Mary: “Όλες οι φίλες μου, μου λένε να στείλω στην άλλη όλα τα μηνύματα…”

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γνώρισα κάποιον ο οποίος έδειχνε το ενδιαφέρον του για εμένα αρκετό καιρό πριν, αλλά εγώ ποτέ δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ. Είχε χωρίσει λίγες μέρες πριν και ξεκινήσαμε κάτι καινούριο με το φόβο και την ανασφάλεια πως ίσως γυρίσει στην πρώην, αφού ήταν φρεσκοχωρισμένος…

Ήμουν πολύ πιεστική και εννοείται πως όχι χωρίς λόγο και αιτία. Ο κύριος είχε φωτογραφίες με την πρώην του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λοιπά. Πολλές φορές με φώναζε κατά λάθος με το όνομά της και διάφορα τέτοια που πάντα θα έβρισκε κάτι πειστικό για να τα δικαιολογήσει…

Φοβόμουν και το έδειχνα… Κυκλοφορούσαμε μαζί ανοιχτά και έδειχνε με τη συμπεριφορά του ότι με ήθελε. Το θέμα όμως είναι πως ο κύριος δεν ήθελε να τον ελέγχουν. Μπορεί να εξαφανιζόταν για ώρες κι εγώ έπρεπε να μην ρωτήσω πολλά πολλά και γενικά ήθελε την ελευθερία του, όχι σε νορμάλ πλαίσια.

Κάποια στιγμή λοιπόν χωρίζουμε γιατί τον προκάλεσα εις γνώσιν μου βέβαια, αλλά δεν γινόταν να ανέχομαι τέτοιου είδους συμπεριφορές. Να εξαφανίζεται, να μην ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου, να έχει φωτογραφίες με την άλλη στο facebook και όλο αυτό… Αφήστε που είχα αρχίσει ήδη να τον ερωτεύομαι με όλα όσα μου έλεγε…

Μην πολυλογώ… Μετά από κάποιες μέρες -δύο θα ήταν; τρεις; παραπάνω όμως δεν ήταν- τον είδα πάλι με την κοπέλα που είχε πριν από εμένα.

Έβρισα, ξέσπασα, το ξέχασα κάποια στιγμή το θέμα ή μάλλον καλύτερα, σταμάτησα να ασχολούμαι! Ο κύριος όμως προσπάθησε πολύ σύντομα να αρχίσει πάλι επαφές μαζί μου λέγοντας πως έχει σχέση φυσικά. Εγώ εννοείται δεν το συζήτησα καν και μετά από λίγες μέρες πάλι μου έστειλε να δει τι κάνω.

Πιάσαμε τη συζήτηση και τελικά πήγα σπίτι του. Μου είπε ότι έχει χωρίσει και με τα πολλά κάναμε έρωτα. Έχουμε απίστευτη χημεία σε αυτόν τον τομέα. Για κάτι σοβαρό δεν ταιριάζουμε. Το ξέρω και το ξέρει, αλλά και πάλι εγώ δεν είμαι από τις κοπέλες που ψάχνω κάτι τέτοιο. Με γνώρισε ως κάτι πιο σοβαρό κι έτσι θέλω να με βλέπει.

Με τα πολλά, μιλάμε λίγο και την επόμενη μέρα και μετά εξαφανιζόλ για κάποιες μέρες. Ξαναστέλνει, βρισκόμαστε, δεν συζητάμε καν αν τα ξαναβρήκε. Εγώ η έξυπνη τον έβλεπα όλο μόνο του και λέω: ε, εντάξει, σιγά μην είναι μαζί της πάλι. Έλα όμως που την πάτησα…

Την επόμενη μέρα που βρεθήκαμε, μου έστειλε να πάω σπίτι του. Εγώ δεν πήγα κι ενώ μιλούσαμε, βλέπω check in μαζί με την πρώην -που δεν ήταν πρώην, αλλά βόλευε να τη θεωρώ ως πρώην- σε ένα εστιατόριο.

Εγώ νευρίασα, αλλά αντέδρασα ψύχραιμα. Ένιωσα ηλίθια, αλλά προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Όταν ήρθε να συζητήσουμε το συμβάν, μου είπε πως ποτέ δεν το έχει ξανακάνει αυτό σε σχέση του και πως δεν μπορεί να το ελέγξει. Κι ενώ ξέρω πως με δουλεύει, εγώ τον πίστεψα και γενικά δεν ξέρω πως να κινηθώ.

Όλες οι φίλες μου, μου λένε να στείλω στην άλλη όλα τα μηνύματα. Δεν θέλω όμως να γίνω κατίνα. Δεν μου ταιριάζουν αυτά. Θέλω να γυρίσει σε εμένα από μόνος του. Είμαι διατεθειμένη να αλλάξω και να είμαι έτσι όπως θέλει αυτός. Ζηλεύω που ενώ κάποτε ήταν με μένα τώρα είναι μαζί της και με θυμάται μια στο τόσο.

Mary


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοπέλα μου ο άνθρωπος αυτός μονο κρεββάτι ήθελε απο εσένα και μάλιστα στο έδειξε ξεκάθαρα….Σου φούσκωσε τα μυαλά με αγάπες και λουλούδια και μολις πήρε αυτό που ήθελε βρήκε πάτημα στην ζήλια σου για να φύγει και μην τον είδατε ……Σου έλεγε ψέμματα οτι χώρισε οταν ήταν μαζί σου και αποδείξη οτι δεν ήθελε να σου λέει ουτε που πάει , ούτε τι κάνει ……Ενας που δεν έχει κάτι να κρύψει δεν φερεται έτσι …..ʼρα ψέυτης απο την αρχή λοιπόν ……Ακόμα και τα μηνύματα να στείλεις στην αλλη δεν θα πετύχεις και τίποτε σπουδαίο γιατί μην σου πώ οτι και στην άλλη το ίδιο παραμύθι λέει ….οτι πρώτη φορά του συμβαίνει αυτό και οτι δεν μπορεί να το ελέγξει….απλά ο εγωίσμος σου τώρα εχει πληγωθεί και θες εκδίκηση τίποτε περισσότερο —Εγώ λέω να εξαφανιστείς και να μην του ξαναδώσεις καμία σημασία γιατί οι ανθρωποι αυτοί δεν αλλάζουν —Ακόμα και κοντά σου να γυρίσει σύντομα θα σε απατήσει και εσένα με κάποια καινούρια και πάει λέγοντας —Εσύ μετά απο όλα αυτά θα τον εμπιστέυεσαι οτι σου λέει αλήθεια??? …Δεν μπορείς ούτε να τον εμπιστευτείς ,ούτε να στηριχτείς επάνω του ….—-Τι να τον κάνεις αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν ???? —Αστον να πάει στο καλό και κοιτα για κανέναν άλλο πιο ειλικρινή και πιο ντόμπρο ….—-Δεκάρα τσακιστή δεν αξίζει αυτός …—–Εκτός αν σου αρέσει ο αντρας να είναι γυναικάς και ψέυτης ……Οπότε μην παραπονιέσαι λοιπόν για ότι και αν παθαίνεις …

  2. Είτε ψάχνεις είτε δεν ψάχνεις κάτι σοβαρό, πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να είναι αυτό το θέμα. Τι πάει να πει, δηλαδή, ότι θες να συνεχίσει να σε βλέπει για σοβαρά; Αυτό πρέπει να θεωρείται αυτονόητο. Το ότι είσαι άνθρωπος είναι ήδη ένας καλός λόγος για να σε δει σοβαρά, ασχέτως του πότε κάνατε σεξ. Αλλά αυτός εδώ δεν αξίζει. Δεν σε εκτίμησε όπως έπρεπε και δεν θα το κάνει ούτε και τώρα. Να βρεις κάποιον άλλον που να σου δείχνει πόσο σε θέλει και να σου λέει τα καλύτερα θα είναι εύκολο και μακάρι ο επόμενος να τα νιώθει στ’ αλήθεια κιόλας. Πίσω στο θέμα μας τώρα… Εγώ λέω ότι και να στείλεις τα μηνύματα στην πρώην του, αν αυτή θέλει να συνεχίσει να πιστεύει ότι ο δικός της τής είναι πιστός, δεν πρόκειται να της το αλλάξεις. Αντίθετα κιόλας, αφότου αυτός θα έχει βρει τρόπο να της τα γυρίσει στο στυλ “δεν σήμαινε τίποτα για μένα, ήταν ένα φλερτ γιατί περνούσα μια φάση πριν καταλάβω ότι εσένα θέλω πάλι” κτλ., εκείνη θα έχει να λέει πως να, ορίστε, ο πρώην της δοκίμασε με άλλη/-ες κοπέλα/-ες και πάλι γύρισε σ’ αυτήν γιατί μόνο την ίδια αγαπάει κ.ά. Δεν θα πετύχεις κάτι με αυτό. Γι’ αυτό καλύτερα βρες κάτι άλλο να κάνεις, απέκτησε κάποιο νέο χόμπυ και κάνε νέες γνωριμίες. Είναι η δική σου ζωή, κοίτα τι θα κάνεις με αυτήν.

  3. εχεις απολυτο δικιο!! εννοειται πως δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους ανδρες!

  4. Οι φίλες σου είναι έξω από το χορό και σου λένε πολλά τραγούδια. Η δικιά μου ιστορία ήταν παρόμοια. Ένιωσα πολύ άθλια με τον εαυτό μου, σα να μ’ εκμεταλλεύτηκε ο άλλος, παρόλο που πριν μάθω οτιδήποτε, με διαβεβαίωνε για τα συναισθήματά του και ένιωθα ότι μ’ αγαπούσε. Λοιπόν, εγώ εντόπισα το προφίλ της (δήθεν) πρώην του στο Facebook και ήμουν στο τσακ να της στείλω την αλήθεια, ότι ήταν μαζί μου εκείνο το διάστημα των δύο μηνών που υποτίθεται ότι ήταν χώρια αυτοί οι δύο. Και ευτυχώς είχα έναν καλό μου φίλο, που με συγκράτησε απ’ αυτό. Δεν μ’ άφησε να το κάνω. Αντίθετα, με κράτησε απασχολημένη και έβαλε κι άλλες φίλες μου στο “παιχνίδι,” να μου στρέψουν το ενδιαφέρον σε άλλα πράγματα. Είμασταν όλο στις εξόδους και στις εκδρομές. Μου εξηγούσαν ξανά και ξανά ότι αν έκανα αυτό που ήθελα εγώ, θα το μετάνιωνα γιατί δεν υπήρχε πραγματικό κέρδος. Και ευτυχώς που δεν μ’ άφησαν να κάνω τίποτα, γιατί όντως, τι θα κέρδιζα τώρα που το σκέφτομαι? Έναν τύπο που μου έλεγε ψέματα, δεν σεβόταν κανέναν και τίποτα? Ας είναι πρόβλημα της πρώην του, όχι δικό μου! Γι’ αυτό και στη δική σου περίπτωση λέω ότι δεν θ’ αλλάξει κάτι αν στείλεις αποδεικτικά στοιχεία στην πρώην/νυν του. Αυτή μπορεί να έχει μικρότερο αυτοσεβασμό και ν’ ανέχεται κάτι τέτοια τρώγοντας και το παραμύθι. Εσύ να χαίρεσαι που έμαθες την αλήθεια και τώρα είσαι σε θέση ν’ αναζητήσεις κάτι καλύτερο! Α, και τέλος, ζήτα από τις φίλες σου απλώς να περνούν χρόνο μαζί σου και να μη σε προτρέπουν να χαραμίζεις σκέψεις και χρόνο πια σ’ αυτόν.

  5. Πιστεύεις ότι η κοπελιά αυτή δεν έχει καταλάβει τίποτα? κρίνοντας απο τον εαυτό μου…καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι διεκδικούν μια εξέχουσα θέση στην καρδιά του συντρόφου τους.επιζητούν αποκλειστικότητα, σεβασμό, ευγένεια ή έστω ιδιότητες και χαρακτηριστικά που να τους ωθούν στα ουράνια κ όχι να τους κατεβάζουν στα τάρταρα.Όμως το πιό σημαντικό είναι να έχουν οι ίδιοι αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό και αυταξία, πρώτα και πάνω απ όλα. Εσύ τί πιστεύεις για τον εαυτό σου και τί θες απο αυτόν τον άνθρωπο τελικά? Νοιώθω ότι θες να γυρίσει μόνος του σε εσένα και οικτρα ταπεινωμένος για να νοιώσεις “πάνω απο όλες” και “η καλύτερη”, την στιγμή που έχεις σκοπό να γίνεις ότι θέλει, δηλαδή…μια καμία?! Γιατί ζητάς αυτοεκτίμηση απο έναν άντρα που δείχνει να μην έχει και γιατί δεν κινείς Γη και Ουρανό για να χτίσεις την δική σου?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More