Νάντια: “Πρόλαβα να δω στην οθόνη ένα γυναικείο όνομα, που δεν έχω ξαναδεί.”

Είμαι με κάποιον εδώ και τρία χρόνια. Τα περισσότερα βράδια μένω σπίτι του, αλλά ακόμα δεν έχουμε συζητήσει για συγκατοίκηση. Έχει το σπίτι του, έχω το σπίτι μου. Δεν έχω ανοίξει ούτε εγώ κουβέντα, γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μου ζητήσει εκείνος.

Χθες όμως συνέβη κάτι που με προβλημάτισε πάρα πολύ. Ξυπνήσαμε, πίναμε τον καφέ μας, φάγαμε το πρωινό μας και λίγο πριν φύγω για τη δουλειά μου, χτύπησε το τηλέφωνό του. Ήταν δίπλα μου, οπότε πρόλαβα να δω στην οθόνη ένα γυναικείο όνομα, που δεν έχω ξαναδεί. Τον είδα λίγο να ταράζεται και να αποφεύγει να το σηκώσει.

Όταν τον ρώτησα γιατί δεν το σηκώνει, το σήκωσε με έναν τρόπο που έδειχνε ότι έχει αρκετή οικειότητα με τη γυναίκα που τηλεφωνούσε. Δεν της μίλησε πολύ. Ήταν κοφτός, λίγο αγενής στον τρόπο που της απαντούσε και την έκλεισε γρήγορα λέγοντας ότι δεν έχει καλό σήμα.

Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Κάτι δεν μου κόλλησε σε όλον αυτόν τον διάλογο, οπότε πήρα την τσάντα μου κι έφυγα για τη δουλειά μου χτυπώντας την πόρτα πίσω μου. Από το αυτοκίνητο του έστειλα ένα ειρωνικό μήνυμα: “Τώρα που έφυγα μπορείς να μιλήσεις με την ησυχία σου με όποια θέλεις”.

Με πήρε στο δευτερόλεπτο έξαλλος κι άρχισε να φωνάζει. Πως είμαι τρελή, πως είμαι υστερική, πως είμαι παράλογη. Βέβαια ποτέ, μα ποτέ, δεν απάντησε στην ερώτησή μου: “ποια ήταν αυτή;”. Μου απάντησε μόνο κάποια στιγμή: “Μία. Τι σε νοιάζει;” και εκεί έκλεισα το τηλέφωνο.

Δεν ήταν μια απλή φίλη. Το ξέρω. Καταρχάς τόσα χρόνια, έχω γνωρίσει πια το φιλικό του κύκλο. Κι επίσης ο τρόπος που της απαντούσε είχε μια άνεση, ήταν σχεδόν αγενής μαζί της. Το βράδυ που γύρισα σπίτι έγινε άλλος ένας μεγάλος τσακωμός για το θέμα, από τον οποίο δεν πήρα και καμία σαφή απάντηση.

Έχουν περάσει μερικές μέρες από το περιστατικό και δεν ξέρω τι να κάνω. Το κινητό του δεν μπορώ να το τσεκάρω. Δεν ξέρω ποια είναι, δεν έχω ακούσει ξανά αυτό το όνομα. Η ψυχολογία μου είναι χάλια, τα νεύρα μου τσιτωμένα και σκέφτομαι να χωρίσω.

Νάντια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More