Nadia: “Τώρα δεν θέλει να τον παίρνω τηλέφωνο μήπως το δει η κοπέλα που βγαίνει.”

Γνώρισα ένα παιδί μέσω internet. Τα πηγαίναμε τέλεια μέχρι που άρχισαν τα προβλήματα. Έκανα λάθη λόγω απειρίας στις σχέσεις. Δεν είχα σχέδιο, ούτε στρατηγική. Κοιμόμουν πολύ, με έψαχνε και νευρίαζε. Δεν βγάζαμε άκρη.

Ξέρω ότι ξενέρωσε πολύ μαζί μου όμως αναρωτιέμαι αν τελείωσε έτσι απλά η αγάπη και όσα ένιωθε για μένα. Δεν τον αδικώ. Νομίζω ότι φταίω εγώ στα περισσότερα. Ίσως να μην έβλεπε ότι έχει την κοπέλα του δίπλα του.

Δεν είχα κάρτα και έτσι δεν άκουγε ο ένας τον άλλον και άλλα πολλά. Δεν έφερα ηρεμία στη σχέση μας όπως θα έπρεπε. Έτσι ξεκίνησε η κατηφόρα στη σχέση μας. Δεν μου απαντούσε για μέρες ενώ του έστελνα μηνύματα. Αυτό κράτησε 8-9 ημέρες.. Ώσπου προχθές που του έστειλα, μου απάντησε ότι θέλει να είμαι καλά αλλά να μην περιμένω κάτι άλλο από αυτόν εκτός από τη φιλία του. Με βλέπει φιλικά και ότι του πέρασε αυτό που ένιωθε… Άρχισε να βλέπει και μια κοπέλα όπως ανέφερε.

Φάνηκα πολύ άνετη όταν μου το είπε όμως μέσα μου έκλαιγα… όμως δεν το άφησα να φανεί. Τον νιώθω όλο και πιο αδιάφορο, πιο απόμακρο και ας είπε ότι θα μιλάμε φιλικά. Δεν τον νιώθω ζεστό. Περιμένει να του μιλήσω πρώτη και ούτε τότε απαντάει κάποιες φορές. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Να προσπαθήσω να του αποδείξω ότι κάνω όσα σκέφτομαι και δεν τα λέω μόνο ή να περιμένω να με ψάξει και αυτός. Αν και το έκανα και δεν είδα αποτέλεσμα. Δεν θέλω να το βάλω κάτω γιατί έχω πεισμώσει, αν και είμαι πολύ απογοητευμένη. Κυρίως με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω.

Μου λείπει ο θυμός του, η ηρεμία του, η παρουσία του, τα λογάκια του… ΌΛΑ. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί πάντα ήταν εδώ για μένα. Τώρα νιώθω χαμένη. Του είπα πολλές φορές συγγνώμη για τις απερισκεψίες μου. Είναι καλό να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να ζητάμε συγγνώμη εκεί που πρέπει. Τώρα δεν θέλει να τον παίρνω τηλέφωνο μήπως το δει η κοπέλα που βγαίνει.

Τι λέτε να κάνω; Αυτό που λέει η καρδιά μου ή αυτό που μου είπε; Γιατί προφανώς αυτό θέλει και πρέπει να το σεβαστώ όσο και να με πονάει. Όταν επενδύεις τόσα πολλά σε κάποιον δεν μπορείς να πεις ότι είναι όλα καλά όταν ακούς πως δεν σε αγαπάει πια. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Ίσως και λόγω ηλικίας. Είμαι πιο μικρή από αυτόν και θέλω στοργή και αγάπη. Ποτέ δεν τα είχα από κάποιον και χάρηκα που τα βρήκα σε τέτοιο άτομο. Έγινε η ζωή μου, τα πάντα μου.

Δεν πρόκειται να ξεχάσω όσα περάσαμε. Δεν νομίζω να μου ξανασυμβεί κάτι τέτοιο… να αγαπήσω τόσο. Ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενό μου βήμα;

Ευχαριστώ για το χρόνο και τη βοήθειά σας.

Nadia


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εχμ….. Βοήθησέ με λίγο…. Για καθαρά ιντερνετική σχέση μιλάμε;

  2. Οσο σε κυνήγαγε το έριχνες στον ύπνο, μόλις σου είπε οτι βρήκε άλλη ξύπνησες για τα καλά έεεε;;!!! Τώρα μέχρι και σύνδεση θα κάνεις για να μη ξεμένεις απο κάρτα! Μικρή είσαι, θα μάθεις…

  3. Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθη, και πολύ ώριμο να τα αναγνωρίζουμε και να ζητάμε συγνώμη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο άλλος αν και θα μας συγχωρήσει θα είναι εκεί να μας περιμένει με ανοικτές αγκάλες. Πάρε τα μαθήματά σου και προχώρα παρακάτω μια και σίγουρα θα βρεις κάποιον άλλον. Φρόντισε μόνο να μη το ρήξεις πάλι στον ύπνο….

  4. Δε μας λες ουτε ποσο εισαι ουτε ποσο καιρο τα ειχατε. Καταλαβαινω οτι εισαι μια κοπελα με ανασφαλειες. Βρες τα με τον εαυτο σου πρωτα.
    όχι να μην τον ξαναενοχλησεις. Να μαθεις να σεβεσαι τα θελω του αλλου. Δε σε θελει. Εχει αλλη. Ξεπερασε το και μαθε να στηριζεσαι στον εαυτο σου.
    Σε παρακαλω κανε μου μια χαρη. Ποτε μην ριξεις την αξιοπρεπεια σου για κανεναν εκει εξω…

  5. Τι εννοείς κοιμόσουν ;; Τα γράφεις πολύ αστεία πάντως

  6. ναι… καθαρα ιντερνετικη σχεση ειχαμε. 18 ειμαι.. αλλα δεν εχω πειρα στις σχεσεις. δεν βγαινω πολυ, δεν εχω φιλες κλπ. γι’αυτο 🙁 σημερα μου μιλησε πρωτος αλλα πολυ ψυχρα.

  7. 2 χρονια τα ειχαμε.. δεν ειναι και λιγα. ειδικα οταν δεν εχεις κανει κανονικη σχεση. ξερω οτι τα μπερδεψα ολα δυστυχως μα θα ηθελα να μιλαμε.. εστω να ξερω τι κανει. τοσο πολυ του χαλασα τη ζωη? :'(

  8. Nadia…μάλλον δεν το καταλαβαίνεις, αλλά εξακολουθείς να κοιμάσαι. Η επαφή με τον πρώην virtual γκόμενο δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα απολύτως, γιατί δεν ενδιαφέρεσαι ανιδιοτελώς αν είναι καλά και πώς περνάει τη ζωή του (με την άλλη) αλλά ελπίζεις πως με αυτό τον τρόπο θα τον ξανακερδίσεις, θα τον ξαναφέρεις “κοντά σου”. Πολύ κουτό εκ μέρους σου, γιατί αυτός, όπως όλα δείχνουν, έχει προχωρήσει και σε εχει αφήσει πίσω, άρα, φυσικά και δεν του χάλασες τη ζωή, απλά του τη σπας με την επιμονή σου…και αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι πως στην πραγματικότητα στον εαυτό σου χαλάς τη ζωή και στερείς τη δυνατότητα να ζήσει κάτι φυσιολογικό. Δε λέμε όχι σε μια σχέση από απόσταση, ειδικά αν αξίζει τον κόπο και αν υπάρχει η προοπτική να (ξανα)είναι μαζί τα δυο πρόσωπα κάποια στιγμή, λέμε όχι στην εξάρτηση, στον εθισμό και στην πλήρη αντικατάσταση της πραγματικής ζωής με τον πλασματικό κόσμο του διαδικτύου. Σχέση δύο χρόνων καθαρά ιντερνετική!!? Ήρθε η ώρα να βγεις από το λήθαργο. Αποσυνδέσου τώρα από το ιντερνετ, βγάλε από την πρίζα τον υπολογιστή και συνδέσου με την αληθινή ζωή…ναι, αυτή, εκεί έξω, που σε περιμένει.

  9. ημουν ακριβως στην ιδια φαση.. δεν αξιζει σε κανεναν αυτο. Ουτε σε εκεινον ουτε σε εσενα. Ειναι δυσκολο αλλα ξεκοψε σιγα σιγα.. και βγες εξω..! τι απαιτησεις μπορεις να εχεις μεσα απο το ιντερνετ? ειτε εσυ ειτε αυτος? ολα ειναι φανταστικα εδω περα.. η ζωη ειναι εκει εξω!

  10. Κοίτα συνονόματη, ξέρω πώς είναι… Νιώθεις ότι έχασες έναν άνθρωπο από “δίπλα σου,” κι ας μην ήταν σωματικά δίπλα σου, νιώθεις ότι αδικήθηκες, επειδή εσύ αφιέρωνες όσο χρόνο μπορούσες στην επικοινωνία σας, έκανες ό,τι μπορούσες, ενώ αυτός τώρα κατέληξε με άλλη κοπέλα, οπότε νιώθεις ότι δεν σε εκτίμησε. Και τι εννοείς ότι “κοιμόσου;” Επειδή αν το εννοείς κυριολεκτικά, καλά έκανες. Χαμένες ώρες ύπνου για ξενύχτια στο chat δεν τα αξίζει κανένας. Και, πίστεψέ με, ακόμα κι αν ήσουν διαθέσιμη όποτε κι αν ήθελε αυτός, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχατε. Δεν παίζουν ρόλο οι αυτοθυσίες που κάνεις για χάρη κάποιου, οπότε καλύτερα να μην τις κάνεις. Πάντως, εύχομαι να βρεις έναν αξιόλογο άνθρωπο που θα κάνει το παν να σε γνωρίσει, και όχι μόνο ιντερνετικά. Να θέλει μαζί σου ουσιαστική επικοινωνία, από κοντά και να θέλει σχέση με τα όλα της μαζί σου. Τώρα που ο άλλος έκανε πέρα, να είσαι σίγουρη ότι είναι για κάτι καλύτερο. Και μη σε νοιάζει αν είναι καλά ή όχι… Έχεις τη δική σου ζωή. Μην ανησυχείς, στα δύσκολα θα σε θυμηθεί! Αλλά εσύ τότε μακάρι να φερθείς έξυπνα και να μη γυρίσεις πίσω.

  11. Ε δεν ειναι δυνατον…….. μπουμπουκακι νεαρο εισαι και αντι να κανεις απλως ενδιαφερουσες επαφες και στ ιντερνετ αλλα και εκει εξω, εσυ εχεις επενδυσει σε καποιον που τωρα δεν τον ενδιαφερει καν αν υπαρχεις. Και λες οτι δεν προκειται να ξεχασεις οσα περασατε. Τι περασατε ρε Ναντια??? Στησατε μαζι σπιτικο, περασατε μαζι απο ανεργιες και φτωχειες και μεγαλωσατε παιδια και τωρα ξαφνικα γκρεμιστηκαν ολα? Ακομα δεν εχεις περασει τιποτα, τουλαχιστον οχι με αυτον τον ανθρωπο. Ειπες κατι πολυ ωραιο παντως, ειπες οτι καλο ειναι να αναγνωριζουμε τα λαθη μας και να ζηταμε συγγνωμη εκει που πρεπει. Εδω προσυπογραφω αλλα με μια επιφυλαξη: δεν μπορεις να ζητας επαοριστου συγγνωμη και να κατηγορεις και τον εαυτο σου για μια τετοια κατασταση. Εσυ ησουν σωστη, μα ηταν κι εκεινος σωστος γιατι αμεσως σου ειπε την αληθεια για το πως νιωθει. Τι αλλο να εκανε? Και δεν ειμαι σιγουρη οτι εχεις οντως κανει λαθη. Λες οτι στη σχεση σας δεν ειχες ουτε σχεδιο ουτε στρατηγικη. Μα ετσι πρεπει να ειναι. Για να δουλεψει μια σχεση χρειαζονται δυο λογικοι ανθρωποι, συναισθηματικα και πνευματικα υγιεις, και μια χημεια μεταξυ τους. Τα σχεδια και οι στρατηγικες ειναι μονο για abusive φασεις που μακαρι να μην περασεις ποτε.

  12. συγνωμη που θα σου χαλασουμε το ονειρο…αλλα σχεση απο ιντερνετ δεν υπαρχει!!!και δυο χρονια κιολας! ναι εισασταν φιλοι, λεγατε τα νεα σας αλλα μεχρι εκει! τι ακριβως περιμενες δηλαδη? η πιστευες οτι τοσο καιρο δεν εκανε κατι αλλο με αλλες κοπελες που εβλεπε στην πραγματικη ζωη? Ξυπνα και κοιτα γυρω σου, εξω μακρια απο Pc κινητα κλπ κλπ v

  13. Σε καταλαβαίνω κι εγώ έτσι είμαι, δεν έχω φίλες δυστυχώς..αλλά γιατί δεν βρεθήκατε ποτέ από κοντά;

  14. Καθαρά ιντερνετική σχέση;; Και τα πηγαίνατε τέλεια πού ακριβώς; Στην πληκτρολόγηση; Στα εικονίδια; Νομίζω μικρή μου οτι εχεις ανάγκη απο κάποιον ειδικό…

  15. τον εβλεπα απο καμερα… ειχαμε καθημερινη επικοινωνια στο τηλ. και στο skype. αν ειχε αλλη κοπελα θα εβγαινε μαζι της.. δεν θα περνουσε τοσες ωρες σε εναν υπολογιστη. ειχαμε πει να βρεθουμε απο κοντα αλλα δυστυχως δεν προλαβαμε να το πραγματοποιησουμε. δεν μου ειπε ξεκαθαρα οτι βρηκε αλλη. μια μερα με αποκαλεσε “καλο του”, παραξενευτηκα και τον ρωτησα το γιατι και ετσι μου ειπε οτι δεν θελει να με στενοχωρησει και οτι του εχει περασει. και εγω αναρωτιεμαι.. οποιος ξενερωνει παυει να αγαπαει και να νοιαζεται? εγω τουλαχιστον δεν το βλεπω ετσι.

  16. για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.. μου ειπε οτι του εχει περασει και οτι δεν με βλεπει το ιδιο. ενιωθε πολυ χαλια και ετσι πηγε να ξαπλωσει. μετα απο αυτο δεν μου μιλουσε για μερες ετσι τον πηρα τηλεφωνο αφου δεν εκανε το πρωτο βημα και ακολουθησε ο εξης διαλογος :
    Αυτος : δεν θελω κλαμματα. Ακομα σ’αγαπαω μικρη μου ζωγραφια… elpizw na eisai k esy kala…apo mena na perimeneis enan kalo filo k tpt parapanw…dn exw na pw kt allo…
    Εγω: ναι αλλα γιατι δεν το ειπες τοσο καιρο? καταλαβαινω οτι ισως θες αυτο το πραγμα… αλλα πες μου αν μπορεις.
    A: dn thelw na to suzhthsw…dn to eipa gt dn thelw na se stenaxwrw…auto
    Ε:δεν λεγαμε παντα τν αληθεια..? οποια κ αν ειναι.
    A:stn eipa….mn perimeneis kt allo…na sunexiseis k esy tn zwh sou..
    E:εσυ τν συνεχισες δλδ? δν ειμαι κ θεα ξερεις… να πω οτι μετα απο μενα καμια… απλα πως ενιωθες τοσο καιρο που δν μιλουσαμε? εγω πολυ περιεργα… σου ηταν ευκολο? εγω πιστευω πως οχι.
    A: oxi dn einai eukolo..alla dn thelw na sou dinw elpides…k afou thes tn alitheia nai vgainw me mia kopela
    E:καλα… ελπιζω να εισαι καλα κ χαρουμενος. αυτο φτανει. οταν αγαπας δν θες αυτο το πραγμα? τιποτα δεν ειναι ευκολο κ οτι αξιζει ποναει.
    αυτο ειναι καιρο τωρα?
    Α: exei shmasia an einai kairo h oxi?dn nomizw….apla thelw na eisai kala k esy…sigoura dn thelw na mn milame alla me filiko tropo..se skeftomai k egw sunexeia alla san tn mikrh mou aderfh..oxi erwtiko
    E:κατσε γιατι μπερδευτηκα…. θες να μιλαμε αλλα καπως διαφορετικα…
    εχει σημασια για μενα… τν καιρο που δν μιλουσαμε η πιο πριν? αν μπορεις να μου πεις φυσικα.
    αν σε φερνω σε δυσκολη θεση.. οχι.. δν θελω.
    A: nai..na milame filika…meta…afou stamathsame na milame…

    μετα τιποτα.. μονο μια φορα μου εχει στειλει απο μονος του. καμια σχεση με πριν που με τρελαινε στα μηνυματα και στις κλησεις. λεει οτι νοιαζεται για μενα, οτι δεν τον εδιωξα εγω απο κοντα μου και οτι μπορω να του λεω οτι θελω. οταν ομως στελνω δεν απανταει. πως ισχυουν οσα λεει? εγω γιατι δεν τα βλεπω? πως ειναι εδω οταν απομακρυνεται? εχω βαρεθει να μεταφραζω σιωπες.. δεν θελει να συζητησει το θεμα ομως εγω ποναω. μου κανει πολυ κακο. πηγα να μπω νοσοκομειο εξαιτιας της στενοχωριας. τι θα πρεπει να κανω απο εδω και περα? τι να περιμενω? μου λειπει. πρεπει να το νιωθουν και οι 2 ομως. αλλιως τι νοημα εχει? προσπαθησα και χαθηκα για 2 εβδομαδες αλλα τιποτα. θα μου εφτανε να μιλαμε.. να ξερω οτι ανα πασα στιγμη θα σηκωσω το ακουστικο και θα ειναι εκει για μενα.. να με ακουσει.. να με καταλαβει. αυτο χρειαζομαι πιο πολυ. και τελειως να χαθω ξερω οτι δεν θα με ψαξει. ευχαριστω πολυ οσες κοπελες μπηκαν στον κοπο να απαντησουν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More