Μαρίλια: “Νιώθω πράγματα για εκείνον, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω έτσι…”

Κορίτσια καλησπέρα.
Είμαι σε αδιέξοδο. Έχω σχέση εδώ και 2,5 χρόνια. Αυτός 33, εγώ 29.

Στην αρχή όλα ήταν όμορφα. Περάσαμε πολλά εμπόδια: απόσταση, έλλειψη δουλειάς κτλ. Όμως τώρα τα πράγματα έχουν στρώσει, ειδικά όσον αφορά στη δουλειά. Υπάρχουν όμως θέματα πολλά που με προβληματίζουν πάρα πολύ.

Πρώτον, είναι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος. Να φανταστείτε μου ‘χει πει “σ’ αγαπώ” δύο φορές και η μία ήταν από μήνυμα. Αυτό αναγκάζει και μένα να συμπεριφέρομαι ανάλογα. Δεύτερον, δεν το δείχνει κιόλας. Τι εννοώ; Ότι είναι συνέχεια στον κόσμο του.

Κουρασμένος πολύ, βρισκόμαστε κυρίως ΣΚ, άντε και καμιά μέρα μέσα στη βδομάδα. Ok, δουλεύει δεκάωρα, όμως μπορεί να κάνει μια υπέρβαση -όχι κάθε μέρα, αλλά μία στο τόσο.

Και το κυριότερο πρόβλημα: η μαμά του. Έχουν μεγαλώσει ουσιαστικά μαζί, γιατί χώρισαν πολύ νωρίς οι γονείς του και είναι κολλημένη επάνω του. Βγαίνουμε και τον παίρνει 10 τηλέφωνα χωρίς να είμαι υπερβολική και φταίει εκείνος, δεν της έχει βάλει όρια.

Νιώθω πράγματα για εκείνον, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω έτσι… Έχω κουραστεί και βαρεθεί παράλληλα. Υπάρχουν άτομα που με διεκδικούν, πράγμα που εκείνος δεν κάνει πια, εννοείται όμως ότι δεν έχω κάνει τίποτα με κανέναν.

Σκέφτομαι να πάμε διακοπές, γιατί τις έχουμε κλείσει, να ηρεμήσουμε, να συζητήσουμε και να δούμε αν μπορεί να αλλάξει κάτι. Αν όχι, όταν γυρίσουμε να χωρίσω… Και από εκεί κι έπειτα, αν όντως με θέλει ας με διεκδικήσει, διαφορετικά πάω παρακάτω.

Εσείς τι λέτε;

Υ.Γ. Δεν είμαι και εγώ εύκολος άνθρωπος, όμως αν έχω τα βασικά σε μια σχέση είμαι εκεί και δίνω τον εαυτό μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Μαρίλια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. kopelia krima ta 2,5 xronia o tupos kanei bam einai mamakias ti oria mas les min xalas lefta tsaba me diakopes den prokeite na allaksei kati kalutera na prwxoreiseis allou nomizeis tha afisei tin mana tou na pantreutei esena kai tous 2 tha tous pantreuteis fantasou na exeis paidia kiolas apapapapaaa fyge den einai normal auta gia antra 33 xronwn

  2. Βάλε πλώρη το γάμο μαζί του για να τον τραβήξεις και απο τη μαμά του. Το εχετε συζητήσει καθόλου; Ή εστω να συγκατοικήσετε; Παρε πρωτοβουλίες και θα σε ακολουθήσει αυτός! τί κι αν σου εχει πεί δυο φορές σαγαπώ, σιγά το θέμα ειναι να στο δείχνει…

  3. Τις απαντήσεις στο θέμα σου τις δίνεις μόνη σου. Το να κάνεις με τον καλό σου μια σοβαρή κουβέντα στις διακοπές σας και να του πεις με ηρεμία τι θέλεις από τη σχέση σας είναι πιστεύω μια καλή ευκαιρία. Αν δεν έχετε κοινούς στόχους και ονειρα και νιώθεις πως είσαι σε μια σχέση που δεν παίρνεις την προσοχή που σου αξίζει τότε καλύτερα να την ληξεις. Η ζωή είναι μικρή μην επιτρέψεις σε κανένα να σε κανει να νιώθεις πως δεν σου αξίζει περισσότερος χρόνος, αγάπη και προσοχή. Καλή τύχη σου εύχομαι!

  4. Επειδή τα έχω περάσει πολλάκιςανακαλυψα πλεον οτι οι σχέσεις σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι τεστ αντοχής.Τα πράγματα πρέπει να κυλανε ομαλα και να νιώθεις ήρεμη και σίγουρη,αν όχι φύγε τρέχοντας τώρα κιόλας.Και να θυμάσαι ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ.Κανε μία σχέση που να καλύπτει τα κενά και τις ανασφάλειες σου όχι να τα μεγαλώνει.Η ζωή ειναι μικρή για να κάνεις εκπτωσεις.Τζαμπα φαιά ουσία και ψυχική υγεία καταναλωνεις για παρτη του και δε το αξίζει.Μακρια.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More