίζει, ότι παραμένει ανώριμος, ότι είναι κάφρος…Και εξετάζεις σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις υπομονή σαν βλάκς μέχρι εκείνος να αποφασίσει αν αξίζεις ώστε να είναι μαζί σου;;Κι εσύ;;Ποιά είσαι εσύ;;Μου φαίνεται πως είσαι μια νέα μορφωμένη κοπέλα που υποβαθμίζει τόοοοσο πολύ τον εαυτό της. Αν σε ήθελε πολύ θα του είχε βγει αβίαστα και δεν θα χρειαζόταν παρακάλια ο κύριος. ΞΥΠΝΑ!ΦΥΓΕ!ΞΕΚΟΛΛΑ! Γιατί θα τρελαθώωω!!

  5. Μαριάννα μου. Νομίζω πως ξέρεις απο μόνη σου την απάντηση, απλά επειδή τον θες ακόμα η καρδιά σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς με το μυαλό σου.. Αν μια φίλη σου, σου περιέγραφε αυτή τη κατάσταση τι συμβουλή θα της έδινες? Συνήθως οταν δεν αντιμετωπιζουμε το ζήτημα εκ των έσων σκεφτομαστε πιο λογικά κ δίνουμε πιο ορθές λύσεις! Σε κάποια σημεία του άρθρου αναφέρεις οτι πηγαίνατε Λύκειο και φεροσασταν κάπως παιδιαστικα.. Δεκτό.. Όταν όμως σου είπε να βγείτε και τελικά στο ακύρωσε και βγήκε με άλλη, λογικά είχατε μεγαλώσει…. Επιπλέον να ξέρεις οτι πολλές φορές το “είμαι μπερδεμένος” σημαίνει βλέπω και άλλη εκτός απο εσένα… Η γνώμη μου εν τέλει, είναι να τον αφήσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου.. Ξερω οτι ο καθένας πως ο καθένας εξω απ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει κ οτι θα σου ειναι δύσκολο, αλλά για σκέψου προτιμάς να πονέσεις κάποιους μήνες κ μετά να είσαι μια χαρά η να αργοπεθαίνεις για χρόνια κ να είστε μια ζέστη μια κρύο μέχρι τελικά να χωρίσετε οριστικά???

  6. ΝΑΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ 40 ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ…ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ…ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

  7. Ολα τα προηγούμενα + να του πεις για εκείνη την νύχτα που ακύρωσε το ραντεβού… να του πεις ότι το ξέρεις καθώς και ότι ένιωσες , μην το κρατάς μέσα σου.

  8. Καλά γιατι τον κυνηγάτε όλες αυτόν τον ανώριμο βλάκα; Τοσο καλό σεξ κάνει;;; Βρε σύνελθε και στείλτον απο κεί!!! Τον εχετε κάνει μάγκα και σας παίζει όλες

  9. Έχω βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση με την δική σου.. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.. Χρειαζόταν επιβεβαίωση και ήθελε να τονίσει τον εγωισμό του.. Μην του δώσεις ξανά αυτήν την χαρά.. Είσαι νέα ακόμα και δεν αξίζει να χαλάς την ζωή σου για κάποιον που ουσιαστικά σε χρησιμοποίησε για να ξεχάσει.. Καλή τύχη!!! Θα βρεθεί σίγουρα κάποιος θα σε αγαπήσει παραπάνω από εκείνον!!

  10. den eisai logiko na kathesai meta ap ola ayta me ayto ton antra..eilikrina einai h apolyth koroidia..parathse ton kai phgaine g alla…ektos k an boreis na anexesai olh auth th katastash kai na s ftasei to kerato sta 2 metra..

  11. Ο συγκεκριμένος είναι χαμένη περίπτωση. Να ξέρεις όμως κάτι. Πως
    αν θέλουμε να μας εκτιμήσει κάποιος πρέπει να δείξουμε ότι εκτιμούμε πραγματικά εμείς, πρώτα τον εαυτό μας και ότι έχουμε την αξιοπρέπειά μας.

    Μην στενοχωριέσαι όμως. Την επόμενη φορά που θα βρεθεί κάποιος που ν’ αξίζει και όχι αυτός “ο καραγκιόζης”, είμαι σίγουρη ότι θα ξέρεις πώς θα πρέπει να φερθείς.

    Σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Εξάλλου τώρα δεν χάθηκε και τίποτα σημαντικό.

  12. λαθος σου που εφυγες επρεπε να πας κοντα να σε δει οτι ησουν εκει και να μην του ξαναμιλουσες μετα ποτε κανονικα δεν θα επρεπε να το γραψεις ως θεμα εδω επρεπε απο μονη σου να τον ξεγραψεις δηλ του εχεις εμπυστοσυνη στο μελλον για σχεςη απο ενα τετοιο ανθρωπο που παει και φιλιεται ενω σ λεει ψεμματα μαλλον εχεις προβλημα και εσυ μεσα σου

  13. Μου αρέσει που ζητάς και συμβουλές.Διαβαζεις τι γράφεις;
    Είσαι το τέλειο θύμα κοπελιά.Εκεινος κάνει τη ζωαρα του με αλλες κι εσύ στο stand by σα πίστη Πηνελοποπη για όταν και οπότε θέλει επιβεβαίωση του θιγμενου εγωισμού του.Ο τύπος δε δίνει δεκάρα για σένα μπορεί κιόλας να σου δίνει υποσχέσεις επειδή εισαι αξιολυπητη στα μάτια του.Ξυπνα!Αυτο θεωρείς ότι σου αξίζει;Δεν προτιμας κάποιον που έχει μάτια ΜΟΝΟ για ΣΕΝΑ και είναι πάντα εκεί;Κάτι αμοιβαιο και όχι τόσο ανισο;Πραγματικά απορω…

  14. Αναρρωτιεμαι αν το ξερει και η πρωην οτι εχουν χωρισει μ’ αυτα που γραφεις. Φοβαμαι οτι εσυ εισαι η σιγουραντζα, εχει σχεση και δε χανει ευκαιρια και να ψαχνεται γενικως. Ειναι η περιπτωση που περιμενεις για χρονια ν’ αναγνωρισει την αξια σου, υποφεροντας απο την ελεεινη συμπεριφορα του, κι οταν εχεις ψιλοσιτεψει, σου ανακοινωνει το γαμο του με μια φρεσκια που μπορει να ειναι και εγκυος!!! Α, και μην αποκλειεις να σου προκυψει εσενα και καμια εκτρωση αναμεσα στις αλλες ευχαριστες εμπειριες απο αυτον!!! Χαρισε τον οπουδηποτε και απαλαξου!!!!! Και οι πιο εξυπνες εχουν παγιδευτει σε τετοιες καταστασεις, μην ντρεπεσαι που εισαι αληθινη αλλα μην περιμενεις κατι αναλογο απο τετοιους ανθρωπους. Καλη αναρρωση!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More