Mary: “Πρέπει να κάνω κάτι να βγει από τη ζωή του αδερφού μου…”

Η κοπέλα του αδερφού μου…
Δεν θα γράψω πολλά, αλλά η κοπέλα είναι πολλά χρόνια μεγαλύτερη, άλλη θρησκεία, επαφή με γονείς όχι. Η αδερφή της έχει παιδιά από τον πρώτο γάμο (επαφή καμία τώρα), έχει μωρό με έναν 15 χρόνια μικρότερό της. Δεν έχουν ούτε ένα πτυχίο, δεν ξέρουν μια ξένη γλώσσα.

Αυτή είπε στον αδερφό μου: σταμάτησα το σχολείο για να δουλέψω και σήμερα είναι 30 χρόνων και δεν πάει για δουλειά (δουλειές υπάρχουν). Στο προφίλ της υπάρχουν γέροι που σχολιάζουν με πικάντικα σχόλια και πάρα πολλά ακόμα.

Ζητάει γάμο και παιδιά κι ο αδερφός μου την πονάει. Δεν είμαι κακιά. Αυτή πλήγωσε ένα 21χρ. κορίτσι για να μην έχει επαφές με τον αδερφό μου. Το κοριτσάκι δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον αδερφό μου. Επίσης, το κορίτσι το γνώριζα, είχα επαφές μαζί της κι αυτή το γνώριζε. Δεν είναι καλή και ποτέ δεν πέφτω έξω με τους ανθρώπους.

Πρέπει να κάνω κάτι να βγει από τη ζωή του αδερφού μου. Βρήκα αρκετά για το τομάρι της, αλλά ζω και μακριά από το σπίτι μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο αδερφός μου δεν θέλει να ακούει κακό λόγο για αυτήν. Τέλος, τώρα τελευταία στο σόι μου έχουμε γάμους. Ο αδερφός μου είπε στη μαμά: Αυτή λέει αρκετές φορές το θέμα γάμος. Και αυτός το θέλει.

Mary

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καταλαβα… σοι παει το βασιλειο,ειναι και οι δυο οι αδερφες κοριτσια για σπιτι!Τον εχει τυλιξει στο μικρο της δαχτυλακι σαν πιο πεπειραμενη που ειναι.Καλα κανεις και ανησυχεις και με το δικιο σου.Εχω και εγω αδερφο μικροτερο και ξερω πως αισθανεσαι πιστεψε με.Εγω στη θεση σου σιγουρα θα το ξανασυζητουσα με τον αδερφο μου και θα εβαζα κυριως τον πατερα μου για να τον πλησιασει γιατι οι αντρες εχουν αλλο κωδικα επικοινωνιας και στην αναγκη ας του πειτε και αυτα που ανακαλυψατε για αυτην,δεν ειναι κακο και ας νευριασει μαζι σας που ανακατευτηκατε (γιατι σιγουρα θα το κανει)Καλυτερα να στενοχωρηθει για λιγο διαστημα και να γλιτωσει απο αυτην παρα να το μετανιωνει για μια ζωη αργοτερα.Συζητηστε τα πριν να ειναι αργα γιατι ειναι μικρος και αβγαλτος και εχει τυφλωθει απο τον ερωτα του για αυτη που δεν σκεφτεται τα αυτονοητα και δικαιολογει τα παντα απο την πλευρα της.Κανε το πρωτο βημα γρηγορα.Ευχομαι να πανε ολα καλα.

  2. Αυτή δεν εχει πτυχία αλλά και εσύ… Δεν πάς να βρείς κανεναν άντρα καλύτερα;

  3. Τρικυμία εν κρανίω…

  4. Δε μπορεις να κανεις τιποτα εκτός απο μία φορά μόνο να τον προειδοποιήσεις, όσο σκληρό και αν ακουγεται αυτο, αστον να το φάει το κεφάλι του, να ησυχάσει.

    Μπορεις μόνο να παρέμβεις στη δική σου ζωή και όχι στους άλλους γιατι για τους περισσότερους ισχύει οτι συνήθως κανέναν δεν ακούμε, είμαστε βλάκες.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More