Μάριος: “Είμαι τόσα χρόνια μόνος μου. Δεν βρίσκω μια κοπέλα να κάνω μια σχέση κι εγώ…”

Καλησπέρα σας!
Ονομάζομαι Μάριος, είμαι 27 χρόνων και έχω τη δουλειά μου και από όλα. Η δουλειά μου είναι αξιωματικός στο στρατό. Έχω μια δουλειά σταθερή με λίγα λόγια.

Να μην πολυλογώ, είμαι τόσα χρόνια μόνος μου. Δεν βρίσκω μια κοπέλα και με ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό που δεν βρίσκω μια κοπέλα να κάνω μια σχέση εγώ. Εκνευρίζομαι περισσότερο… Οι άλλοι πώς τις βρίσκουν τις κοπέλες και κατευθείαν πάνε σε σχέση, δεν καταλαβαίνω. Π.χ. ο ξάδερφός μου, είναι 18 ετών. Και συνέχεια μου λένε, έχω μια σχέση και διάφορα άλλα…

Όταν το ακούω εκνευρίζομαι περισσότερο και ζηλεύω -με την καλή έννοια. Αυτός έχει σχέση κι εγώ δεν έχω… απορώ… πότε θα κάνω κι εγώ μια σχέση… όταν γίνω 40 ετών;

Είμαι αρκετά ντροπαλός να μιλήσω με ένα άτομο του αντίθετου φύλου και χρειάζομαι -σας παρακαλώ- τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχω κουραστεί και εκνευρίζομαι με το παραμικρό για αυτό το θέμα, που δεν βρίσκω κοπέλα κι εγώ, ενώ άλλοι στην ηλικία μου είναι παντρεμένοι έχουν παιδιά και γυναίκα… Κι εγώ μόνος.

Πείτε μου τι να κάνω κι εγώ για να βρω αυτό που λένε μια σχέση όπως κάνει και ο υπόλοιπος πληθυσμός της Γης.

Marios



ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Στο συγκεκριμένο τομέα για να πας καλά χρειάζεται αυτοπεποίθηση.Αυτή τι στιγμή μαλλον δεν την έχεις και αυτό φαίνεται στις κοπέλες. Αρχικά χαλάρωσε,ξεχασέ το για λιγο γιατι δεν σε πηραν και τα χρονια για σοβαρη σχεση(απ΄οτι φαινεται αυτο ψαχνεις).Ξεκινα να έχεις παρέες κοπέλεσ (χωρις να τους την πεφτεις) και σιγα σιγα θα έρθει και ο έρωτας και η σχεση.και κυρίως μην αναλώνεσαι στο τι κάνουν οι άλλοι.Φθείρεις τον εαυτό σου χωρις λόγο.Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είσαι.Πίστεψέ με αν πραγματικά ήθελες αυτό που κάνουν οι άλλο μαλλον θα το είχες!! Κατι σε κρατάει μακρια από τον τρόπο ζωής που υποθετικα ζηλεύεις .μαλλον δεν σου ταιριάζει.Χαλαρα και όλα θα γίνουν

  2. να ξεκολλησεις κ να παρεις θαρρος!!τι κ αν φας χυλοπιτα!ολα ειναι στο προγραμμα!αλλιως θα γερασεις μονος,λυπαμαι π στο λεω ετσι χυμα!!να συχναζεις παντου κ ολο κ κατι θα βρεις!μην ανησυχεις κ μην απελπιζεσαι γιατι οι γυναικες τα μυριζονται αυτα κ την κανουν!καλη τυχη!πες μας τι εγινε!

  3. Ειμαι 42 και σου λεω οτι τα χρονια περνουν μεν κανονικα αλλα σταθερα.
    Τι εχετε παθει ολοι με “”τα 40″”?
    Ξαφνικα η Ελλαδα απο χωρα με γηρανση πληθυσμου εγινε χωρα που οι νεοτεροι και πολυ νεοτεροι ξαφνικα ειναι πλειοψηφια?
    Μακαρι αλλα δεν νομιζω ουτε νομιζω οτι ολες εδω ειναι πιτσιρικες των 20 και ας το προσπαθουν.
    Τελος παντων εισαι αξιωματικος αυτο το σεβομαι και μπραβο.
    Η κοπελα η δευτερη εχει δικιο.
    Δεν σου ταιριαζει τοσο μαλλον. Και μεταξυ μας μπορει απλα να θελεις σεξ οχι σχεση αναγκαστικα.
    Καμια φορα μπερδευουμε τα πραγματα.
    Τελος πως ειναι η εμφανιση σου?
    Ειλικρινης ερωτηση.
    Στο λεω λοχαγε οτι οι γυναικες κοιτουν πολυ αυτο το πραγμα και ας τελειωνουμε με τα διαφορα γελοια περι “”αυτοπεποιθησης””!
    Εχω δει ηλιθιους που δεν μπορουν να μιλησουν σε εμενα να πουν ενα γεια οχι σε γυναικα να ερχονται οι ιδιες να τους παρακαλανε.
    Αυτο που προτιμουν ειναι ο ανδρας να ειναι ψηλος ανω του 1.80-1.85 ακομα καλυτερα ανω του 1.90.
    Και δεν κανω κανενα λαθος σε αυτο.
    Ολες ανεξαρτητου ηλικιας.
    Κατω αυτου του οριου πρεπει να καταβαλλεις σοβαρες προσπαθειες ειδικα εαν δεν εισαι τοσο εμφανισιμος αυτη ειναι η αληθεια.
    Καλησπερα.

  4. Γεία σου Μάριε!!! Και εγώ είμαι 22 χρονών ΟΛΕΣ μα ΌΛΕΣ οι γνωστές,φίλες,συμφοιτήτριες,κοντές,ψηλές,χοντρές, αδυνατες,ασχημες όμορφες έχουν σχέση ΕΚΤΟΣ απο έμενα!!!! Και να σκεφτείς πως είμαι εμφανίσημη , γλυκία και μοντέρνα ΑΛΛΑ είμαι ΔΕΙΛΗ !!!! Για να πω όμως την αλήθεια ούτε και εγώ ψάχνω για κάτι…. αν και υπάρχουν φορές που ονειρευομαι ότι βρίσκω τον κατάλληλο και τον διεκδικώ και εγω όπως κάνουν πολλές κοπέλες. Αυτό που χρειαζόμαστε και οι δύο είναι περισ. αυτοπεποίθηση και να αγαπήσουμε περισ. τον εαυτό μας. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ !!!

  5. Μαριε, κατ’αρχας εισαι πολυ νεος, μην σκεφτεσαι απο τωρα γαμους και παιδια! Οι στρατιωτικοί παντρευονται μικροι, αλλά ζήσε πρώτα τη ζωή σου και μην πέσεις με τα μούτρα στην 1η που θα βρεις.

    Τώρα, πράγματι πρέπει να πάρεις θάρρος και να αρχίσεις να μιλάς σε κοπέλες. Οχι απαραιτητα στην καθε τυχαια σε καποιο μπαρ, αλλά και σε φιλες φίλων, αν βρεθείτε σε κοινη παρεα. Να επιδιωκεις οσο μπορεις να βγαινεις σε κοινες, μεικτες παρεες και να μην κολλας να κανεις κουβεντα με τις κοπελες.

    Θα μπορουσες να γραφτεις και σε καποιο συλλογο, γυμναστηριο για να γνωρισεις κοσμο. Μην πεφτεις ψυχολογικα! Προσπαθησε μονο να εισαι πιο χαλαρος και να μην αγχωνεσαι.

  6. Αγαπητε Μαριε,πολυ ευλογη η ανησυχια σου.το οτι ομως σε στεναχωρει και σε προβληματιζει η σημερινη προσωπικη σου κατασταση ειναι καλο σημαδι γιατι βρισκεσαι πολυ κοντα στο να εκπληρωσεις την επιθυμια και ισως το ονειρο σου.το μονο που χρειαζεσαι ειναι οχι μονο κλισε λογια “εχε αυτοπεποιθηση” που θεωρω οτι εχεις λογω και της φυσης του επαγγελματος σου αλλα ατομα,συγγενεις και φιλους που θα σε υποστηριζουν,δε θα σε πιεζουν και δε θα σε προσβαλλουν επειδη δεν ετυχε να γνωρισεις ακομη το ταιρι σου.ετσι θα μπορεσεις κ εσυ να παρεις το χρονο σου,να εισαι ο εαυτος σου και να αντιληφθεις καλυτερα ποιος ανθρωπος σου ταιριαζει καλυτερα.οσον αφορα τη ζηλια που σου βγαινει καποιες φορες προς ατομα που”εχουν σχεση” ειναι φυσικο αλλα προσπαθησε να την διαχειριζεσαι ωστε να μην γινει ανασταλτικος παραγοντας.τελος σιγουρα θα ακους κακεντρεχη σχολια ισως και στο χωρο εργασιας σου λογω του οτι δεν εισαι παντρεμενος απο δηθεν ευτυχισμενους αλλα εδω χρειαζεται πραγματικα να κλεινεις τα αυτια σου και να μην δειχνεις προβληματισμο και θλιψη.εχε αισιοδοξια και τα παντα γινονται!

  7. μακαρι να σε γνωριζα γτ κ γω κατιτετοιο ψαχνω ειμαι 25

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More