Μαρίνα: “Τι με συμβουλεύετε; Να τον ξεγράψω; Ή να ζητήσω εξηγήσεις;”

Γεια σας!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι…

Βγήκα με κάποιον μερικές φορές, δεν έγινε κάτι παραπάνω -καταλαβαίνετε τι εννοώ, αλλά πήγαινε καλά το πράγμα ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα. Έδειχνε να ταιριάζουμε. Περνούσαμε καλά μαζί. Κάποια στιγμή όμως εξαφανίστηκε. Κανένα σημάδι ζωής εδώ και πέντε μέρες. Ούτε τηλέφωνο, ούτε μήνυμα.

Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Και δεν ξέρω και τι θέλω να κάνω. Στη μέχρι τώρα “σχέση” μας, εκείνος ήταν που έκανε την πρώτη κίνηση. Εκείνος τηλεφωνούσε, εκείνος έστελνε μηνύματα και ήταν σχεδόν καθημερινά.

Αυτή η ξαφνική εξαφάνιση, πέραν του ότι με έχει μπερδέψει, με έχει στεναχωρήσει κιόλας γιατί μου άρεσε πολύ αυτό το αγόρι. Το θέμα μου όμως και αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής: να του τηλεφωνήσω ή η συμπεριφορά του από μόνη της δείχνει ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ;

Η αλήθεια είναι ότι με τρώει μέσα μου και απασχολεί το μυαλό μου συνεχώς. Αλλά από την άλλη, έχω εκνευριστεί κιόλας και δεν θέλω να του δώσω και τη χαρά ότι τον κυνηγάω. Είμαι εγωίστρια αρκετά, το ξέρω, αλλά και αυτή η σιωπή ξαφνικά δεν θεωρώ ότι είναι και καλό δείγμα.

Του έχω κάνει απλά κάτι like σε κάποια post άσχετα που κάνει στο facebook, έτσι για να υπενθυμίσω την παρουσία μου και αυτό.

Τι με συμβουλεύετε; Να τον ξεγράψω; Ή να ζητήσω εξηγήσεις;

Μαρίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. βασικα μπορει να παρατηρησε κι αυτος οτι δεν κανεις καθολου το πρωτο βημα και μπορει να περιμενει να δει αν ενδιαφερεσαι. Αν δεν ειχες παρει και καμια πρωτοβουλια μπορει να θεωρησε οτι σε πιεζει και να θελει τωρα να δει αν ενδιαφερεσαι. Στειλτου να δεις τι κανει, πες του οτι παρατηρησες οτι ψιλοεξαφανιστηκε και ρωτα τον αν του συνεβη κατι και αν θα ηθελε να κανονισετε κανα καφε/ποτο. Απ την απαντηση θα καταλαβεις τι σκεφτεται. Μη τον διαγραψεις μονοκοπανια εκτος κι αν δεν σε ενδιαφερει πια τοσο..

  2. Σκεφτηκες πως μπορει τωρα να περιμενει να παρεις εσυ για να βγειτε; Δεν εχετε κατι για να ζητας εξηγησεις σε αυτη τη φαση. Δειξε το ενδιαφερον σου παιρνοντας τον τηλεφωνο εσυ πρωτη αυτη τη φορα.

  3. Να μη ξανασχοληθείς καθόλου!!! Ολα κι όλα! Οπως ακριβώς καταλαβαίνεις και εσύ, μια τέτοια ξαφνική εξαφάνιση μόνο θετικο δεν είναι! Το συνηθίζουν αλλωστε οι άντεας οταν κάτι δεν τους κάθεται καλά ή εχουν κάποια άλλη/άλλες, να χάνονται χωρίς εξηγήσεις! Δυστυχώς! Κάτι δεν του πήγαινε με εσένα και παρόλο που δεν το παραδέχεσαι μάλλον επειδή δεν σε είδε πρόθυμη για σεξ ενώ εκείνος ήθελε πιο άμεσα πράγματα! Μη στεναχωριέσαι και μη πτοείσαι. Σε όλες εχει συμβεί. ʼσε και τα like και κοίτα για κανέναν άλλο. Και να είσαι πιο πονηρεμένη. Το οτι τηλεφωνάνε και κάνουν κινήσεις δεν λέει τιποτα αν δεν συνοδεύονται με έργα.

  4. Loipon…h istoria sou mou thumizei 3-4 istories me 3-4 diaforetika proswpa, se diaforetika xronika diasthmata, apo diaforetikous xwrous… oi opoies sunevisan molis kapoious mhnes prin, me thn pio prosfath na metraei merikes vdomades.

    Exontas dei loipon thn idia alloprosalh gia mena sumperifora, na epanalambanetai 3-4 fores, tha sou elega na mhn asxolitheis me to thema! Einai kamenh upothesh… Kai tha erthw na epixeirimatologisw legontas oti :

    1. an se ithele, den tha exafanizotan
    2. an den upirxe tpt apo pisw (prwin, nun, k ta 2) episis den tha exafanizotan
    3. an den se ithele mono gia ena vradu (k esu den tou edwses to “polupothito”… opote sthn ousia dn egine tpt, xamenos xronos ap thn meria tou)…den tha exafanizotan

    Den xerw an mporw na se peisw… apla egw tha sou elega, apla mh xaneis allo xrono

    -Mia egwistria episis, pou omws dn distazei na klapsei…

  5. Προφανως εκείνος εξαφανίστηκε για δύο λογους, θέλει να δει αν όντως ενδιαφερεσαι και αν θα τηλεφωνησεις η απλά δεν σε έβλεπε σοβαρά,δεν ήταν ερωτευμένος μαζί σου ώστε να περιμένει να νιώθεις έτοιμη για κάτι παραπάνω,βαρέθηκε και εξαφανίστηκε.Εάν θες την συμβουλή μου μην ασχοληθεις,δεν φεναιται σοβαρο άτομο,κάτι άλλο ήθελε από σένα και όχι σχέση.

  6. Εντάξει να είσαι εγωιστρια αλλά όχι και εντελώς άβουλη. Επειδή δεν επικοινώνησε 5 μέρες εσύ δεν θα στείλεις ούτε ένα μήνυμα πώς είναι?? Γιατί μονο σε μένα φαίνεται τόσο παράλογο?? Δεν θα πάθεις κάτι να τον ρωτήσεις πως είναι! ʼλλωστε τι δεν σου απαντήσει καθόλου ίδια χυλόπιτα με τώρα θα ναι! Αλλά εγώ πιστεύω θα απαντήσει και θα τα πείτε!

  7. οι άντρες συνήθως όταν εξαφνίζονται δεν το κάνουν τυχαία.Απλά επειδη άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και καλό είναι να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι εγω θα σου έλεγα να κανεις και εσυ μια φορα την πρωτη κίνηση για να εισαι σίγουρη.Γιατι μπορει να νιωθει και αυτός ότι εσυ δεν έκανες τίποτα άρα δεν ενδιιαφερεαι.
    Μην το σκεφτεσαι εγωιστικα.
    με την ίδια λογική και αυτός που εάνε πάντα την πρωτη κίνηση θα έπρεπε να νιωθει κοροϊδο. στην τελικη αν ανταποκριθει εχει καλώς αν όχι σιγα πια ποσο θα θιχτει ο εγωισμός σου. μην τρελαθούμε .εγω παντα είμαι της λογικής ότι όταν γουσταρεις κατι το δείχνεις.αλλωστε και χυλόπιτα να φας μεσα στη ζωή ειναι όλα. τι εγινε δλδ? οι άλλοι όταν τρωνε από μας τι σημαινει οτι δεν αξίζουν?απλα αν σε φτυσει μετα το τηλ σου να το χωνεψεις οτι τερμα..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More