Μάριελ: “Πιστεύετε ότι περνάω όντως μια φάση ή δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση;”

Καλησπέρα!
Θα χρειαστώ κι εγώ τη βοήθειά σας…

Με λένε Μάριελ, είμαι 25 χρόνων και εδώ και δύο χρόνια έχω σχέση με ένα παιδί 30 χρόνων, τον Α.

Τον τελευταίο καιρό νιώθω γενικά πολύ περίεργα, όλο κάτι μου φταίει, δεν έχω όρεξη για τίποτα. Σίγουρα περνάω μια μεταβατική φάση καθώς έχουν αλλάξει πάρα πολλά στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Έπιασα δουλειά, πήρα το πτυχίο μου, όλοι μου οι φίλοι είναι σε μια φάση που ψάχνονται, στην οικογένειά μου έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδος.

Ο Α. τώρα είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πάρα πολύ, μαζί του νιώθω ασφάλεια, σιγουριά, περνάω όμορφα και με τη δική του στήριξη έχω καταφέρει να κάνω πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό. Όμως το τελευταίο διάστημα ούτε αυτό με καλύπτει και η ερωτική μας ζωή είναι πάρα πολύ αραιή με δική μου ευθύνη. Έχουμε συζητήσει πολύ, καταλαβαίνει πως νιώθω, υποστηρίζει ότι είναι μια φυσιολογική μετάβαση από τη φοιτητική ζωή και ούτε με πιέζει ούτε επιμένει σε κάτι.

Από την άλλη νιώθω ότι θέλω να βγαίνω, να βλέπω φίλους, να κάνω πράγματα που έκανα πιο παλιά, σαν να περνάω μίνι κρίση ηλικίας ένα πράγμα. Δεν είμαι σίγουρη αν είναι το κατάλληλο διάστημα για να πάρω αποφάσεις.

Πιστεύετε ότι περνάω όντως μια φάση ή δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση; Από την άλλη χωρίζεις με έναν άνθρωπο που αγαπάς και είναι ακριβώς όπως θα ήθελες χωρίς καν να ξέρεις τι σου φταίει;

Μάριελ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι μεν περνάς φάση αλλά και η σχέση αυτή μπορεί να ειναι μια απο τις πολλές αιτίες που περνάς αυτή τη φάση. Ο χρόνος θα δείξει.

  2. Ακριβώς! Είναι ένα μεταβατικό στάδιο και είναι σαν να βρίσκεσαι στο ΄πηγάδι΄σου . Φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό και βέβαια να δώσεις χρόνο αγάπη και κατανόηση στον εαυτό σου. Μπράβο στον σύντροφό σου που σε καταλαβαίνει. Ολο αυτό το δύσκολο, είμαι σίγουρη, ότι έχει τέλος.

  3. υπαρχει η εκφραση “You’re Just Not That Into Him”. Αυτο. Απλα δεν τον γουσταρεις (δεν τον αντιπαθεις, απλα δεν γουσταρεις). Βγαζει ομως τον καλυτερο εαυτο σου, και γι’αυτο τον αγαπας και βλεπεις οτι ειναι το καλυτερο για σενα, και γι’αυτο μενεις. ΑΛΛΑ δεν γουσταρεις, και γι’αυτο χωριζεις ή θες να χωρισεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More