Νάνσυ: “Τόσο καιρό ένα μήνυμα δεν μπορούσε να μου στείλει;”

Εδώ και τρεις μήνες έχω γνωρίσει ένα παιδί, το οποίο στα μηνύματα δεν πολυμιλούσε. Μόνο μου έστελνε όταν ήταν να βγούμε και βγαίναμε κάθε Δευτέρα που είχαμε ρεπό και οι δυο από τις δουλειές μας.

Περνούσαμε πολύ καλά μπορώ να πω, αλλά μετά άρχισε να μου στέλνει ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα και την τελευταία φορά που βγήκαμε κάναμε κάτι το προχωρημένο και δεν μου ξανά έστειλε ποτέ. Σαν να μην υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Έτσι, το άφησα κι εγώ και δεν έστειλα τίποτα.

Όμως σήμερα που πήγα να φάω στο μαγαζί που δουλεύει τον συνάντησα και με χαιρέτησε και με αγκάλιασε σαν να είμαστε δυο καλοί φίλοι και μου είπε ότι του έλειψα και να βγούμε σήμερα…

Πραγματικά δεν τον καταλαβαίνω. Έπρεπε να τον συναντήσω από κοντά για να μου το πει αυτό; Τόσο καιρό ένα μήνυμα δεν μπορούσε να μου στείλει αφού ήθελε να με δει τόσο πολύ; Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά με έχει μπερδέψει αυτή η κατάσταση και δεν ξέρω τι να κάνω…

Θα μου ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τις γνώμες σας
Νάνσυ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αδιανόητο να σου αρέσει κάποιος πολύ, αλλά εκείνος να μην τρελένεται για σένα…

  2. πιστευω οτι στο ειπε τυπικα……θα δειξει….μη ξαναστειλεις κ βολιδοσκοπησε λιγο την κατασταση….

  3. Τι σε έχει μπερδέψει κορίτσι μου? Σε θέλει μόνο για το sex. Πέρασες από το μαγαζί σε είδε, σε θυμήθηκε και σε προσέγγισε για να κάνει τη δουλεία του. Αν είσαι οκ με αυτό τότε συνέχισε το, αλλιώς βάλε μια τελεία και πήγαινε γιάλλα. Εν το μεταξύ, τόσα μέρη να φας έχει έπρεπε να πας εκεί? Μήπως τα θέλει και σένα ο οργανισμός σου?

  4. Νάνσυ, μάλλον αυτός δεν νιώθει κάποια ιδιαίτερη σύνδεση μαζί σου. Αν ήθελε να προχωρήσει μεταξύ σας η σχέση στις συναντήσεις, θα είχε ήδη γίνει. Μπορεί απλώς να εξερευνούσε πιθανότητες. Είχα κάποτε έναν συνάδελφο που το μισό μήνα έβγαινε με μία γυναίκα συνάδελφο και τον άλλον μισό μήνα με άλλη, έπειτα με άλλη… Κι όλα αυτά χωρίς να κάνει κάτι μαζί τους, ούτε καν να φιληθεί! (Παρ’ όλο που η μία ήθελε πολύ.) Και έτυχε μια μέρα να μου πει εμένα εμπιστευτικά αυτός ότι διατηρούσε περιστασιακό σεξ με μια πρώην του και σκεφτόταν και τη δουλειά του πολύ, οπότε δεν τον ενδιέφερε στην πραγματικότητα να κάνει τίποτα με καμία. Ήθελε απλώς να φλερτάρει, ίσως να κάνει φίλες, αλλά μέχρι εκεί. Οπότε μπορεί κι αυτός να είναι σε μια φάση στα προσωπικά του που δεν ενδιαφέρεται για ραντεβού και δημιουργία ουσιαστικής σχέσης με κοπέλα, οπότε και δεν βρίσκει το λόγο να κρατά τακτική επικοινωνία και να επιδιώκει κι άλλες συναντήσεις μαζί σου. Τώρα που έτυχε να σε δει, εντάξει, δεν λέει όχι στο να πάτε για καφέ μαζί, αλλά μην ποντάρεις στο να προχωρήσει η φάση. Μη σε πάρει ο καιρός περιμένοντας, κοίτα γύρω σου για άλλες ευκαιρίες για γνωριμία με άντρες.

  5. Βγαίνατε κάθε Δευτέρα, και την τελευταία Δευτέρα κάνατε κάτι το προχωρημένο…(δηλαδή; ολοκληρώσατε εννοείς ή κάτι άλλο;) Εσύ του είχες δείξει οτι θές και άλλα πράγματα; πχ να επικοινωνείτε, να βγαίνετε και άλλες μέρες κλπ. Μου δίνεις την εντύπωση οτι τα περίμενες όλα απο αυτόν και έχεις παθητική στάση γενικώς. Το πιθανότερο είναι οτι έχει και άλλη και δεν πολυκαίγεται για εσένα.

  6. Τρομερό αυτό που λέει η fro. Δηλαδή, επειδή αυτός έκανε κάτι με τη Νάνσυ και μετά εξαφανίστηκε, πρέπει η Νάνσυ τώρα να κρύβεται και ν’ αποφεύγει τα μέρη όπου είναι και αυτός… ?χι! Ας ντρέπεται αυτός ακόμα και να την κοιτάξει πόσω μάλλον να της μιλήσει, όχι να τη βλέπει μετά από καιρό που χάθηκε και ν’ απλώνει τις χερούκλες του να την αγκαλιάσει λες και είναι παλιά του φιλενάδα που της έκανε τη χάρη να “της κάτσει.” Τραγικό ν’ ακούς σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να λένε στη γυναίκα “ααα, τα ήθελε ο κ*λος σου κι εσένα, τώρα κάτσε τιμωρία, αυτοεξορία, μην του μιλάς, μην πας από την οδό που πάει αλλά κάνε κύκλους, μην πας σε μέρη που έχεις έστω και 1% πιθανότητα να τον δεις, κλειδώσου σπίτι σου.” Nice!!! Νάνσυ, δεν ξέρω τι να πω. Μάλλον δεν ήταν για πολλά-πολλά από την αρχή, απλώς δεν μπορούσε να το θέσει άμεσα το θέμα μιας και δεν έπεσε κουβέντα σχετικά με αυτό. Δεν είχες μάλλον μάθει από πριν για τυχόν εκκρεμότητες ή απωθημένα στα προσωπικά του ή τι ανάγκες έχει αυτή τη στιγμή στα συναισθηματικά, δηλαδή αν ήθελε να δεσμευτεί ή ήταν η φάση που θέλει να μείνει μόνος. Μη νιώθεις άσχημα, όμως. Μια άλλη φορά θα είσαι πιο προσεκτική. Λογικό ήταν να είχες επενδύσει εφόσον σου άρεσε εκείνος, μα αυτός δεν ένιωθε το ίδιο απ΄ότι φαίνεται.

  7. πολύ απλό…πήγανε και ξεκαθάρισε την κατάσταση…έτσι θα ξέρεις και δεν θα κάνεις εικασίες. Καλά θα ήταν να δείξεις και εσύ τι είδους σχέση θέλεις για τη ζωή σου. φιλακια

  8. Εμάς ρωτάς;; γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο κατευθείαν;; Με αυτόν πρέπει να συζητήσεις εφόσον κάνατε και κάτι “προχωρημένο”… Αλλιώς αν δεν του μιλάς και εσύ μετά το “προχωρημένο”, αυτός θα νομίσει διάφορα, όπως οτι εσύ δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις προχωρημένα πράγματα και μετά να μη μιλάς με τον άλλο… Δηλαδή ο,τινάναι…

  9. Έχω βαρεθεί να ακούω την ίδια ιστορία….Ο άντρας να δείχνει απο την αρχή ξεκάθαρα τι θέλει και ποιος είναι …η γυναίκα να φτιάχνει το παραμύθι με τον έρωτα μέσα στο κεφάλι της και αυτός όταν πάρει αυτο που θέλει φυσικά εξαφανίζεται ……και μετα η γυναίκα αναρωτίεται …μα γιατι εξαφανίστηκε ? Γιατι πήρε αυτό που ήθελε και μετά πάει παρακάτω …..Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι ο άλλος σου δείχνει απο την αρχή τι θέλει απο εσένα ….Ο συγκεκριμμένος ήθελε να έχει μια καβάτζα και να κάνει σεξ …τιποτα περισσότερο ….γιατι αν ήθελε περισσότερα απο εσένα θα στο είχε δείξει κοπέλα μου απο την αρχή…. δεν θα έπρεπε να το μαντέψεις η να κάθεσαι να φτιάχνεις σενάρια στο κεφάλι σου …..Τελοσπάντων τώρα τον ξαναειδες και λες οτι ήταν θερμος απεναντι σου ….ε, τι ήθελες να κάνει ? να σε βρίσει ? Ηταν θερμός γιατι προφανώς είναι μόνος του και θα ήθελε να ξανακάνει κάτι ευκαιριακό μαζί σου —δεν τον χαλάει κιόλας….και σου λεει κάτσε, ας το παίξω φιλικός και μπορεί και να τσιμπήσει αυτή πάλι ….Λοιπόν αν αυτου του είδους οι σχέσεις δηλαδη οι ευκαιριακες δεν σε χαλάνε ο.κ , αλλά αν θελεις κάτι παραπάνω μην ξαναασχοληθείς μαζί του ……απλά τα πράγματα …..

  10. Δεν ειχε καρτα για αυτο δεν εστελνε

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More