Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.09.2016 | 23:00

Marianna08: “Ακύρωσε το ραντεβού μας... Βγήκα για ποτό και στο μπαρ που πήγα, ήταν εκείνος μαζί με μια κοπέλα και φιλιόντουσαν...”

Marianna08: “Ακύρωσε το ραντεβού μας... Βγήκα για ποτό και στο μπαρ που πήγα, ήταν εκείνος μαζί με μια κοπέλα και φιλιόντουσαν...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γεια σας,
θα ήθελα να πω το πρόβλημά μου!

Η ιστορία μου ξεκινάει πριν από 5 χρόνια, όπου γνωρίστηκα με το αγόρι μου. Ήρθαμε πολύ κοντά από την πρώτη στιγμή και ζήσαμε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ πάθος και αγάπη! Ύστερα έληξε αυτό και μετά καθώς πέρασαν πέντε μήνες, προσπάθησα πάλι για την επανασύνδεση αυτής της σχέσης. Kαθώς τα αισθήματά μας ήταν ίδια και από τις δύο πλευρές και είχαμε λύσει τα προβλήματά μας που είχαν οδηγήσει στον πρώτο χωρισμό μας, είπαμε να το ξαναπροσπαθήσουμε.

Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί με το ίδιο πάθος και το ίδιο συναίσθημα που είχαμε και την πρώτη φορά, αλλά ξανακαταλήξαμε στο χωρισμό χωρίς να υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος. Αυτό το πράγμα επαναλήφθηκε άλλες δύο φορές με αποτέλεσμα να τα έχουμε φτιάξει τέσσερις φορές και να έχουμε χωρίσει, χωρίς να υπάρχει ένας ουσιαστικός, σοβαρός λόγος. Βέβαια, να σημειώσω ότι εκείνη την εποχή, ήμασταν μικροί. Πηγαίναμε λύκειο κι όσο να 'ναι φερόμασταν πολύ παιδιάστικα και δεν σκεφτόμασταν ώριμα.

Ο τελευταίος χωρισμός μας ήτανε πολύ δυνατός με αποτέλεσμα να έχουμε να μιλήσουμε ένα χρόνο, αλλά ταυτόχρονα να μαθαίνουμε νέα ο ένας για τον άλλον από κοινούς γνωστούς μας. Σε αυτό το διάστημα του ενός χρόνου εγώ δεν προχώρησα τη ζωή μου με κάποιον άλλον, καθώς είχα επικεντρωθεί στις σπουδές μου και τα συναισθήματά μου για εκείνον παρέμειναν αναλλοίωτα. Αντίθετα αυτός προχώρησε τη ζωή του με μια άλλη κοπέλα...

Και φτάνω στο τώρα... Πριν από δύο μήνες περίπου βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και η σχέση μας ήταν πολύ φιλική. Ύστερα από μία ώρα στην παρέα μας έκανε εμφάνιση η κοπέλα του με την οποία είχε σχέση δέκα μήνες (φανταστείτε πώς ένιωθα). Παρόλα αυτά η βραδιά κύλησε ομαλά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Την επόμενη μέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από εκείνον που μου έλεγε ότι χώρισε με την κοπέλα του και τα προβλήματα που του είχε δημιουργήσει πάνω στη σχέση τους. Ύστερα πιάσαμε κουβέντα για το παρελθόν: τι κάναμε μέσα σε αυτόν το χρόνο που δεν ήμασταν μαζί... και πολύ σύντομα αρχίσαμε να μιλάμε ξανά. Δεν σας κρύβω ότι οι ελπίδες μου για επανένωση άρχισαν να φουντώνουν ξανά μέσα μου, καθώς από την πλευρά του έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον. Έτσι, τόλμησα να του ζητήσω να βρεθούμε από κοντά την ερχόμενη Κυριακή. Αυτός δέχτηκε βέβαια και μέχρι τελευταία στιγμή υποστήριζε ότι θα ερχόταν.

Την επόμενη μέρα, καθώς άρχιζα να ετοιμάζομαι, δέχτηκα ένα μήνυμα από εκείνον, ο οποίος ακύρωνε το ραντεβού μας γιατί είχε κάποια σοβαρή δουλειά. Εγώ το δέχτηκα και ύστερα το βράδυ βγήκα για ποτό με μια φίλη μου. Για κακή μου τύχη όμως στο μπαρ που ήμουν κι εγώ, ήταν εκείνος μαζί με μια κοπέλα και φιλιόντουσαν. Καθώς εγώ πίστεψα ότι δεν ήθελε να βγει μαζί μου αλλά με εκείνη, και πληγωμένη από αυτήν του την πράξη σταμάτησα να του μιλάω για αρκετό καιρό μέχρι να δω κι εγώ από την πλευρά μου τι να κάνω. Αυτός μου έστελνε μηνύματα και προσπαθούσε να μάθει τι είχα αλλά εγώ δεν του απαντούσα, καθώς τα αισθήματά μου ήταν πολύ μπερδεμένα.

Όταν πλέον αποφάσισα τελικά ότι ήθελα να κάνω ξανά προσπάθεια σε αυτήν τη σχέση, γιατί πίστευα ότι ο μόνος λόγος που δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε τόσο καιρό ήταν λόγω ηλικίας και γιατί δεν συζητούσαμε τα προβλήματά μας, τον πήρα τηλέφωνο να συναντηθούμε.

Βρεθήκαμε από κοντά κι εγώ του είπα ότι τα συναισθήματά μου για εκείνον δεν έχουν αλλάξει μέχρι τώρα και ότι θέλω να είμαστε ξανά μαζί. Αυτός, καθώς είχε πρόσφατα χωρίσει με την πρώην του και τα συναισθήματά του ακόμα για εκείνη ήταν πολύ έντονα, μου ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να μπορέσει να ξεχάσει τα αισθήματά του και να δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτό. Κι εγώ φυσικά το αποδέχτηκα.

Πέρασε κάποιος καιρός που μιλάγαμε στο Facebook και καθώς είχαμε βγει ένα βράδυ έξω, φιληθήκαμε και είπαμε να το προσπαθήσουμε ξανά και αυτήν τη φορά να κρατήσουμε δυνατή αυτήν τη σχέση. Έτσι λοιπόν περάσαμε τέσσερις μέρες που φερόμασταν σαν να τη θέλαμε και οι δύο αυτήν τη σχέση, αλλά ξαφνικά εκείνος συνειδητοποίησε ότι τα αισθήματά του για την πρώην του ήταν ακόμα υπαρκτά και ότι απλά ήθελε λέει “να περνάμε το χρόνο μας κι αν προκύψει σχέση στο μέλλον βλέπουμε”.

Εγώ εκείνη τη στιγμή ένιωσα πολύ ηλίθια, καθώς πίστευα ότι αυτός έμπαινε σε αυτήν τη σχέση 100%, αλλά φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός μου με εξαπάτησε πλήρως με αποτέλεσμα να έχω μπει σε τεράστιο δίλημμα: να περιμένω δίπλα του μέχρι αυτός να αποφασίσει να έρθει σε μένα ή να τον αφήσω να προχωρήσει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου;

Marianna08

 

 

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10