Μαριτίνα “Θέλει να είμαστε πάλι μαζί και να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει”.

Γεια σας κορίτσια!

Έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας! Πριν από ένα χρόνο έληξε η σχέση μου με έναν άνθρωπο που αγαπούσα πολύ και ήμουν ερωτευμένη. Ο λόγος ήταν ο στρατός. Εκείνος θα έπρεπε να υπηρετήσει τα πάτρια εδάφη και όλο αυτό του προκαλούσε ανασφάλεια… όπως είχε πει ο ίδιος!

Το γεγονός ότι εγώ θα έμενα πίσω και θα ήμουν “ελεύθερη” τον έκανε να πιστεύει ότι θα τον κερατώσω και ότι η σχέση μας θα διαλυθεί. Γι’ αυτό και αποφάσισε να τη διαλύσει πρώτος. Με πλήγωσε πολύ αυτή του η απόφαση, καθώς δεν ήθελα να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και γιατί δεν του είχα δώσει ποτέ δικαίωμα ότι είμαι άπιστη.

Τους τελευταίους μήνες απολύθηκε και μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε για να μιλήσουμε. Θέλει λέει να είμαστε πάλι μαζί και να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Η αλήθεια είναι ότι τον θέλω ακόμα και ότι όλους αυτούς τους μήνες δεν έκανα κάτι με άλλον. Τί να κάνω; Το θεωρείτε σωστό να γυρίσω πάλι πίσω;

Μαριτίνα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Διέλυσε τη σχέση λόγω….στρατού. Όχι επειδή πήγε σε καμιά εμπόλεμη ζώνη ή έστω στην Κύπρο, αλλά έτσι, για να μην πληγωθεί – και παρεπιπτόντως να περάσει και ξένοιαστα εκεί που υπηρέτησε. Και τώρα λέει, πού να τρέχω να βρίσκω άλλη, εδώ αυτή με περιμένει να το πιάσουμε πάλι απ την αρχή σαν να μην έτρεξε τίποτα. Και τον θέλεις. Οκ, μαζί σου, έχοντας βέβαια υπόψιν ότι ο εν λόγω τύπος που προφανώς και δεν νοιάστηκε καθόλου για το πόσο εσύ πληγώθηκες – αρκεί να μην πληγωνόταν ο εαυτούλης του – θα κάνει το ίδιο με την ίδια ακριβώς ευκολία στην πρώτη αναποδιά. Ή ακόμα κι αν αποφασίσει να πάει διακοπές με φίλους – ε, μην τον κερατώσεις όσο θα μείνεις πίσω και…πληγωθεί.

  2. Και στην επόμενη δυσκολία τι θα γίνει? πάλι θα σε χωρίσει? και πάλι θα πρέπει να τον ξεπεράσεις? Οι σχέσεις στα δύσκολα δοκιμάζονται και η δικιά σας δοκιμάστηκε ήδη και απέδειξε πόσο μπορεί να υπερκεράσει τα εμπόδια.

  3. Πολύ με θλίβει όταν κάτι ολοφάνερο σας μπερδεύει κορίτσια μου. Ο τύπος είναι όχι μόνο ανώριμος αλλά και κομπλεξικός και και σε κάνει να πληρώνεις για τα κόμπλεξ σου (καθώς περνάς στην άμυνα -ότι δεν ήσουν ποτέ άπιστη, και αλλά τέτοια- λες και εσύ πρέπει να απολογηθείς που διέλυσε αυτός τη σχέση, η να απαντάς στις ελλείψεις και στις φοβίες που αφορούν μόνον τον ίδιο). Δεν πρόκειται να σου σταθεί ποτέ ένας τέτοιος τύπος, με την πρώτη δυσκολία θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Τώρα που απολύεται που να τρέχει να συνάπτει σχέσεις το παιδί, ας αναβιώσει την παλιά και όταν βρει κάτι άλλο φεύγει. Καλύτερα να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες παρά να σπαταλάς το χρόνο σου με τον αποδεδειγμένα σκάρτο.

  4. Τους ανθρωπους που αγαπαμε δεν τους ”πεταμε” επειδη εχουμε ανασφαλειες. Πολυ απλα δεν νιωθουμε ωραια μακρυα τους, οποτε για να αποφασισε να χωρισετε σημαινει οτι μια χαρα μπορουσε να ειναι χωρις εσενα με την πρωτη δυσκολια. ειναι διαφορετικο να χωριζετε μετα γιατι δεν το αντεξατε και αλλο να το προαποφασιζει. o ευατος σου αξιζει παντα το καλυτερο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More